reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

dzięki dziewczyny, też myślę że bez lekarza się nie obędzie ale jest weekend :baffled: dzwoniłam dziś do mojej pediatry ale tylko poczta mi się włączała :dry: fotki usunęłam bo miały być tylko poglądowe a tu i tak pusto będzie do poniedziałku
a na ostrym nie ma pediatry? Ja 2 razy byłam i u nas 3 pediatrów przyjmuje

aylin a ten motherhood masz taki zakrecony dlugi czy ten krotki?
ten
Motherhood PODUSZKA DLA KOBIET w CIĄŻY (3921238666) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Bry!

Z taką motywacją to na bank zacznie na nocnik robić :tak:

tja, zeby to jeszcze takie proste było...

Dziewczyny jak u was z @ po porodzie, zawsze słyszałam że jak się urodzi to później miesiączki dużo łagodniejsze a u mnie co miesiąc gorzej. Co chwilę mi słabo a boli mnie jak przy bólach krzyżowych, ledwo dziś dom wysprzątałam

zdecydowanie gorzej

reklama
Aga pewnie ktos gdzies przyjmuje ale ja niezmotoryzowana a dopiero co skonczylysmy antybiotyk wiec nie usmiechalo mi sie ciaganie Miski po dyzurach zwlaszcza ze ona ogolnie czuje sie super, jest pelna energii a TO nawet ja nie swedzi
A wieczorem czolo wygladalo znacznie lepiej
Przepraszam za brak polskich znakow ale ja dopiero ogarniam bb w telefonie

witajcie

wczoraj
sobie posiedzialam z siostra do pozna a dzis wstac nie moglam, chlopaki
oczywiscie nie mieli takiego problemu;)

munka gabi jak zwykle dzielna:) super ze nereczka juz w porzadku

msmickey jak G dzisiaj?

kasia.natka co z wysypka u Misi?

co do okresu, przed 1 ciaza masakra, bez ketonalu ani rusz. potem luzik,
co najwyzej lekkie nycie, co bym wiedziala, ze nadchodzi. teraz po M
mialam tylko raz, taki byle jaki, bezobjawowy.

Ostatnia edycja:
josie ja też wczoraj już dałam lipomal dostaje oczywiście omegamed ja co dzień nosek ratuje solą fizjologiczną i inhalacjami z niej i na noc dałam zyrtec.

tialana u mnie średnio było straszne bóle miałam przy owulacji wiec biore teraz tabletki i sie niczym nie martwie :-D

Kubuś nosek jeszcze zatkany ale chyba pomogła szybka reakcja bo lepiej jest troche tylko gardziołko go boli bo jak kaszle to popłakuje i ten kaszel taki piszczący ale to od kataru.

Witam

Zbytnio nie ma co pisać, przytłaczają mnie sprawy codzienne- dom, dzieci, mąż, brak jakiegoś oddechu od tego wszystkiego...

Alijenka, Aronia dzięki za namiary

Muńka Migrena ustąpiła? Super, że wszystko ok z nerkami

Tialana, Stokrotka witajcie :) jestem Aśka, mama 2 dzieciaczków

MsMickey zdrówka dla Gosiaczka

Iwon a jak Ty się czujesz, lepiej?

Kasia.natka oby nic poważnego z tą wysypką, daj znać po wizycie

Tialana u mnie z @ bez zmian po porodzie. Jak bolało tak boli ale tragedii nie ma

Andzia szkoda, że dzieciaki nie dały Ci odespać

Witam
Przepraszam ze znow tylko o nas ale nie mam glowy do niczego zwlaszcza ze jestem w pracy a Misia z tata w szpitalu :( czekaja czy bedzie poprawa po zastrzyku bo jak nie to bedzie musiala zostac :( okazalo sie ze to pokrzywka w reakcji na antybiotyk a ze dzis troche spuchla to pojechali do lekarza i tam od razu skierowanie bo jakby poszlo do srodka to podobno nawet nie byloby szans na dojechanie... jestem beznadziejna :( powinnam wczoraj taksowka pojechac... przepraszam za haotyczny post i prosze trzymajcie kciuki

