reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

a z małżem niby sobie coś wyjaśniliśmy, ale nie jestem pewna czy aby na pewno zakumał o co mi chodzi:-p a o co poszlo? - o seks:-D normalnie ile to się można chłopa prosić, co nie? :-D
Haha a no pewnie walcz o swoje!!!

Rysica wspolczuje, badz dobrej mysli

Mlodak trzymam kciuki za znalezienie pracy weekendowej to by bylo super rozwiazanie

reklama
asik no widzisz jaka Oliwka zdolna kobietka !!!!!!!!!! :-):-)

Muńka u mnie też zły humor i @ się zbliża wielkimi krokami !!!!!!!!!

Rysica trzymam mocno &&&&&&&&&&&, będzie dobrze !!

zaza o ja u mnie to na odwrót z tym seksem jest !!!! :-D:-):-D:-)

mlodak zdrówka dla S, i może uda Ci się coś chociaż na weekend znaleźć

Niespo GDZIE JEST MOJE DUPLO???

Muńka tłumaczenie jest proste: Czemu dziś nie przyjechała ciocia Madzia z Gosia???

Asik gratki dla Oliwki:-):-):-):-)

Mlodak nie upadaj na duchu - choroby dziecia potrafią dobić...

Zaza :-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
muńka 'mama, gdzie jest...(i tu nie wiem co)':D:D:D

zaza ach ten sex! Bo to musi być na spontanie a nie z przymusu:p

mlodak a po jakim go wysypało? Mi P załatwił wysypką Bactrim.

rysica brak słów:/ oby wszystko dobrze się skończyło, a tata był dzielny - powodzenia!

Dopiero wrocilam ze szkoly = zakonczenie dnia

Lece z pamieci wiec przepraszam jak ktoras pominelam :sorry:

Niespodzianka- wypoczyaj w tej slonecznej krainie a tesciow sobie odpusc :-p nie moga do Was przyjechac?
Mlodak- sle troszke sloneczka na poprawe humorku i powodzeniaw szukaniu pracy :tak:
Munka- bol kregoslupa ojjjjj wspolczuje, a translate MsMickey chyba najbardziej prawidlowy :-p
Aga- wybor telefonu nie jest prosty, oby udalo Ci sie podjac sluszna decyzje &&&&
Andzia- FACECI!!!
Rysica- wiem co ta diagnoza z Toba zrobila ale wierze, ze bedzie dobrze i super, ze tak szybko dzialasz na pewno przyniesie efekty :tak:
Zaza- kochana przestan liczyc na faceta i baw sie sama :-p

hmmmm..... wydaje mi sie, ze cos jeszcze chcialam ale wybaczcie nie mam juz sil, lece pod prysznic i spaaaac..............

c.d bo nie chce mi zapisac zmian :angry:

Asik- zdolna dziewczyna to najwazniejsze a charakter lepiej zeby miala wtedy da sobie rade w zyciu :tak:
Josie- supcio, ze nauka nie poszla w las a mlody nie placze juz po przebudzeniu :tak:
Aga- a gdzie siostra?

chcialam jeszcze tylko napisac ze siostra przylatuje za tydzien JUPI :happy:

Ach, znowu Was zaniedbalam:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Przepraszam!!
a jakoś tak leci, ze jak siade wieczorem do nadrabiania a widze ile jest to szybko czytam a nie chce mi sie juz pisać ;-)

Z tego co pamietam,

Rysica trzymam mocno kciuki za tatę :tak:

Niespodzianka udanego pobytu w Polsce :-) Odpoczywaj ile sie da ;-)

Asik przynajmniej porządek zrobiłas, wszystko ma swoje plusy i minusy ;-)
Ja w weekend wzięłam w obroty męża i wspólnymi siłami na błysk wysprzatalismy, łącznie z duperelami co "raz na rok" sie robi :)

Zaza zycze poprawy humoru :tak: To chwilowe :tak:

Munka trzymam kciuki za piątek :tak:

Sunshine ale masz fajnie, na ile siostra przylatuje??

Muńka tłumaczenie jest proste: Czemu dziś nie przyjechała ciocia Madzia z Gosia???

Ty masz chyba rację!!! :tak: bo jak S wychodził do pracy, to oczywiście był ryk i nie chciała się od niego oderwać, ale jak tylko powiedziałam, że zaraz przyjedzie ciocia z Gosią, to powiedziała tacie papa i pozwoliła mu wyjść... Tym bardziej było przykro, że nie dotarłyście :-( chlip, chlip
Teraz mi to wypomina.

Mi bardzo smutno, dziś moja siostra ma 40urodzinki, a ja jej osobiście nie mogę złożyć życzeń :no:

też by mi było smutno!

Oglądałam własnie film "Droga do szczęścia" - zdołowany na maksa i nie wiem o co lotto na końcu :-D

Dziewczyny zwracałyście jakiś kupiony towar przez allegro?? Kupiłam kurtkę i mi się nie podoba, beznadziejnie leży, chcę ją odesłać. Macie doświadczenie?

reklama
Rysica współczuję diagnozy. Ale musisz być dobrej myśli. Zrób to dla Taty, nie pokazuj mu swoich łez.

Muńka nie odsyłałam, ale to standardowa procedura. Masz 10 dni na zwrot zakupionego na odległość towaru, bez podawania przyczyny. Tyle, że wysyłka na Twój koszt. No i towar nie może być używany. Muszą przyjąć.

kasiekz - uczulił go Duracef. Zresztą w ulotce było napisane, że to częsty efekt jego przyjmowania i należy odstawić lek i wtedy zniknie. I tak się też stało. Dzisiaj już musiałam się mocno przyglądać aby dojrzeć wysypkę.

zaza - tak po pierwszym anty była tylko wysypka, ale tak jak pisałam wyżej to częsty objaw niepożądany i trzeba go odstawić bo objawy się nasilają. No i gdyby go zaczęło swędzieć to nie wiem co by było.
Dostał też dodatkowo jakiś syrop antyalergiczny, po którym szybciej znika alergia.
A co do seksu to mam odwrotnie podobnie jak alijenka. Tyle, że u mnie problemem jest nadmiar myśli. Boję się wyluzować bo za chwilę coś znów się zrąbie.

polaa skąd ja znam te szybko lecące dni. Nawet nie wiem kiedy ten tydzień zleciał, mam wrażenie, że wczoraj była niedziela :szok:
Też często nie piszę bo nie mam siły już, ale czytam na bieżąco.

sunshine - super, że siorka przylatuje.

Ostatnia edycja:
Do góry