reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Muńka co się opier... i karnych za post pod postem nie wstawiasz?! :-p
tja, zeby to jeszcze takie proste było...
Może właśnie to okaże się drofą do sukcesu :tak:

Witam
Przepraszam ze znow tylko o nas ale nie mam glowy do niczego zwlaszcza ze jestem w pracy a Misia z tata w szpitalu :( czekaja czy bedzie poprawa po zastrzyku bo jak nie to bedzie musiala zostac :( okazalo sie ze to pokrzywka w reakcji na antybiotyk a ze dzis troche spuchla to pojechali do lekarza i tam od razu skierowanie bo jakby poszlo do srodka to podobno nawet nie byloby szans na dojechanie... jestem beznadziejna :( powinnam wczoraj taksowka pojechac... przepraszam za haotyczny post i prosze trzymajcie kciuki
&&&&&& :tak:

Normalnie nie wyrabiam z moim dzieckiem. Od jakiegoś czau jak jej się czegoś nie pozwoli lub zwróci uwagę, że nie wolno wpada w szał! :szok: Rzuca się po podłodze, ryczy, krzyczy, nie daje się uspokoić! Masakra jakaś!
Jakieś pomysł, żeby ją spacyfikować? Nie reagowanie nie działa - mam wrażenie, że darłaby się do wieczora. Przytulanie - rzuca się jeszcze bardziej. Odwracanie uwagi - też nie bardzo... :confused2:

Aylin Twój Małż jest komputerowcem? Myślę nad kupnem tableta, jakiegoś taniego. Spytaj go proszę czy taki http://www.tabletowo.pl/2013/06/24/goclever-orion-70-tablet-z-androidem-4-2-w-cenie-399-zlotych/
da radę, żeby wchodzić na forum i grać w gireki na fejsie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Macku - ile chcesz wydac? Bo to ma kiepska matryce i stary procesor. I będziesz kląć. Dodaj 200 zł i kup asusa. Albo za ta cene uzywanego nexusa lub asusa.
To co pokazałas to szkoda kasy.

Macku - ile chcesz wydac? Bo to ma kiepska matryce i stary procesor. I będziesz kląć. Dodaj 200 zł i kup asusa. Albo za ta cene uzywanego nexusa lub asusa.
To co pokazałas to szkoda kasy.

Jak najmniej ;) To może faktycznie rozejrzę się za używką jakąś...

kasia.natka
biedna misia, dobrze ze juz wiadomo co to, ja wczoraj mialam spomniec o
reakcji na anty, ale wydalo mi sie to malo prawdopodobne, po takim
okresie:o

kasiek super ze wyjazd udany. co do flegaminy, ona ma rozpuszczac i
pomagac w odkrztuszaniu tego co jest w oskrzelach. ja ostatnio podalam
na taki kaszel A fleg i tylko spotegowala go. pediatra mnie
opierdzielila, ze oskrzela czyste to po co fleg, wiecej nie podalam i
kaszel ustapil

asik idzie wiosna, nasstroj sie poprawi, radosc z zycia powroci

tialana kciuki za poprawe samopoczucia. dalej wieje???u nas dzisiaj spokoj i odwilz czuc w powietrzu

macku to chyba taki etap i tzreba to przeczekac, ja bym nie reagowala chyba.... chyba bo M jeszcze do tego nie doszedl,a A nie robil takich akcji.

dzis na obiad kurczak Sunshine i juz nie moge sie doczekac, a czekac musze, bo A z chrzestna w kinie, a maz musial dzis wyjatkowo na 2 h do pracy.

Mati spi, ale sie kreci tak go mecza te zebiska, niech juz wyjda

Ostatnia edycja:
macku u nas też na zakaz rzut na podłogę albo bieg w przeciwną stronę z płaczem, ale na szczęście zawsze da się szybko odwrócić jej uwagę:) Kiedyś czytałam, że niereagowanie nie jest dobre, trzeba ponoć zawsze tłumaczyć aż kiedyś (za parę miesięcy:ppp) zakuma:D Może:p

andzia chodziło mi to, że jak dzieć nie kaszle, a go dusi to flegamina konieczna. U nas P nigdy nie kaszlała. Jak ją dusiło to dawałam flegaminę i dzięki niej odchrząkała sobie tą flegmę:) U nas też spokój, zero wiatru...o jak dobrze! A u was dopiero dziś odwilż...wow, czyli macie jeszcze trochę śniegu:) A i u nas też zębiska, właśnie przebił się 16 ząbek (górna trójka) i ma 37,2C i aż trze buzią o dywan:/

muńka łeb urywało:D Nawet młodej piaskownicę z piachem przesunęło, a górną pokrywę zwiało 100m dalej i przy okazji połamało na 4 części:/

papitkaa a to tobie się ciąża śniła czy coś pomieszałam?:D

sunshine robiłam u teściów twojego kuraka...niebo w gębie i wszystkim smakowało! DZIĘKI:*

Ostatnia edycja:
kasiek= u nas sniegu az za duzo, odwilz dopiero czuc, ale jeszcze jej nie ma, dzis było -4. Pewnie w tym tygodniu snieg zginie, bo mamy zaplanowany kulig na sobote.

Papitka zdrówka dla chlopaków i zeby ciebie omineło.

Kasia.natka - napisz co z Misia.

Mati obudził sie płaczem i pchał palec do ucha. Mam nadzieje ze to zeby promieniuja a nie zapalenie ucha. Dałam pzreciwbólowe i jeszcze mi zasnął na rekach.

Moj dzis odmowil drzemki za to teraz usnal przy mnie na kanapie :/ bede musiala go obudzic za godzinke bo znow spac wieczorem nie pojdzie
Z katarem lepiej, juz nie leci non stop

U nas odwilz na calego, peeelno blota wszedzie i mgla, okropnie

Kasia.natka kurcze biedna misia ale dobrze ze nic gorszego sie nie stalo. A tez dziwne ze tyle dni po antybiotyku ta pokrzywka....

reklama
josie u nas wysypka pojawiła się 7 dnia (ostatniego) brania antybiotyku na zapalenie pęcherza moczowego. Nie wiem jaki kasia.natka brała, ale dla amoksycyliny jest to typowe. Wczoraj mi tak Pola padła dopiero o 17.00 i potem wojowała do 22. Dobrze, że katar mija:)

andzia DZIĘKI! Wow zazdroszczę wam śniegu, u nas od pt czarno i wszędzie błoto, bo +5C:///

papitkaa to ty za parę dni zrób sobie teścik:ppp

Do góry