Dzień dobry i deszczowy :confused2:

maćku to ja tak miała przed ciążą, a z tamponem to miałam odwrotną sytuację, zapomniałam zaaplikować a potem go szukałam, już miałam wizję izby przyjęć ale mnie oświeciło że nie ma czego szukać

asik24 a ja cię chyba pamiętam, my się chyba znamy ;-)

kasia.natka oj, zdrówka dla malutkiej i nie obwiniaj się, najważniejsze że sytuacja już jest opanowana a Misia pod okiem lekarzy

Miłej niedzieli kobitki, ja dziś chyba przesiedzę w łóżku bo nawet przy wstawaniu z pozycji siedzącej robi mi się słabo

Witam. Wróciłam z gór:) Śnieg był pierwszego dnia, drugiego tylko na stokach i wyciągach:D Wiało, że Poli sanki fruwały na wysokości naszych głów:/

Przyszedl śpiworek i jest mega ciepły, duży (na 4 lata jeszcze będzie) i ma odpinane nóżki (w razie brudnych bucików): ALTA BEBE Śpiworek do wózka Standard z ABS black/black Black Panther (2203XL) Kolekcja 2013/14 | W podróży | Śpiworki

muńka moj romantyczny nie jest - w ogóle! Pierwszy raz mu to się zdarzyło (jak nie on:p). Pola nie tyka ogórków kiszonych, ogórkowej też nie tknie:/ Super, że mała była dzielna na usg! Tetry i flanele kupowałam u BOBILANDIA i polecam:)

talana super, że wróciłaś do nas:) U mnie @ dużo łagodniejszy! Przed ciążą 2 dni na tabletkach jechałam a teraz bez:)

stokrotka jestem mamą Poli. Poznałyśmy się na spotkaniu 10-miesięczniaków we Wrocławiu:) Bartuś ma dalej tak mega wielkie niebieskie oczka?

josie super, że w żłobku lepiej:) Poli skóra tranem nie śmierdzi.

iwon i jak po kontroli?

aylin z bioenergoterapeutami nie mam doświadczenia, ale mój kolega z pracy chodził z niemowlakiem (problemy brzuszkowe) i jak ręką odjął. Majteczki piękne, też mam już kilka par:)

sylka zdróweczka!

alijenka ty odchudzasz się jeszcze - chyba z kości na ości! Wg mnie laska na maxa, nogi patyki:)! Buhahahah a młoda na spotkaniach wygląda na najgrzeczniejszą z towarzystwa:) Moja zaś na spotkaniach dokazuje, a w domu i na spacerach aniołek, chodzi za rączkę i słucha się:p I jeszcze jedno - nie śpi już w dzień? Wow...szybko jej poszło:)

sunshine mnie nigdy okulista o życie prywatne nie pytał, ale skoro oczko ci skacze to może powiązał to ze stresem i dlatego pytał. Jak to śpi do 3h w ciągu dnia!? U mnie drzemka trwa 15min.-1godz.max i tak od 2 tygodni:/

maćku dobrze, że rozwolnienie minęło!

andzia lepiej w tę stronę, że Pani chwali młodego!:)

papitkaa aby katar szybko małemu minął!

aronia lepsze 4 godz. snu niż nic!:) Jak jak się nie wyśpię to jestem zrzędliwa (wg M):D

msmickey
niech kaszel idzie sobie szybko precz od Gosi! Ja flegaminę podałabym jeśli katar byłby duszący i nie mogłaby go odkasłać, bo ma ona za zadanie oderwać smarki, żeby na oskrzela nie zeszło.

kasia.natka u nas na ostrym też zawsze jest kilku pediatrów. W każdym bądź razie dobrze, że wiesz od czego wysypka. U nas też była taka reakcja, ale bez żadnych spuchnięć i tylko wapno brała a po 4 dniach zeszło. Będzie dobrze!

Aaaaaaaaaaaaa i proszę o nr konta do przelewu dla kasieńki!

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia.natka - wlaśnie jak przeczytałam przed chwila, że Misia jest po antybiotyku, to od razu pomyślałam, czy to przypadkiem nie reakcja na niego... jest już pod opieką, bedzie dobrze, ale faktycznie,jak cos takiego nagle sie dzieje,to nie ma na co czekać. Daj znać!

Iwon- co u Ciebie??

Kasiekaz - to musiało nieźle wiać!!

Czekamy na teściów. Na szczęście udało mi się uśpić G,bo jakby ich zobaczyła, to z drzemki nici, zwłaszcza, że na obiad rodzenstwo S się zjeżdża z rodzinami.

Do góry