reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Blond wydaje mi się ze babki w przedszkolu są ok, na początku mówiły że na psychologa za szybko bo tak jest, dziecko czasem potrzebuje troszkę czasu żeby "się poukładać" a skoro problem jest nadal to dobrze że chcą żeby skonsultować się z psychologiem a nie szufladkują Rafała jak inne dzieci, no i sam fakt że mówią ci w prost jak wygląda cała sytuacja i że upominają innych rodziców to tez na plus z ich strony, wydaje mi się że chcą pomóc i sobie i tobie
a z tym biciem to raczej wątpię, sama mam ucznia który po postawieniu do konta powiedział mamie że go biję i że ona to ma powiedzieć pani dyrektor, sama mama mi to opowiadała następnego dnia ze śmiechem :tak:

reklama
sicil - to o 17 juz pisz co tam masz, najwyzej telefonem jeszcze z gabinetu czy masz fiutka czy nie:happy2:

polaa - ja o tym wiem, nie jestem dzieckiem;-)
Ale taki tatus tez ma dziecko i nie ma czego żałowac bo mu sie nie zrobiły nie???;-)

Ostatnia edycja:
Poki co jednego chyba zaraz za przyrodzenie to bede tarmosic, bo zamiast mi tu byc zwartym gotowym jak ja, to widzialam go przemykajacego do pokoiku, gdzie jego lozeczko :wściekła/y:

Ok, umowa stoi, bede pisac szybko :)
To lete budzic samca :tak:
Do uslyszenia

polaa [/B]- ja o tym wiem, nie jestem dzieckiem;-)
Ale taki tatus tez ma dziecko i nie ma czego żałowac bo mu sie nie zrobiły nie???;-)

No tak, racja:tak::tak:

dziewczyny jak sie troche martwilam o brak ruchow, no moze nie martwilam bo n kazda przychodzi kiedy indziej pora ale mi brakowalo tak Male wariuje jak nie wem co:szok:

polaa - ale dzieki, bo intencje miałaś jak najlepsze wiem;-) i doceniam:tak:

a co do ruchów to wiem, ze kazdy to przechodzi inaczej i dzieciaki robia sobie czasem kilkudniowe przerwy wiec nie ma sie czym stresowac!!!

reklama
Do góry