reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

MaMickey myslisz, ze od pamperow? Ale na buzce by chyba nie miala. A moze jakies twoje kosmetyki? Mlodemu jeszcze krostki wyskakuja jak L go broda pokluje (np "pierdzi" mu w brzuszek). Aaa w sumie mozesz Gochne w krochmalu wykapac - praktykowalam wczesniej.

Alijenka fajne sanki - oparcie sie odkreca? Mialam sen, ze i u nas snieg spadl - moze proroczy :-D

reklama
W sumie te sanki to K zakupił nie ja :-D:-D:-D, ja tylko powiedziałam że oparcie mi się podoba, a on zadecydował :-), a oparcie się odkręca

A co Wy z tym nasivinem do nosa ja tego w ogóle nie używam no raz na jakiś czas na noc tylko ale sporadycznie

A z fridą to racja ja ciągle po niej chora jestem zawsze mam krtań zawaloną !!!!!

Kurde moja mała sobie na dobre przypomniała o smoczku jak miała go tylko do spania tak teraz co jakis czas chodzi i woła ajuju ajuju daj monia tylko nie wiem po co jej to ajuju :baffled::confused:

Ostatnia edycja:
Hej gerlsy,

oszalałyście z tą ilością postów? Ja w pracy jestem! :sorry:

wczoraj pani w żłobku powiedziała, że J. dwa razy strzelił wodnistego biegunkowatego kupsztala i osowiały był. Ale w domu popołudniu i w nocy cisza, żadnych rewolucji, gorączki, więc dzisiaj daliśmy go do żłobka. Przebierając go w szatni zobaczyłam wielką plamę na spodniach i plechach :sorry: Skitrał się niemiłosiernie, aż nie miałam sumienia go im oddawać w takim stanie, poprosiłam o pieluchę i sama go doprowadziłam do porządku. Kurde, mam nadzieję, że to tylko zęby, a nie żaden wirus :confused2:

Widzę baby, że zakładacie już dzieciaczkom rękawiczki? Czeka mnie zatem zakupowy weekend, bo mam w planach zakup kozaczków dla bąbla. I chyba też zacznę od ccc (młodak) :tak:

iwon
ale paczka serio szła przez Chiny:d

Serio? :-D No i genialna opowiastka o macho z auta ;-) A to, że gościu nie wie, który to miesiąc - przesada :-D

Niespo, młodak ja też zła, jak nie wyspana :confused2:

Dzis mniej wiecej stuknela mi połówka ciąży:) i przyzwyczajamy sie do imienia, tzn juz go uzywamy. Na razie niesmialo, ale Julek zaistnial;)

Jupiii :rofl2:

Sylka i jak? Bierzesz się za to oduczanie nocnego jedzenia? U mnie dzisiaj była taka sytuacja, że kiedy próbowałam młodemu nie dać mleka, to wprawdzie budził się co 30-40 minut i musiałam go głaskać, bo popłakiwał. Ale wrzasku nie było. Może to dobry znak? W sumie jeśli by nie wrzeszczał, to takie wstawanie na chwilę do niego mogłabym przez jakiś czas przeboleć. Byleby już się oduczył tego nocnego mleka :confused2:

Aylin bosz, mam to samo z budzeniem się o 3, 4 :confused2: Zwłaszcza, kiedy się rozbudzę karmniąc małego. I wtedy bujam się z myslami do 5-tej i jak zegarek zadzwoni godzinę później, jestem nie do życia.

Josie to może faktycznie dołącz do majówek, skoro czerwcówki 2014 są nie teges. Nigdy nie jest za późno. Ja do lipcówek 2005 dołączyłam jak K. miał 3 miesiące i proszę, znajomości przetrwały do dzisiaj :-)
Powiem Wam, że mnie się też wydawało, jak zaszłam w ciążę z J., że tutaj to nie będzie to samo, co na lipcówkach :-p I proszę, jednak nie miałam racji ;-)

Muńka
fajno, że młoda zdrowa :) A warsztaty - aaaaaaaa - ale masz super! A twoja siostra też śpiewa, że jedzie z Tobą?

