rany czy Wam sie nudzi
wczoraj chyba pobilyscie rekordy
ja nie mam pojecia co kupic w prezencie ... ani Nikosiowi ani chrzesniakowi (12 lat) ani bratanicy (12 miechow niedlugo)
nie mam tez pomyslu jaki prezent od Saruni kupic dla Nikosia :|
co do katarka ... to nawet jak sie ciagnie jak dziecko nie ma kataru to po prostu tak jak i frida nic sie nie wyciagnie ... to nie jest sila ssania gogantyczna tylko odpowiednia zeby pociaglo ale nie zniszczylo ... wiec
Papitkaa ja tez goraco polecam ... i katarkiem duzo wiecej wyciagniesz niz frida
ja kupilam sanki z carefoura ... z oparciem zobaczymy jak sie beda sprawowac
nie jest to szczyt techniki ale zle nie sa
na promocji byly za 30 zł ... jak nie dadza rade nie bedzie jakos zal po jednym sezonie
mlody zaczal sie cos budzic w nocy ... i nad ranem o 6 :| grrrrr i gada i gada i gada ... ja spac nie moge ale leze do 6:30 z nadzieja ze zasnie i kupa ... w koncu zaczyna wolac mama i koniec wszystkiego
Muńka fajny wyjazd ... i chwila rozrywki
Polaa a moze do kata go posadzic ... moj jak bije albo probuje gryzc to mowie mu ze idzie do kata ... sam tam siada i siedzi i czeka az przyjde z nim porozmawiac ... jak mu powiem za co siedzial to przytula sie w ramach przeprosin i raczej juz do konca dnia nie uderzy ani nie ugryzie
Iwon nie pociesze Cie ale w zlobkach zaczal sie sezon jelitowek :| niemniej jednak mam nadzieje ze to tylko od zebow
nie wszystkim odpisalam za co przepraszam ale dzielnie wszystko przeczytalam ... postaram sie pisac czesciej tylko jakos tak od paru dni weny brak i poziom irytacji w organizmie mi wzrosl :| i nie umiem sobie z nim poradzic
a tu jeszcze brzusio
32 tyd z Sarunia
Zobacz załącznik 596273
32 tyd z Nikosiem
Zobacz załącznik 596272