reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

A jak lepiej wysłać kurierem, czy pocztą (przypominam, że to kurtka - krótka i nie jest bardzo ciężka :-)). Sorki za takie pytania,ale jestem zielona, bo raczej wysyłam tylko kartki :-D

reklama
Hejo,

znowu pierwsza? Niemożliwe :-p:wink:

Dzisiaj wstaliśmy o 5.45 czyli jakieś pół godziny przed zegarkiem i jak nigdy nie wiedzieliśmy, co zrobić z tym czasem :wink: Zawsze w biegu i na wariata, a dzisiaj krzątałam się po domu zastanawiając się, co by tu jeszcze zrobić, potem pojechaliśmy na myjnię :-D a i tak w żłobku J. był pierwszy ;)

Zapomniałam się Wam wczoraj pochwalić, że mój starszak miał we wtorek koncert na fortepianie w klubie muzycznym :happy: Pani go wybrała, jako reprezentanta szkoły. Dumnam :sorry:

Aga jak samopoczucie dzisiaj? Lepszejsze? :)

Asik bravo dla Oliwki! :tak:

Młodak
zdrówka dla Szymka! Pomysł z pracą uważam za niegłupi, nic tak dobrze nie robi kobiecie, jak wyrwanie się z chaty ;-) A czy znajdziesz coś fajnego? Nie dowiesz się, póki nie zaczniesz szukać. Nic nie masz do stracenia :blink: Najwyżej pójdziesz sobie na kilka rozmów kwalifikacyjnych, tak dla sportu ;)

Muńka buuu, współczuję bólu pleców! Powodzenia na rozprawie!
Trochę dziwię się że johnsony Ci nie podeszły, to są naprawdę dobre soczewki, większość moich znajomych je sobie zachwala. Sama też noszę tylko te, bo na pozostałe też gorzej reagowałam. Mam nadzieję, że znajdziesz coś fajnego dla siebie :happy:

Rysica
bardzo mi przykro! Ale szczęście, że Twój tato ma Ciebie, bo wiem że staniesz na głowie, żeby pomóc mu w jak najlepszym leczeniu. Na pocieszenie - moja teściowa miała nowotwór jelita i wyszła z tego :)

druga ale moze to i dobrze :p bo ja nie moge sie zebrac za regularne pisanie :(

Niespodzianka
udanego wypoczynku... oby jak najwiecej pomocy :)

Mlodak
ale przeboje z tymi chorobskami ... oby sie szybko poprawilo i trzymam kciuki za znalezienie sensownej pracy

Munka wspolczuje kregoslupa ... a znasz takie przyslowie "szewc bez butow chodzi" dbaj o siebie, a co do przesylki mysle ze taniej wyjdzie poczta

Rysica oby Twoj tato wyzdrowial

Zaza Sunshine dobrze pisze ... jak nie chce to sama :p

Asik zdolna ta Twoja coruchna :D

Polaa ja mam tak samo ... przeczytam a weny na odpisywanie brak :(

Sunshine takie wizyty zawsze w cenie :)

Andzia Twoj synus z tym zlobkiem to pewnie dlatego ze do mamy mocno przywiazany ... ale i on sie przekona

Iwon​ brawo dla Julka za tak szybkie ponowne zaaklimatyzowanie ... po chorobie zawsze zle wracac, no i Kornelek super :)

Ostatnia edycja:
hej kobiałki :-)

Iwon nooo myślałam że Cię wyprzedzę dziś ale się nie udało :-D:-D:-D o i Kasienka mnie wyprzedziła :-):-):-)

u mnie dziś w nocy powtórka z rozrywki, a teraz mała ciągle beczy bo chce abym jej malowała kółka a ja chcę się pomalować :szok::szok: i jest histeria na szczęście zajęła się czymś innym i mogę napisać parę słów

Muńka pocztą chyba Ci taniej wyjdzie ale musisz zapytać :tak:, a i ja zawsze najpierw dzwonię do sprzedającego i mówię że zwracam towar

Iwon gratulacje dla starszaka :-):-)
i kurde faktycznie ale metamorfozy !!!!!!!!!! też bym tak chciała wpaść w ręce takiego kogoś :-D

dziewczyny mam pytanie czy mogę małej podać serek wiejski ????

Ostatnia edycja:
Hejka

Pogoda za oknem mnie dobija:-( czemu nie mogę przespać jesieni i zimy i obudzić się wraz z wiosną.

