reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Mloda wspolczuje tych problemow z zasypianiem... ja dzisiaj musialam sie ewakuowac z sypialni bo L chrapal tak, ze sie sciany trzesly ;-)

Josie to chyba jednak nie kabaczek - to chyba dynia tak jak Zaza mowi :-p Dynia pieprzowa czy jakos tak. Tak to jest jak sie polskich nazw nie zna i sie zgaduje :zawstydzona/y:

Munka super z tym wyjazdem :) I Ty tez bedziesz spiewac z chorem na koniec? Bedzie ktos nagrywal, albo bedzie w necie pozniej? Ja kcem, ja kcem :-)

Papitka zdrowka dla mlodego

MsMickey jak mlodemu cos wyskakiwalo to tez dawalam wapno... na nic innego niestety nie mam pomyslow, bo szybko znikalo. A moze to uczulenie na jakis nowy proszek czy kosmetyk?

Zaza ja w Pl kupilam ten z rossmana - babydream, ale jeszcze nie uzywalam. Babki przy kasie mowily, ze duzo mam kupuje.

Planowałam kupić ten katarek ale jakos wypadło mi to z głowy bo radziliśmy sobie fridą no ale chyba czas zainwestować
MsMickey nie pomogę nie mam tego problemu z małym.

Mam całą buzie w suchych plamach tak to wygląda jak azs u malutkich dzieci muszę iść do lekarza bo okropnie to denerwuje.

Śniło mi sie ze robie test ciazowy i ze jest pozytywny. Jakieś durne myśli kłebią mi się pogłowie chyba. No ale takiego stracha to ja nie miałam jak po obudzeniu sie.

Ostatnia edycja:
co za produkcja:szok:
nie chce mi sie odpisywać dzis - wybaczcie :zawstydzona/y:

Papitka
- jak frida nie działa to zapewne katarek tez nie - mozesz co najwyzej uszkodzic śluzówkę. I ma sugestię- Adi tak miał - cąły czas przytkany i niby katar, do tego częste choroby - diagnoza - przerośniety 3 migdał. Może zadziałaj w tym kierunku.

MsMickey - moj alergiczny. Szczerze to moze być po wszytskim. Nawilżaj jej policzki i brzuszek, a z leków to chyba tylko wapno. Nie pamiętasz, moze jadła coś nowego. ??? Przy ostatniej chorobie nie brała anty??? Moze to po nim??

U na dziś w sekundę zrobiła sie gołoledź. Jak wstałam to było sucho, pzred samym wyjsciem zaczeło padać - masakra - nogi rozjeżdzały sei na chodniku. Witaj zimo:-D

Andzia - katarkiem śluzówki nie uszkodzisz. A ma ten plus ze po pierwsze sama nic od dziecia nie załapiesz. Bo nie ty wciagasz a odkurzacz. A po drugie - jak długo dasz radę z tą sama intensywnością "zasysac"? Odkurzacz ma tą sa mą siłę. Moja na fride histerie urządzała a katarka uwielbia - jak jej nosek przytyka to sama idzie do odkurzacza i pokazuje ze chce aby jej nosek "odkurzyć"

ello baby :-)

Wy jak zawsze jak mnie nie ma to produkujecie, a jak siedzę tu to tylko moge sobie stronę odświeżać i nic :-:)-:)-(

a sanki kupiłam takie
3725581589

mlodak to faktycznie bogaty będzie mikołaj

MsMickey nio nio tłumaczenie fajne cyckosamochód :-D:-D:-D

Aga bobbycar też taki chłopięcy i co mała się nim zajefajnie bawiła :-):-)

Muńka zazdraszam Ci tego wyjazdu :eek::eek:

cdn bo kurdę mała mnie tu atakuje, a pisze tego posta od godziny :-:)-:)-:)-( i tyle udało mi się napisać :szok::szok:

Aylin nie wiem bo nie umiem :) Na drutach umiem to może tym się zajmę.

Andzia katarek sluzowki nie uszkodzi a.bardzo pomaga odsysac to z czym frida sobie nie radzi.

Aylin - jezeli dziecko ma katar to faktycznie nie powinno sie sluzówki uszkodzić, ale jeżeli go nie ma ( a moze tak byc skoro Papitka pisze,że nie da sie nic wyciagnac) to wtedy mozna uszkodzić :)
Alijenka - sanki super, fajne oparcie.

reklama
Do góry