Rysica współczuję diagnozy. Ale musisz być dobrej myśli. Zrób to dla Taty, nie pokazuj mu swoich łez.
Muńka nie odsyłałam, ale to standardowa procedura. Masz 10 dni na zwrot zakupionego na odległość towaru, bez podawania przyczyny. Tyle, że wysyłka na Twój koszt. No i towar nie może być używany. Muszą przyjąć.
kasiekz - uczulił go Duracef. Zresztą w ulotce było napisane, że to częsty efekt jego przyjmowania i należy odstawić lek i wtedy zniknie. I tak się też stało. Dzisiaj już musiałam się mocno przyglądać aby dojrzeć wysypkę.
zaza - tak po pierwszym anty była tylko wysypka, ale tak jak pisałam wyżej to częsty objaw niepożądany i trzeba go odstawić bo objawy się nasilają. No i gdyby go zaczęło swędzieć to nie wiem co by było.
Dostał też dodatkowo jakiś syrop antyalergiczny, po którym szybciej znika alergia.
A co do seksu to mam odwrotnie podobnie jak
alijenka. Tyle, że u mnie problemem jest nadmiar myśli. Boję się wyluzować bo za chwilę coś znów się zrąbie.
polaa skąd ja znam te szybko lecące dni. Nawet nie wiem kiedy ten tydzień zleciał, mam wrażenie, że wczoraj była niedziela
Też często nie piszę bo nie mam siły już, ale czytam na bieżąco.
sunshine - super, że siorka przylatuje.