reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hahaha wyobraziłam sobie tą sytuacje!!!! Mlodak myjąca okno o godzinie 0:45 :-D
Iwon!!!!!!!!!!!! Plis!!!!!!!!!! Zilustruj to!!!!!!!!!:-D

Mlodak- mój S zawsze mawia...wyobraź sobie "Nic" przed sobą,wyłącz myśli i wyobrażaj sobie,że patrzysz na białą ścianę. Nie werzyłam,ale pomogło!;-) on jest mistrzem w zasypianiu:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jak nie moge zasnac to przypominam sobie slowa mojej babki od jogi: zamykasz oczy nogi i rece robia sie ciezkie i przyklejaja sie do podlogi, skora na brzuchu otwiera sie i opada na boki, galki oczne opadaja na tyl glowy :D : D serio serio, wiem jak to brzmi ale pomaga kontrolowac miesnie i sie rozluznic!

Ja jak nie moge zasnac to przypominam sobie slowa mojej babki od jogi: zamykasz oczy nogi i rece robia sie ciezkie i przyklejaja sie do podlogi, skora na brzuchu otwiera sie i opada na boki, galki oczne opadaja na tyl glowy :D : D serio serio, wiem jak to brzmi ale pomaga kontrolowac miesnie i sie rozluznic!

Iwon!!!!! To też to też!!!!!!!! :-D

Muńka to tak jak mój P. On potrafi zasnąć wszędzie i w każdej pozycji, a do tego mało co jest w stanie go obudzić :)

Josie skojarzylo mi się z takim rozpadających się ciałem :o

Dobra, dziewczęta ja zmykam spać. Dobrej nocki.

Haha, moj tak samo :-D
Zawsze mi powtarza jak zasnąć nie mogę "wyłącz myśli" :tak: ale to nie takie proste...tez zasypia szybko, ledwo sie położy czasami i śpi. Ja rozumiem jak przychodzi piątek bo wykończony po tych nocach ale w sobotę to samo, jak idzie spać to odpływa w minutę , jak ja mu zazdroszczę.

dzień dobry

młody w nocy płakusiał, chyba kalafior nie słuzy mu, bo to już któryś raz jak miał go na obiad, a w nocy płakał, potem rano bąki sadzi, więc chyba za bardzo go wzdyma
dziwne, bo je i brokułu,. groszki, fasolki i nic, tylko ten kalafior
zastanawiam się tylko czy to możliwe, że po mrożonym jest lepiej, bo jakoś nie pamiętam, żeby przy mrożonym też takie kiepskie nocki były...

Zaza ja właśnie dziś ten krem migracji zakupilam. Na ziajke ja mam uczulenie więc się balam trochę.
nie wiem o co kaman? :-D

My sparujemy teraz Bubchen, a na ostrą zimę mamy WELEDA i myślę, ze mógłby się wam sprawdzić, bo jest bardzo ekologiczny.
a gdzie te Bubcheny można kupić, szwagierka z Niemiec kiedys przywiozła taki do pupy i nawet fajny był?

Smiki, Kolorowy znikopis magnetyczny, zestaw kreatywny - Smiki - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com
Smiki, Mata muzyczna ze zwierzątkami - Smiki - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com

szkoda tylko, że nie wiedziałam, że w necie ta mata jest tańsza, bo ja ją kupiłam za 100zł. No, ale dziadki dali kasę, więc się nie ograniczałam.
ja już mam pomysł na prezent - mata jest genialna i dobrze wiedzieć, gdzie tajniej kupić :)

Muńka udanego wypadu!!! na pewno będzie super :)

Sylka a kiedy córa twoja wyrosła z tego? i jak to wyglądało? tak nagle jej wszystko przeszło czy stopniowo? na co miała alergię? sorki, że zasypałam cię pytaniami, ale sama wiesz...

Hej. Raju głupi sen zerwał mnie na nogi.:szok: Biedny kubuś ciągle kaszle przez sen jak katarku już nie było tak teraz znowu cały nosek zawalony a co najgorsze to to że nie da sie go ściagnąć wcale nie wfatuje w aplikator aż mnie zatyka tak ciągne przez tą fride i dupa.:-(.
Widze że macie problemy z zasypianiem haha ja ich nie mam śpie jak aniołek razem z kubulkiem.:tak:

Zaza napisałam że właśnie krem nivea baby kupiłam ale telefon był mądrzejszy i sobie poedytowal :)

Muńka josie jutro będę Wasze metody próbować. Tej nocy grałam w pasjansa.

Muńka sylka ładnie to tak mieć polewke z cierpiącej koleżanki''? A tak na serio to jeśli to dłużej potrwa to naprawdę spróbuje z tymi oknami. Tyle że nie wiem czy to bardziej mnie nie rozdrażni zamiast zmęczyć..

Papitkaa zaopatrz się w katarek do odkurzacza. Świetnie oczyszcza a Ty nie będziesz się męczyć z zasysaniem przez fride.

Ostatnia edycja:
reklama
Polecam tez katarek:) choc jesli katar z tyłu leci to i tak nie wyciagniesz, trzeba najpierw rozrzedzic, nasivin, inhalacje, woda morska.

G spala tak sobie, budzila sie pare razy z placzem, wiec winie trojki:( tyle, ze na chwilke.

Dziewczyny a alergicznymi dziecmi - G ma terazczerwone policzki, krostki na policzkach i brzuszku. Podaje wapno i co jeszcze moge??? I po czym to moze byc? Trzyma sie juz tydzien:(

Do góry