Damian dziś się obudził i jak nigdy wołał tate:tak: ale co z tego jak tata już w pracy i mama musiała wstać

Andzia i ja myślałam o młodszym ale imiona mi się pomyliły:sorry: w ogóle jeszcze nie ogarniam wszystkich dzieciaczków i muszę na suwaczki zerkać

Muńka no to szybko zostałaś poinformowana o tym, że masz się wstawić na sprawie- powodzenia
Nie zwracałam towaru na allegro

Wybaczcie, że się nie odzywam, ale od soboty mój tata był w szpitalu, dziś już na 100% wiadomo, że ma raka trzustki z przerzutami na wątrobę i jedno ognisko małe w płucu... rozpadam się na kawałki! Postawiłam całą swoją pracę na nogi i zapisałam tatę na jutro do bardzo dobrego onkologa, na 16:00 z nim jadę. Od poniedziałku wracam do domu na kąpanie dzieci właściwie, ryczę i idę spać. Dziś już lepiej ciut z moim samopoczuciem. W pracy mnie pocieszyli, że nawet rak trzustki to nie wyrok... Czeka nas ciężka walka...
musisz być dobrej myśli!!! będzie dobrze

Zaza u nas raczej to małż namawia:-p

Sunshine supcio że siora przyjeżdża

Aga wszystkiego naj dla sister

Polaa ojj, mi też czas za szybko leci

No no no Iwon gratki dla starszaka:tak:

Jak ja nie cierpię @ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zapomniałam się Wam wczoraj pochwalić, że mój starszak miał we wtorek koncert na fortepianie w klubie muzycznym :happy: Pani go wybrała, jako reprezentanta szkoły. Dumnam

ja!! ciocia Muńka!! też jestem dumna !!:-) jak ja lubię jak dzieci z chęcią grają na jakimś instrumencie!

Munka wspolczuje kregoslupa ... a znasz takie przyslowie "szewc bez butow chodzi" dbaj o siebie, a co do przesylki mysle ze taniej wyjdzie poczta

znam i idealnie się do tego przysłowia dopasowuję ;-)

Dziewczyny lubicie oglądać metamorfozy? Zobaczcie to :szok:

Naprawdę ekstremalne metamorfozy - PudelekX

uwielbiam metamorfozy!! niektóre są naprawdę świetne.

Muńka pocztą chyba Ci taniej wyjdzie ale musisz zapytać :tak:, a i ja zawsze najpierw dzwonię do sprzedającego i mówię że zwracam towar

dałam znać sprzedającemu i dziś odsyłam mu kurtkę:tak:
ja Gabi daję serek wiejski już od dawna.

Muńka no to szybko zostałaś poinformowana o tym, że masz się wstawić na sprawie- powodzenia
Nie zwracałam towaru na allegro

tak naprawdę, to nie sąd mnie o tym poinformował, tylko mój prawnik stwierdził, że mimo tego, że nie otrzymałam zawiadomienia, to byłoby dobrze jakbym jednak była. W sądzie mają burdel, więc zdarza się, że zapominają wysłać zawiadomienia. Chcę żeby sprawa się zakończyła i jeśli moja obecność mogłaby w tym pomóc to chcę tam być, bo jak wyznaczą kolejną rozprawę, to znów czekanie kilka miesięcy...

Wybaczcie, że się nie odzywam, ale od soboty mój tata był w szpitalu, dziś już na 100% wiadomo, że ma raka trzustki z przerzutami na wątrobę i jedno ognisko małe w płucu... rozpadam się na kawałki! Postawiłam całą swoją pracę na nogi i zapisałam tatę na jutro do bardzo dobrego onkologa, na 16:00 z nim jadę. Od poniedziałku wracam do domu na kąpanie dzieci właściwie, ryczę i idę spać. Dziś już lepiej ciut z moim samopoczuciem. W pracy mnie pocieszyli, że nawet rak trzustki to nie wyrok... Czeka nas ciężka walka...

kciuki za wyzdrowienie Taty i dobrze,że ma tak zaradną córkę

a z małżem niby sobie coś wyjaśniliśmy, ale nie jestem pewna czy aby na pewno zakumał o co mi chodzi:-p a o co poszlo? - o seks:-D normalnie ile to się można chłopa prosić, co nie? :-D

U mnie na odwrót:zawstydzona/y:

chcialam jeszcze tylko napisac ze siostra przylatuje za tydzien JUPI :happy:

JUPI :-D
Ach, znowu Was zaniedbalam:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Przepraszam!!
a jakoś tak leci, ze jak siade wieczorem do nadrabiania a widze ile jest to szybko czytam a nie chce mi sie juz pisać ;-)

no no no :no: Proszę sie poprawić:tak:

Ty masz chyba rację!!! :tak: bo jak S wychodził do pracy, to oczywiście był ryk i nie chciała się od niego oderwać, ale jak tylko powiedziałam, że zaraz przyjedzie ciocia z Gosią, to powiedziała tacie papa i pozwoliła mu wyjść... Tym bardziej było przykro, że nie dotarłyście :-( chlip, chlip
Teraz mi to wypomina.

też by mi było smutno!

