reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Muńka co się opier... i karnych za post pod postem nie wstawiasz?! :-p
tja, zeby to jeszcze takie proste było...
Może właśnie to okaże się drofą do sukcesu :tak:

Witam
Przepraszam ze znow tylko o nas ale nie mam glowy do niczego zwlaszcza ze jestem w pracy a Misia z tata w szpitalu :( czekaja czy bedzie poprawa po zastrzyku bo jak nie to bedzie musiala zostac :( okazalo sie ze to pokrzywka w reakcji na antybiotyk a ze dzis troche spuchla to pojechali do lekarza i tam od razu skierowanie bo jakby poszlo do srodka to podobno nawet nie byloby szans na dojechanie... jestem beznadziejna :( powinnam wczoraj taksowka pojechac... przepraszam za haotyczny post i prosze trzymajcie kciuki
&&&&&& :tak:

Normalnie nie wyrabiam z moim dzieckiem. Od jakiegoś czau jak jej się czegoś nie pozwoli lub zwróci uwagę, że nie wolno wpada w szał! :szok: Rzuca się po podłodze, ryczy, krzyczy, nie daje się uspokoić! Masakra jakaś!
Jakieś pomysł, żeby ją spacyfikować? Nie reagowanie nie działa - mam wrażenie, że darłaby się do wieczora. Przytulanie - rzuca się jeszcze bardziej. Odwracanie uwagi - też nie bardzo... :confused2:

Aylin Twój Małż jest komputerowcem? Myślę nad kupnem tableta, jakiegoś taniego. Spytaj go proszę czy taki http://www.tabletowo.pl/2013/06/24/goclever-orion-70-tablet-z-androidem-4-2-w-cenie-399-zlotych/
da radę, żeby wchodzić na forum i grać w gireki na fejsie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Macku - ile chcesz wydac? Bo to ma kiepska matryce i stary procesor. I będziesz kląć. Dodaj 200 zł i kup asusa. Albo za ta cene uzywanego nexusa lub asusa.
To co pokazałas to szkoda kasy.

Macku - ile chcesz wydac? Bo to ma kiepska matryce i stary procesor. I będziesz kląć. Dodaj 200 zł i kup asusa. Albo za ta cene uzywanego nexusa lub asusa.
To co pokazałas to szkoda kasy.

Jak najmniej ;) To może faktycznie rozejrzę się za używką jakąś...

kasia.natka
biedna misia, dobrze ze juz wiadomo co to, ja wczoraj mialam spomniec o
reakcji na anty, ale wydalo mi sie to malo prawdopodobne, po takim
okresie:o

kasiek super ze wyjazd udany. co do flegaminy, ona ma rozpuszczac i
pomagac w odkrztuszaniu tego co jest w oskrzelach. ja ostatnio podalam
na taki kaszel A fleg i tylko spotegowala go. pediatra mnie
opierdzielila, ze oskrzela czyste to po co fleg, wiecej nie podalam i
kaszel ustapil

asik idzie wiosna, nasstroj sie poprawi, radosc z zycia powroci

tialana kciuki za poprawe samopoczucia. dalej wieje???u nas dzisiaj spokoj i odwilz czuc w powietrzu

macku to chyba taki etap i tzreba to przeczekac, ja bym nie reagowala chyba.... chyba bo M jeszcze do tego nie doszedl,a A nie robil takich akcji.

dzis na obiad kurczak Sunshine i juz nie moge sie doczekac, a czekac musze, bo A z chrzestna w kinie, a maz musial dzis wyjatkowo na 2 h do pracy.

Mati spi, ale sie kreci tak go mecza te zebiska, niech juz wyjda

Ostatnia edycja:
macku u nas też na zakaz rzut na podłogę albo bieg w przeciwną stronę z płaczem, ale na szczęście zawsze da się szybko odwrócić jej uwagę:) Kiedyś czytałam, że niereagowanie nie jest dobre, trzeba ponoć zawsze tłumaczyć aż kiedyś (za parę miesięcy:ppp) zakuma:D Może:p

andzia chodziło mi to, że jak dzieć nie kaszle, a go dusi to flegamina konieczna. U nas P nigdy nie kaszlała. Jak ją dusiło to dawałam flegaminę i dzięki niej odchrząkała sobie tą flegmę:) U nas też spokój, zero wiatru...o jak dobrze! A u was dopiero dziś odwilż...wow, czyli macie jeszcze trochę śniegu:) A i u nas też zębiska, właśnie przebił się 16 ząbek (górna trójka) i ma 37,2C i aż trze buzią o dywan:/

muńka łeb urywało:D Nawet młodej piaskownicę z piachem przesunęło, a górną pokrywę zwiało 100m dalej i przy okazji połamało na 4 części:/

papitkaa a to tobie się ciąża śniła czy coś pomieszałam?:D

sunshine robiłam u teściów twojego kuraka...niebo w gębie i wszystkim smakowało! DZIĘKI:*

Ostatnia edycja:
kasiek= u nas sniegu az za duzo, odwilz dopiero czuc, ale jeszcze jej nie ma, dzis było -4. Pewnie w tym tygodniu snieg zginie, bo mamy zaplanowany kulig na sobote.

Papitka zdrówka dla chlopaków i zeby ciebie omineło.

Kasia.natka - napisz co z Misia.

Mati obudził sie płaczem i pchał palec do ucha. Mam nadzieje ze to zeby promieniuja a nie zapalenie ucha. Dałam pzreciwbólowe i jeszcze mi zasnął na rekach.

Moj dzis odmowil drzemki za to teraz usnal przy mnie na kanapie :/ bede musiala go obudzic za godzinke bo znow spac wieczorem nie pojdzie
Z katarem lepiej, juz nie leci non stop

U nas odwilz na calego, peeelno blota wszedzie i mgla, okropnie

Kasia.natka kurcze biedna misia ale dobrze ze nic gorszego sie nie stalo. A tez dziwne ze tyle dni po antybiotyku ta pokrzywka....

reklama
josie u nas wysypka pojawiła się 7 dnia (ostatniego) brania antybiotyku na zapalenie pęcherza moczowego. Nie wiem jaki kasia.natka brała, ale dla amoksycyliny jest to typowe. Wczoraj mi tak Pola padła dopiero o 17.00 i potem wojowała do 22. Dobrze, że katar mija:)

andzia DZIĘKI! Wow zazdroszczę wam śniegu, u nas od pt czarno i wszędzie błoto, bo +5C:///

papitkaa to ty za parę dni zrób sobie teścik:ppp

Do góry