reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Aronia przeczytalam ze pijesz 'wlasne' mleczko :p :)

Stokrotka witaj spowrotem

Alijenka wspolczuje braku drzemki ja na to czekam zawsze jak na zbawienie... Ale jest mozliwosc ze juz rezygnuje, kolezanki synek tez jakos przed drugimi urodzinami przestal spac w dzien... A moze taki okres, moj mial takie dwa tygodnie ze dluuugk spal i rano i w dzien a teraz jakos znow przed 7 wstaje a w dzien ledwo godzine spi:/

A wiecie co moj maz jeszcze specjalnie zamowil nowa galke od biegow bo tamta byla dojechana. I to sie strasznie ciezko wymienia i troche ja uszkodzili w czasie tej wymiany, taka ryska jest. I wieczorem dzwoni do niego kierownik serwisu ze przeprasza za ta galke i ze za dwa tygodnie mamy wjechac po nowa :D wiec chyba jednak sie oplaca byc takim namolnym klientem.... A bylismy na przejazdzce i maz w siodmym niebie oczywiscie juz przy ruszaniu sie zachwycal ze takie zrywne to auto teraz

Aylin ja tez smyka zaliczylam dzis ale tylko dres do zlobka kupilam i spioszki dla malenstwa. Poduszki fajnej nie bylo niestety, chyba musze w ciemno na allegro kupic

reklama
josie - mojego nie ma niestety juz tak duzo, zeby na dwoje starczylo :no::-p

Aylin - fajne majteczki, takie dziewczece :tak:A mojej wagi na pewno miec nie chcesz :cool2:

Mati wstal przed 7, coz dzis sobota. Na tygdniu ciezko go do przedszkola obudzic.
No i z samego rana mialam mycie i sprzatanie, bo po mega kupie, nie uwierzylam, ze chce jeszcze:/
a tak wogole to dzien dobry

macku ale sie wylenisz przez 2 lata;) a tak serio to fajnie ci, spedzisz czas z dziecmi i jescze ci za to zaplaca.

sunshine Aura sliczna.

Mi wlascicielka przedszkola non stop kadzi jaki to M jest inteligenty, uzdolniony i sprawny manualnie, co by mi dziecka nie przechwalila

Ostatnia edycja:
hej kobiałki

powiedzmy że się wyspałam ale o 5,50 pobudka :-:)-:)-(

Aylin ale ja chodzę w leginsach bo w nic innego swojego się nie mieszczę :-):-):-) i noszę szerokie bluzki aby pofałdowanego brzucha od gumki w leginsach nie było widać :-D:-D:-D
no ja niestety robię wszystko w ciągu dnia bo wieczorem jak mała śpi to już raczej się nie da tłuc i dlatego padam tak wcześnie, a tym bardziej że mała teraz już nie śpi w dzień

josie to normalnie masz teraz tuning na maska :-):-):-):-)

andzia ja od rana już w nerwach bo poszłam rozpalać z małą w piecu i cała w sadzy była musiałam ją przebierać z nowo ubranych ciuchów, tysiąc razy jej mogłam tłumaczyć że nie wolno tego dotykać czy tamtego to wzięła się do otwartych drzwiczek pieca przytuliła :szok::szok::szok:

nie no do gorących to by nie miała szans się przytulic bo nawet jak idę z nią dołożyć to trzymam ją na kolanach jak dokładamy do pieca tylko jak rozpalam to wtedy lata po piwnicy bo ja muszę drewna nanieść

hej my właśnie jemy sniadanie dzisiaj odezwały sie zakwasy po wczorajszym sprzątaniu i oczywiście azs na słoniach bo rekawiczki mnie wkurzyły no ale za to jak czysciutko ;D

Kuba w nocy okropnego kataru dostał a ja jak na złosc nie mogłam znaleźc maści majerankowej ostatnio pamietam ze ją dorwał i babci nos chcial smarowac musze isć dzisiaj kupic nowa bo po wczorajszym sprzątaniu owinnam ją gdzieś widzieć a tu ni ma ;/

matko Papitka ja nie wiem jak ty to robisz, normalnie perfekcyjna pani domu:-D zazdroszcze
u mnie najczesciej to

Zobacz załącznik 607529
:laugh2:

my zaczynamy jazde z chorobami zlobkowymi, maly sie obudzil z katarem i kaszlem :baffled:

alijenka to strach w piecu rozpalac z takim szatanem!!

idziemy dzis do niani na kawe i bede piekla muffiny marchewkowe bo niania na diecie. musze skoczyc po marchewke do sklepu ale czemu tak ziiiiiimno!

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny proszę o nr konta i adres Kasiulki- też chcę pomóc

u mnie niezbyt ciekawie... ale nie będę narzekać, są gorsze rzeczy

Do góry