Witam. Wróciłam z gór
Śnieg był pierwszego dnia, drugiego tylko na stokach i wyciągach
Wiało, że Poli sanki fruwały na wysokości naszych głów:/
Przyszedl śpiworek i jest mega ciepły, duży (na 4 lata jeszcze będzie) i ma odpinane nóżki (w razie brudnych bucików):
ALTA BEBE Śpiworek do wózka Standard z ABS black/black Black Panther (2203XL) Kolekcja 2013/14 | W podróży | Śpiworki
muńka moj romantyczny nie jest - w ogóle! Pierwszy raz mu to się zdarzyło (jak nie on
). Pola nie tyka ogórków kiszonych, ogórkowej też nie tknie:/ Super, że mała była dzielna na usg! Tetry i flanele kupowałam u BOBILANDIA i polecam
talana super, że wróciłaś do nas
U mnie @ dużo łagodniejszy! Przed ciążą 2 dni na tabletkach jechałam a teraz bez
stokrotka jestem mamą Poli. Poznałyśmy się na spotkaniu 10-miesięczniaków we Wrocławiu
Bartuś ma dalej tak mega wielkie niebieskie oczka?
josie super, że w żłobku lepiej
Poli skóra tranem nie śmierdzi.
iwon i jak po kontroli?
aylin z bioenergoterapeutami nie mam doświadczenia, ale mój kolega z pracy chodził z niemowlakiem (problemy brzuszkowe) i jak ręką odjął. Majteczki piękne, też mam już kilka par
sylka zdróweczka!
alijenka ty odchudzasz się jeszcze - chyba z kości na ości! Wg mnie laska na maxa, nogi patyki
! Buhahahah a młoda na spotkaniach wygląda na najgrzeczniejszą z towarzystwa
Moja zaś na spotkaniach dokazuje, a w domu i na spacerach aniołek, chodzi za rączkę i słucha się
I jeszcze jedno - nie śpi już w dzień? Wow...szybko jej poszło
sunshine mnie nigdy okulista o życie prywatne nie pytał, ale skoro oczko ci skacze to może powiązał to ze stresem i dlatego pytał. Jak to śpi do 3h w ciągu dnia!? U mnie drzemka trwa 15min.-1godz.max i tak od 2 tygodni:/
maćku dobrze, że rozwolnienie minęło!
andzia lepiej w tę stronę, że Pani chwali młodego!
papitkaa aby katar szybko małemu minął!
aronia lepsze 4 godz. snu niż nic!
Jak jak się nie wyśpię to jestem zrzędliwa (wg M)
msmickey niech kaszel idzie sobie szybko precz od Gosi! Ja flegaminę podałabym jeśli katar byłby duszący i nie mogłaby go odkasłać, bo ma ona za zadanie oderwać smarki, żeby na oskrzela nie zeszło.
kasia.natka u nas na ostrym też zawsze jest kilku pediatrów. W każdym bądź razie dobrze, że wiesz od czego wysypka. U nas też była taka reakcja, ale bez żadnych spuchnięć i tylko wapno brała a po 4 dniach zeszło. Będzie dobrze!
Aaaaaaaaaaaaa i proszę o nr konta do przelewu dla kasieńki!