Oglądałam własnie film "Droga do szczęścia" - zdołowany na maksa i nie wiem o co lotto na końcu :-D

Dziewczyny zwracałyście jakiś kupiony towar przez allegro?? Kupiłam kurtkę i mi się nie podoba, beznadziejnie leży, chcę ją odesłać. Macie doświadczenie?

No i zagadka wyjaśniona:-)
Nic jeszcze nie oddawałam przez Allegro - nie pomiogę

A co do seksu to mam odwrotnie podobnie jak alijenka. Tyle, że u mnie problemem jest nadmiar myśli. Boję się wyluzować bo za chwilę coś znów się zrąbie.

.
Mlodak Ty kobieto zacznij pozytywnie myśleć i bedzie łatwiej:tak::-). Wiesz że żłe mysli przyciągają złe zdarzenia. Więc proszę sie usmiechać i myśleć tylko o miłych rzeczach:-)
Hejo,

znowu pierwsza? Niemożliwe :-p:wink:

Dzisiaj wstaliśmy o 5.45 czyli jakieś pół godziny przed zegarkiem i jak nigdy nie wiedzieliśmy, co zrobić z tym czasem :wink: Zawsze w biegu i na wariata, a dzisiaj krzątałam się po domu zastanawiając się, co by tu jeszcze zrobić, potem pojechaliśmy na myjnię :-D a i tak w żłobku J. był pierwszy ;)

Zapomniałam się Wam wczoraj pochwalić, że mój starszak miał we wtorek koncert na fortepianie w klubie muzycznym :happy: Pani go wybrała, jako reprezentanta szkoły. Dumnam :sorry:

Ja nawet jeżeli obudziłąbym sie sama przed budzikiem to za Chiny bym nie wstała tylko lażała:zawstydzona/y:. Zazwyczaj wstaje po kliku sygnałąch "drzemki":zawstydzona/y:
Nie dziwie się że duma Cie rozpiera - gratki zdolniechy:-)

Dziewczyny lubicie oglądać metamorfozy? Zobaczcie to :szok:

Naprawdę ekstremalne metamorfozy - PudelekX

Widziałam. Gdybym wpadła w ręce kogoś takiego to pewnie nigdy bym sie już nie umyła:-D;-):-p

hej kobiałki :-)

u mnie dziś w nocy powtórka z rozrywki, a teraz mała ciągle beczy bo chce abym jej malowała kółka a ja chcę się pomalować :szok::szok: i jest histeria na szczęście zajęła się czymś innym i mogę napisać parę słów

namaluj kólka na twarzy????:-D;-):-p:-D
serek a i owszem dałabym gdyby nie skaza

Iwon mnie tak na slub wyrychtowali bo normalnie tom brzydka jak noc :D

OOooo tak - ja w ten dzien też byłam piekna:-D

Asik- ja też czasami ich mylę:-D;-)

a' propos Andrzejek - kiedy je bedziecie obchodzić??? Jakoś w tym roku dziwnie. 31 przed Wszystkimi Świetymi chyba nie bardzo, 2 w Zaduszki ???? Ja i tak nie będę szaleć ale mala imprezka by się przydała.

Ostatnia edycja:
reklama
Alijenka ja podaję serek wiejski czasem na kanapce :tak:

Damian dziś się obudził i jak nigdy wołał tate

Wiesz jak to przeczytałam? .. i jak nigdy wyglądał late :-D Jedyne late jakie znam, to caffe late więc pomyślałam, że może świeży i wyspany. Jakoś tak ;-)

Iwon mnie tak na slub wyrychtowali bo normalnie tom brzydka jak noc :D

Oj tam, oj tam, bo uwierzę :-p;-)

Muńka no to faktycznie lepiej się spiąc i pojawić, jeśli miałoby to wpłynąć na bieg sprawy :tak:

Gdybym wpadła w ręce kogoś takiego to pewnie nigdy bym sie już nie umyła:-D;-):-p

:-D Ja też ;-) Ech, rozmarzyłam się. Fajnie by było mieć taką sesję. A nie pomyślałyście żeby pokazać te fotki swoim facetom? Tak, żeby raz na zawsze rozwiać wątpliwości co do tych wszystkich panienek z reklam i gazet :-p:-D:sorry:

Do góry