reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Andzia a Andrzeja to chyba 30 listopada jest.....więc Wszystkich Świętych nie ma nic do andrzejek.

Dzięki lapki za słowa wsparcia.

Muńka najlepiej zapytaj mailowo sprzedawcę jak masz zwrócić towar i czy życzy sobie mieć możliwość otworzenia przesyłki przed odbiorem. Będziesz miała czarno na białym wszystko.

Iwon kocham metamorfozy. Ja na imprezach tak się zmieniam. Koleżanka jest kosmetyczką i robi mi super makijaże.

reklama
]Andzia a Andrzeja to chyba 30 listopada jest[/B].....więc Wszystkich Świętych nie ma nic do andrzejek.

.
:-D:-D:-D

:zawstydzona/y:no tak, popatrzyłam na kalendarz i jakoś tak poszlo:-D:-D Nie zastanowiła mnie również to,że w poprzednich latach nie mialam takich dylematów:baffled: Musze wypić druga kawe - czas sie obudzić ;))))
W zwiażku z moja gafą przypomniał mi się pewna anegdota, wspominana przez moje kolezanki z pracy zawsze w okolicy Wilekanocy.
Otóz siedzi sobie starsza pani (teraz ja pracuje na jej miejscu) i planuje sobie porzadki i całe Święta i tak duma : Oj szkoda,że w tym roku Swieta wypadają w poniedziałek:-D;-)

Iwon-
moj M i tak zawsze mi powtarza że jestem najpiękniejsza i te sztuczne lalki mu się nie podobaja:-) - no i ja mu wierzę;-):-D

Kasienka - Wy chyba po wizycie kontrolnej??? Czemu sie nie chwalisz "postepami" swojej córy???

Podjęłam wczoraj pórbę usypiania M w łóżeczku. Katastrofa!!!! Ryczał gorzej niż przy zostawaniu w żłobku. Na pociszenie - zasnął bez cycka, ale w nocy już bez niego sie nie obyło :(((

Ostatnia edycja:
Zdycham od @ ..... Mialam nadzieję,że po porodzie naprawdę bedzie lepiej i było na początku,teraz wsio wraca. Ból,ból,ból i nudności,do tego te plecy. I powiem Wam,że to nie jest taki typowy ból mięśni kregoslupa...teraz mnie boli tylko po lewej stronie pod łopatką i tak jakby trochę piecze...mam nadzieje,że to nie żaden półpasiec...???!!!

Kasieńka mój niby się budzi jak D. woła ale co z tego jak pierwszy raz wołał tata a jago nie było

Muńka skoro Twoja obecność może pomóc to jedź. &&& za zakończenie sprawy

Wiesz jak to przeczytałam? .. i jak nigdy wyglądał late :-D Jedyne late jakie znam, to caffe late więc pomyślałam, że może świeży i wyspany. Jakoś tak ;-)
:-D:-D:-D

Andzia każdemu może się zdarzyć pomyłka;-)

siedzę pod kołdrą i mi zimno...

no w piecu napalone

targ zaliczony, musiałam kupić takie najzwyklejsze kapcie dla gości bo tak się przyzwyczaili że wpadają nadal w butach do mnie do domu na te dywany :-D:-D, po to ganek budowałam aby mieć gdzie buty zostawiać i nie wchodzić w nich już do domu :-)

i tak jak mała wstanie to muszę znowu zapitalać na miasto po nową umowę o pracę bo dziś mi sie kończy i jutro iść do MOPS-u zanieść aby mi dalej zasiłek wychowawczy przyznali

to dziś próbuję podać małej serek wiejski, a wiecie moja dziadyga nie chce w ogóle jeść pieczywa, zlizuje tylko masło i zjada to co na kanapce a chleb wyrzuca

asik mi też zimno, zresztą mi ciągle zimno :-:)szok::-(

andzia to zabłysnęłaś z tymi andrzejkami :cool::laugh2::cool::laugh2: ale co tam czasami pomylić się można, ja nie mam i tak żadnych planów bo znając życie mój K będzie pracował

Muńka współczuję @

no i koniec pisania bo mała już wstała

p.s. próby z serkiem wiejskim zakończyły się fiaskiem, Niuśkę trzepało jak nie wiem po czym :eek:

Ostatnia edycja:
Munka- ten ból to moze z przewiania. Ja tak miałam na urlopie, jak rozgrzałam to przechodziło, jak zmarzłam to bolało, piekło
Asik - pod kocyk i ciepełko będzie.
Alijenka- :zawstydzona/y::zawstydzona/y: to wszystko wina asik:sorry: bo wypaliła z tymi Andrzejkami w połowie pażdziernika:-D;-):zawstydzona/y:
No tak w buciorach będą sie do domu ładować:no:;-):-p
Ile stopni u Was,że w piecu palisz????:szok:
&&& za pomyslne i szybkie załatwienie spraw.

U nas wyszło słoneczko ( mgła była do godz. 13)i jakoś tak pzryjemniej sie zrobiło, az sie chce.... :rofl2::happy::-D

edek:
Asik doczytałam,ze ty pod kołdra a ja ci kocyk proponuje:sorry: Ja chyba dziś nie powinnam wcale nic pisać, bo jakieś same gafy dziś mi sie przytrafiaja:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Asik - mi też jest momentami tak zimno,że musze na moment wskoczyć pod koc.

Hehe!! Tak sie wlasnie zastanawialam,czemu nagle temat Andrzejek skoro jeszcze czas:-) widze,że ktoś tu jest tak zakręcony jak ja,bo zdarza mi się też zablysnać!!!
W tym roku powiedziałam do S:
"szkoda,że w tym roku święta wielkanocne przypadają w weekend,przydałoby sie dłużej pobyć z Gabi u dziadków" .....ktoś mnie przebije???? :p

Alijenka- a suchego chleba nie lubi sobie jeść?G bierze w łapkę i gryzie.

Andzia - może z przewiania...ehhh...nie fiem. Nie mam tego uczucia,że to ból ktory trzeba rozmasować,więc może jakiś stan zapalny.

reklama
Do góry