reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Kasienka - brzuszek super, wielkosć niemalze identyczna. Poranka współczuje. Sanki mam podobne - dają radę, tylko nie wiem czy dadzą radę dwójce.
Mój jak coś pzreskrobie to tez sam siada na krzesełko i do tego ma mega minę, no leję z niego czasem. Ostatnio kazałam im klęczęć, bo z kary siedzenia na krzesełkach zrobili sobie zabawe. Mam wrażenie,ze przy klęczeniu zabawa tez fajna była.

Zdjęcie0383.jpg

Co do tej nieszczęsnej fridy/katarku - ja używam tylko przy maga katarze, bardzo rzadko, bo zdanie mam jakie mam. Poza tym moja pediatra zakazała go używać całkowiecie - tu też co lekarz to opinia. A i tak kazda robi jak uważa
:-)

Co do prezentów - jestem w czarnej doopie, nie mam pomysłow.
Ten domek z lidla moze być fajny. Kiedyś kupiłam siostrze parasolkę do kolorowania- obie bawiłyśmy sie super.

Załączniki

• Zdjęcie0383.jpg
    Zdjęcie0383.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 96
reklama
Aylin -dlatego napisałam,ze co lekarz to opinia. U nas jest ten problem,ze jak mają ten katar spływający tyłem to nie bardzo sie go da fridą wyciągnąć, wiec ich nie męczę.

Ciastolina dla 3 latki super sprawa. Adi ma taką maszynkę do robienia pizzy, bawi sie super, o ile Mateusza nie ma w pobliżu ( chyba jeszcze za mały)

Kasieńka brzusio super :-):-):-)

andzia hahaha jakie kary :-D:-D:-D:-D
co do fridy i katarku to moja pediatra też ma takie zdanie i tak samo do inhalacji na katar (chodzi o sam katar), moja mi każe czyścić solą fizjologiczną i masło bo masło powoduje to że katar nie osadza się na oskrzelach

Josie - bo tak naprawde to jest tylko jedna osoba... tylko czasem pisze pod drugim nickiem dla zmyły;)

O domku myslalam ostatnio, zeby kupic taka duza tekture (taka, jak na pudla) i taki domek zrpbic po prostu:) narysowac, ponacinac od srodka nozykiem i bedzie jak ta lala;) i mozna duzy dla G lub mniejszy dla lali:)

Ciastolina fajna rzecz:) w ogole takie rzeczy plastyczne kupujemy czasem mojej siostrzenicy, ona bardzo lubi malowanie i rysowanie. Farby, pedzle, olowki juz takie ze sklepu dla plastykow. Tam spokojnie mozna pare okazji opylic:)
Jeszcze np z plasteliny robi/la takie mini postaci: pieski, ptaszki, ludzi. Detale imponujace. Zdolna jest ewidentnie.

Mam nadzieje, ze G tez bedzie to krecic, po tatusiu:)

Chcialabym jutro skoczyc do kumpeli, ma synka ok pol roku. I wiecie, ze nie wiem, co mu kupic? Jakas ksiazeczke najchetniej... zaraz zacznie sie czytanie i ogladanie, ale nie chce mi sie leciec do empiku... moglam kupic w W, teraz tu musze do centrum jechac przez pol miasta... feee...

Alijenka - dla Adriana to są kary, ale Mateusz traktuje to jako zabawę chyba, bo zawsze sam albo siada na stołeczek albo klęka. No jest jescze jedno wytłumaczenie - moze mam takie grzeczne, żalujące dziecko,że jak coś źle zrobi to sam sobie wymierza karę:-D;-)

reklama
andzia to faktycznie masz super dzieci chyba zacznę i ja karać choć moja to jeszcze nie rozumie o co kaman, jednak starsze rodzeństwo dużo uczy :-)

Kasienka coś ty w 35 tygodniu ???? przeczytałam sobie nio nio dość duży chłopak się urodził :-D

Ostatnia edycja:
Do góry