Hahaha wyobraziłam sobie tą sytuacje!!!! Mlodak myjąca okno o godzinie 0:45 :-D
Iwon!!!!!!!!!!!! Plis!!!!!!!!!! Zilustruj to!!!!!!!!!:-D

Nie mogę, bo aylin się obrazi - wiszę jej zaległą fotorelację z forum :-p;-):-D

Niespodzianka- tak,wszyscy uczestnicy potem spiewaja na koncercie. Zawsze jest z tego plyta dvd i cd. Jak juz cos bedzie to Wam pokażę,ale niekoniecznie będę tam widoczna,bo my z Siorką lubimy stanąć gdzieś z boku i dobrze się bawić,bez przepychania,bo ludzi sporo. Jak bedę na kompie to wrzucę Wam coś z zeszłych lat.

Mlodak - ale ja nie mam z Ciebie polewki:-);-) ale ilustracje z pewnością bedą polewkowe:-D

Papitka
- jak frida nie działa to zapewne katarek tez nie - mozesz co najwyzej uszkodzic śluzówkę. I ma sugestię- Adi tak miał - cąły czas przytkany i niby katar, do tego częste choroby - diagnoza - przerośniety 3 migdał. Może zadziałaj w tym kierunku.
No musze poszukać przyczyny on ciągle chory jest. I ten katar niby go nie widać ale mały sie męczy.

ello baby :-)

Wy jak zawsze jak mnie nie ma to produkujecie, a jak siedzę tu to tylko moge sobie stronę odświeżać i nic :-:)-:)-(

a sanki kupiłam takie
3725581589
Sanki super. Co do pisania mam to samo jak jestem to nie ma co pisac a jak mnie nie ma to doczytać sie nie mogę.

Mykam mój dzieć w końcu wstał.

Iwon- u mnie wszyscy śpiewający z tym,że tata i mama przestali śpiewać,siorkę nigdy nie ciągnęło do robienia czegoś w tym kierunku,no a ja zawsze chciałam śpiewać,więc trenowałam głos i coś tam kombinuję. W chórze Siorka może śpiewać,ale sama by się pewnie nie odważyła :-) choć jak śpiewałśmy na jej weselu,to miała solowy moment ;-)
Czekam w kolejce za Aylin :p

Munka u nas takie plamy byly raz po bananie, widocznie musial byc agresywnie pryskany :baffled: i ostatnio jak zjadl spory kawalek surowej papryki to tez. ale na nastepny dzien znikaja mu te plamy

ale naskrobalyscie masakra, a mi ciagle ktos za plecami chodzi!

e

a sanki kupiłam takie
3725581589

ooo włąsnie takie cus mnie interesowało. I wczoraj na allegro oglądałam takie tylko z rączka do pchania.
o dokłądnie takie
SANKI + oparcie + śpiwór + reg. pchacz+ lampka LED (3724872970) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
a ile dałas za te?

Aylin nie wiem bo nie umiem :) Na drutach umiem to może tym się zajmę.

to szkoda :) bo bym ci zlecenie dała - i przynajmniej pozytek z twojej bezzsenności by był :)

Hej gerlsy,

oszalałyście z tą ilością postów? Ja w pracy jestem! :sorry:

Nie mogę, bo aylin się obrazi - wiszę jej zaległą fotorelację z forum :-p;-):-D

no i co z tego ze w pracy :) My też :p

No własnie czekam :) na fotorelacje.

reklama
Witam :-)

Niespodzianka oby proroczy :tak: Podobno u nas tez ma byc zima :-)

Alijenka super sanki :tak:

MsMickey połowa ciąży juz? Wow, ale to leci :szok: Teraz juz z górki :-D

Munka udanego wyjazdu ale ja chyba ślepa jestem bo nie wiem gdzie jedziesz :zawstydzona/y:

Ale dostałam od Wojtka lokomotywa w glowe, boli jak nie wiem a ten sie śmiał, oj musze to skończyć. Powiedziałam mu, ze jak zrobi tak jeszcze raz to go ukaże a ten drze sie "nieeeee" śmiech i ucieka.

Edit,
Munka jakiś koncert? :)

Do góry