reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Muńka ja w tym roku przed Wielkanocą walnelam tekst że w kościele kolęd w ogóle nie śpiewają. Mina K bezcenna :)

Chyba będę pierwsza której nie wyszła sypana szarlotka. Wierzch blady a w domu kupe dymu mam!!!!!

hej laseczki :-)
ja to tak pojawiam się i znikam ale mimo szczerych chęci zawsze coś... :baffled:
Misia najpierw miała ciężką noc z pon. na wt. zarzygała co się dało i ostatecznie spaliśmy wszyscy razem a u nas to raczej rzadkość więc w pracy zdychałam z niewyspania a jak wróciłam do domu po 21 to padłam :sorry: wczoraj z kolei dramat kupowy ehhh kto by pomyślał że jedna mała mandarynka może być taka złośliwa (obstawiam że to wszystko po tym), misia ma taką biedną pupcię :-( byliśmy dziś u lekarza i to na pewno nie wirusowe a w brzuszku szaleństwo :eek:
to tyle z njusów :tak:

Rysica ogromnie mi przykro z powodu diagnozy twojego taty, musicie być dobrej myśli... modlę się o zdrowie dla twojego taty i o siły dla was!
Muńka super że brzuch odpuścił a jak plecy? trzymam kciuki za jutrzejszą rozprawę &&&
Iwon brawo dla synusia!
Sun super że siostra przyjedzie :tak: bawcie się dobrze!
Aga 100 lat dla siostry i szkoda że się nie zobaczycie :sorry:

tyle pamiętam ;-)

Mlodak - a czy zaza nie pisala przypadkiem,ze tez jej nie wyszla??:-)

Kasia.natka - plecy bolą,ale daje rade. Jestem w stanie dużo znieść,ale okresowy ból brzucha i dodatkowe dolegliwosci tego czasu potrafią mnie wykończyc.
Podobno na mandarynki trzeba uważać,bo wiele osób ma po nich właśnie takie problemy. Bidulka!

Dzis G ma dyspensę, ogląda tyle bajek,ile chce...ja przynajmniej mogę poleżeć. Choć jak nie włączałam tv,to ładnie sie sama bawiła,wystarczyło,ze ja niczym nie byłam zajęta. jak widzi,że coś robie to od razu marudy:-)

Ostatnia edycja:
chyba jakieś przeziębienie mnie rozkłada...............:-( nie możliwe żeby w domu było 23st a mi pod kołdrą zimno:baffled:

Alijenka oj tam kapcie kupujesz- wywieś na drzwiach info " Wstęp tylko z własnym obuwiem zmiennym";-):-p

Andzia a no wyskoczyłam bo u nas już jest afisz, że na sali wiejskiej są organizowane Andrzejki i można stoliki zamawiać:tak: ale jakoś mi się nie uśmiecha tam iść
kocyk wybaczam:-p

Młodakudałaś sie z tymi kolędami na Wielkanoc:-D z resztą Muńka Ty też dobra jesteś:-D

Kasia.natka współczuję rewolucji brzuszkowych

Damian rzucił przed chwilą moim telefonem tak, że sie rozleciał:no: składam i pytam co zrobił? a on buzia w podkówkę i w płacz

Hehe!! Tak sie wlasnie zastanawialam,czemu nagle temat Andrzejek skoro jeszcze czas:-) widze,że ktoś tu jest tak zakręcony jak ja,bo zdarza mi się też zablysnać!!!
W tym roku powiedziałam do S:
"szkoda,że w tym roku święta wielkanocne przypadają w weekend,przydałoby sie dłużej pobyć z Gabi u dziadków" .....ktoś mnie przebije???? :p

Alijenka- a suchego chleba nie lubi sobie jeść?G bierze w łapkę i gryzie.
hahahhaha dużo ludzi z tymi świętami tak ma :-):-):-)

a młoda od czasu do czasu weźmie chleb suchy, jak już coś to bułka w sklepie najlepszy uciszasz dla niej :-D
Muńka ja w tym roku przed Wielkanocą walnelam tekst że w kościele kolęd w ogóle nie śpiewają. Mina K bezcenna :)
hahahahahaa zabiłaś mnie teraz hahahahahhahaa
hej laseczki :-)
ja to tak pojawiam się i znikam ale mimo szczerych chęci zawsze coś... :baffled:
Misia najpierw miała ciężką noc z pon. na wt. zarzygała co się dało i ostatecznie spaliśmy wszyscy razem a u nas to raczej rzadkość więc w pracy zdychałam z niewyspania a jak wróciłam do domu po 21 to padłam :sorry: wczoraj z kolei dramat kupowy ehhh kto by pomyślał że jedna mała mandarynka może być taka złośliwa (obstawiam że to wszystko po tym), misia ma taką biedną pupcię :-( byliśmy dziś u lekarza i to na pewno nie wirusowe a w brzuszku szaleństwo :eek:
to tyle z njusów :tak:
oj bidulka :-:)-(
Alijenka oj tam kapcie kupujesz- wywieś na drzwiach info " Wstęp tylko z własnym obuwiem zmiennym";-):-p
:-):-D:-)

Tak jeszcze w kwestii mylenia świąt. Jak miałam jakieś 17 lat byłam jeszcze w harcerstwie. I czuwalismy przed grobem w czasie świąt wielkanocnych. Wiecie gitara, pieśni wielkopostne, wspólna modlitwa, intencje itp. No i z kolegą z którym graliśmy na gitarach ustalalismy pieśni i kolejność jednego czuwania. Akurat przyszedł ksiądz. I kolega myśli nad kolejną pieśnią i krzyczy wiem. Zaczyna grać i śpiewać: W grobie leży, któż pobiezy..... Ksiądz zbladł.

I zapomniałem napisać że szarlotka jednak wyszła. Po prostu tortownice mam nieszczelną i trochę masła wypłynęło. No i się zjaralo. W chałupie do tej pory mam siwo :)))))

No właśnie zaza z Tobie wyszło to ciasto? Bo już nie pamiętam.

reklama
I zapomniałem napisać że szarlotka jednak wyszła. Po prostu tortownice mam nieszczelną i trochę masła wypłynęło. No i się zjaralo. W chałupie do tej pory mam siwo :)))))
:))
U nas w sklepie tez bulka, no chyba ze kupuje ser zolty w plasterkach to obowiazkowo ser musi byc. W ogole jak ide z nim do sklepu to od razu prowadzi mnie na stanowisko miesno-serowe:)

Do góry