Muńka co się opier... i karnych za post pod postem nie wstawiasz?!
Normalnie nie wyrabiam z moim dzieckiem. Od jakiegoś czau jak jej się czegoś nie pozwoli lub zwróci uwagę, że nie wolno wpada w szał! Rzuca się po podłodze, ryczy, krzyczy, nie daje się uspokoić! Masakra jakaś!
Jakieś pomysł, żeby ją spacyfikować? Nie reagowanie nie działa - mam wrażenie, że darłaby się do wieczora. Przytulanie - rzuca się jeszcze bardziej. Odwracanie uwagi - też nie bardzo...
Aylin Twój Małż jest komputerowcem? Myślę nad kupnem tableta, jakiegoś taniego. Spytaj go proszę czy taki http://www.tabletowo.pl/2013/06/24/goclever-orion-70-tablet-z-androidem-4-2-w-cenie-399-zlotych/
da radę, żeby wchodzić na forum i grać w gireki na fejsie ;-)
Może właśnie to okaże się drofą do sukcesutja, zeby to jeszcze takie proste było...
&&&&&&Witam
Przepraszam ze znow tylko o nas ale nie mam glowy do niczego zwlaszcza ze jestem w pracy a Misia z tata w szpitalu czekaja czy bedzie poprawa po zastrzyku bo jak nie to bedzie musiala zostac okazalo sie ze to pokrzywka w reakcji na antybiotyk a ze dzis troche spuchla to pojechali do lekarza i tam od razu skierowanie bo jakby poszlo do srodka to podobno nawet nie byloby szans na dojechanie... jestem beznadziejna powinnam wczoraj taksowka pojechac... przepraszam za haotyczny post i prosze trzymajcie kciuki
Normalnie nie wyrabiam z moim dzieckiem. Od jakiegoś czau jak jej się czegoś nie pozwoli lub zwróci uwagę, że nie wolno wpada w szał! Rzuca się po podłodze, ryczy, krzyczy, nie daje się uspokoić! Masakra jakaś!
Jakieś pomysł, żeby ją spacyfikować? Nie reagowanie nie działa - mam wrażenie, że darłaby się do wieczora. Przytulanie - rzuca się jeszcze bardziej. Odwracanie uwagi - też nie bardzo...
Aylin Twój Małż jest komputerowcem? Myślę nad kupnem tableta, jakiegoś taniego. Spytaj go proszę czy taki http://www.tabletowo.pl/2013/06/24/goclever-orion-70-tablet-z-androidem-4-2-w-cenie-399-zlotych/
da radę, żeby wchodzić na forum i grać w gireki na fejsie ;-)
Ostatnia edycja: