Buziak smacznego
a nie macie logopedy w przedszkolu? u nas jest 2 ale najpierw trzeba miec wlasnie zaswiadczenie od laryngologa ze tam jest ok to wtedy daja do logopedy
Tialana ja tez z tym bicim nie wierze, dzieci jak sa zle na kogos bo pani zabronila czegos albo ukarala to beda mowic ze ktos je bije bo to zywkle dziala na rodzica. ale u nas niedawno byla taka akcja ze dziewczynka rozchulala sprawe ze ja pani bije, byla afera, przesluchiwanie dziecka bo rodzice wierza ze jej 3letnia corka ich nigdy nie oklamie:/ja rozumiem ze lepiej wierzyc, bo a noz rzeczywiscie sie cos dzieje. jednak wiem z ekobieta ktora tyle lat pracuje w przedszkolu i w najmlodszej grupie ma jeszcze jedna kobiete do pomocy nie bilaby dziecka przy 30 innych...no chociaz zdarzaja sie psychole wszedzie jak chocby ta co rozebrala dziewczynke przy grupie za kare, co w tv mowili. jakas paranoja normalnie
Sicilpol trzymam mocno kciuki zeby bylo po Twojej mysli!!!
My wrocilismy z przedszkola. uslyszalam znowu to samo. prawie sie przy tej babce poplakalam. ale widziala ze sie lamie wiec przestala mowic. powiedziala ze dobrze ze juz sie umowilam i chce cos z tym zrobic. bo to nie chodzi tylko o Rafala ale tez o to zeby bylo mi latwiej, tym bardziej ze zaraz 2 sie urodzi, no i inne dzieci tez nie moga korzystac z zajec tak jakby one chcialy.
poszlam do apteki i niestety niemieli najzwyklejszego syropku z melisy
ani nic podobnego wiec wlasnie zaparzylam 2 melisy z pigwa...jedna dla mnie, druga dla mlodego i nic innego moje dziecko w najblizszym czasie nie wypije. jeszcze sprawdzilam czy wogole melise mozna w ciazy pic bo niektore ziolka sa zakazane, ale na szczescie mozna. normalnie sie trzese w srodku. mlody ma kare jak codzien i siedzi w swoim pokoju i rozwala to co posprzatalam...
dzisiaj wywalilam do piwnicy kilka workow zabawek, ubran, i innych *******ek ktorych juz nie uzywa. od razu jakos lepiej sie zrobilo w tym pokoju
i znalazlam kilka pajacykow na 56 w uniwersalnych kolorach, bo tylko takie nawet kupowalam wtedy. booooze jakie one maluskie sa!!
a najlepsze to ze na poczatku beda pewnie i tak za duze bo nozki takie skurczone sa