reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Ale pogoda :( a ja na 12 mam zmiane opon - ok godziny... czekam na tesciowe, zostawiam G i jade. G spi na szczescie.

Munka, koniecznie pokazuj poprzednie lata:)

Josie, o tych plamach to do mnie?

Sanki fajne:) u nas sa drewniane, tylko plecy dokupie i luz:)

reklama
Aylin ale ja właśnie z takim oparciem nie chciałam bo mi się wydaje że dzieć jak nie będzie miał śpiworka to wypadnie przez nie jakaś taka wielka dziura jest w nim, zresztą tak jak dziewczyny pisały kiedyś że raczej śpiworek się nie sprawdzi tej zimy, moja mała już niebardzo chce w wózku siedzieć to wydaje mi się że z sanek tez będzie chciała ciągle schodzić
Dałam za nie 149 zł ale za 169 są też z pchaczem i powiem Wam że są naprawdę super przede wszystkim są duże i dobrze wykonane także mam nadzieję że starczą na kilka dobrych lat
DUŻE SANKI Z OPARCIEM+REGULOWANY PCHACZ BABYACTIVE (3725581614) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
MsMickey też myślałam nad drewnianymi sankami ale mój K podjął za mnie decyzję :-D:-D:-D bo te co kupiliśmy niby mają udźwig do 300 kg

Papitka a może te choroby są na tle alergicznym ???

rany czy Wam sie nudzi :p

wczoraj chyba pobilyscie rekordy

ja nie mam pojecia co kupic w prezencie ... ani Nikosiowi ani chrzesniakowi (12 lat) ani bratanicy (12 miechow niedlugo)

nie mam tez pomyslu jaki prezent od Saruni kupic dla Nikosia :|

co do katarka ... to nawet jak sie ciagnie jak dziecko nie ma kataru to po prostu tak jak i frida nic sie nie wyciagnie ... to nie jest sila ssania gogantyczna tylko odpowiednia zeby pociaglo ale nie zniszczylo ... wiec Papitkaa ja tez goraco polecam ... i katarkiem duzo wiecej wyciagniesz niz frida

ja kupilam sanki z carefoura ... z oparciem zobaczymy jak sie beda sprawowac :p nie jest to szczyt techniki ale zle nie sa :) na promocji byly za 30 zł ... jak nie dadza rade nie bedzie jakos zal po jednym sezonie
sanki-bartek.jpg

mlody zaczal sie cos budzic w nocy ... i nad ranem o 6 :| grrrrr i gada i gada i gada ... ja spac nie moge ale leze do 6:30 z nadzieja ze zasnie i kupa ... w koncu zaczyna wolac mama i koniec wszystkiego

Muńka fajny wyjazd ... i chwila rozrywki :)

Polaa a moze do kata go posadzic ... moj jak bije albo probuje gryzc to mowie mu ze idzie do kata ... sam tam siada i siedzi i czeka az przyjde z nim porozmawiac ... jak mu powiem za co siedzial to przytula sie w ramach przeprosin i raczej juz do konca dnia nie uderzy ani nie ugryzie

Iwon nie pociesze Cie ale w zlobkach zaczal sie sezon jelitowek :| niemniej jednak mam nadzieje ze to tylko od zebow

nie wszystkim odpisalam za co przepraszam ale dzielnie wszystko przeczytalam ... postaram sie pisac czesciej tylko jakos tak od paru dni weny brak i poziom irytacji w organizmie mi wzrosl :| i nie umiem sobie z nim poradzic

a tu jeszcze brzusio
32 tyd z Sarunia
Zobacz załącznik 596273

32 tyd z Nikosiem
Zobacz załącznik 596272

Załączniki

• sanki-bartek.jpg
    sanki-bartek.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 108
Ostatnia edycja:
dziewczyny a ktoras prowadzila kiedys takie sanki do pchania, czy to sie da w ogole? bo jakos sobie nie wyobrazam tym manewrowac.....:eek:

Kasienka to wspolczuje poranka
janek dzis pospal do 8 bez zajakniecia, mimo ze drzemke mial az 2,5h wczoraj, to pewnie po szczepieniu taki spioch

MsMickey tak do ciebie to bylo, nie wiem czemu mi sie zawsze zlewacie w jedna osobe z Munka hihihihhi;-)

Ja nie mam problemu z moja siostrzenicą i prezentu dla niej ona teraz zafascynowana wszystkim co wiąże się z rysowaniem, malowaniem, lepieniem, układaniem ma 3 lata także mam zamiar kupić jej ciastolinę z jakąś maszynką do tego gorzej z moją małą bo cholera wie co ją zainteresuje a co nie.
Też od dziś w Lidlu jest taki fajny domek do rysowania i myślałam o nim jako prezent
Nasza oferta - od czwartku, 28.11. - Lidl Polska

Josie - nie wiem jak to sie pcha ale moja lubi z wózka w trakcie jazdy wyłazić wiec z sanek tez bedzie - to wole juz te 20 zł dołożyć. I ja widzieć przynajmniej na początku. Najwyzej sie nie przyda.

Aylin a moze z jakas odkrecana raczka ?

Josie nie zalamuj mnie z tym spaniem ... bo on tak od poczatku tygodnia ... moze spotkamy sie w przyszlym tygodniu jak chlopaki beda zdrowe ?

Alijenka ciastolina super sprawa :) chyba w lidlu tez bedzie

reklama
Do góry