Hej gerlsy,
oszalałyście z tą ilością postów? Ja w pracy jestem!
wczoraj pani w żłobku powiedziała, że J. dwa razy strzelił wodnistego biegunkowatego kupsztala i osowiały był. Ale w domu popołudniu i w nocy cisza, żadnych rewolucji, gorączki, więc dzisiaj daliśmy go do żłobka. Przebierając go w szatni zobaczyłam wielką plamę na spodniach i plechach
Skitrał się niemiłosiernie, aż nie miałam sumienia go im oddawać w takim stanie, poprosiłam o pieluchę i sama go doprowadziłam do porządku. Kurde, mam nadzieję, że to tylko zęby, a nie żaden wirus
Widzę baby, że zakładacie już dzieciaczkom rękawiczki? Czeka mnie zatem zakupowy weekend, bo mam w planach zakup kozaczków dla bąbla. I chyba też zacznę od ccc (
młodak)
iwon ale paczka serio szła przez Chiny:d
Serio?
No i genialna opowiastka o macho z auta ;-) A to, że gościu nie wie, który to miesiąc - przesada
Niespo, młodak ja też zła, jak nie wyspana
Dzis mniej wiecej stuknela mi połówka ciąży
i przyzwyczajamy sie do imienia, tzn juz go uzywamy. Na razie niesmialo, ale Julek zaistnial
Jupiii
Sylka i jak? Bierzesz się za to oduczanie nocnego jedzenia? U mnie dzisiaj była taka sytuacja, że kiedy próbowałam młodemu nie dać mleka, to wprawdzie budził się co 30-40 minut i musiałam go głaskać, bo popłakiwał. Ale wrzasku nie było. Może to dobry znak? W sumie jeśli by nie wrzeszczał, to takie wstawanie na chwilę do niego mogłabym przez jakiś czas przeboleć. Byleby już się oduczył tego nocnego mleka
Aylin bosz, mam to samo z budzeniem się o 3, 4
Zwłaszcza, kiedy się rozbudzę karmniąc małego. I wtedy bujam się z myslami do 5-tej i jak zegarek zadzwoni godzinę później, jestem nie do życia.
Josie to może faktycznie dołącz do majówek, skoro czerwcówki 2014 są nie teges. Nigdy nie jest za późno. Ja do lipcówek 2005 dołączyłam jak K. miał 3 miesiące i proszę, znajomości przetrwały do dzisiaj :-)
Powiem Wam, że mnie się też wydawało, jak zaszłam w ciążę z J., że tutaj to nie będzie to samo, co na lipcówkach
I proszę, jednak nie miałam racji ;-)
Muńka fajno, że młoda zdrowa
A warsztaty - aaaaaaaa - ale masz super! A twoja siostra też śpiewa, że jedzie z Tobą?
Hahaha wyobraziłam sobie tą sytuacje!!!! Mlodak myjąca okno o godzinie 0:45
Iwon!!!!!!!!!!!! Plis!!!!!!!!!! Zilustruj to!!!!!!!!!
Nie mogę, bo
aylin się obrazi - wiszę jej zaległą fotorelację z forum
;-)