reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
blond - postanowiłam ze po porodzie kupuje rowerek stacjonarny na nogi;-) a rozstępy jak maja byc to beda.. Cycki po bl prawie nie uległy zmianie.. prawie;-)

macku - ja w Iciazy w 15tyg czułam ruchy i wypinanik, nie sledziki i jelitka, tak wiec nie zawsze to co pisza o ciążach ma sie do tego jak jest!!! ;-)

Kamila - lapisy mozna sobie w doope wsadzic. mi to w ogole nie pomagało w ogóle!!!! A jak wczesniej pisałam w liceum miałam na dłoniach:szok: nie wiem dlaczego, od czego (myje rece przesadnie czesto) ale co usunęłam to po jakims czasie była nowa. Mojej sis kiedys spadał ołówek z ławki i próbowała go złapac - i wbił jej sie w dłon. W tym miejscu po jakims czasie miała kurzajke, wiec to tak jakby bakteryjnie moze... nie wiem:no:

delwer - od razu lepiej z linijkami ;)))

nie kaszak, inaczej mi to nazwała, zreszta miałąm na tym kursie i zapomniałam ;///

Ale mnie glutek gania o wszelkiego rodzaju owoce, warzywa.... szok:szok:

Dzień dobry
Snoopy12- dodaj ten fajny link do coś do śmiechu....
:-):-D
Powodzenia na wizytach .
Ja dziś mam leżakujący dzień znów skrzepy w nosie się pojawiły....
a jak byłam rano w sklepie to jakoś duszno mi było i wyszłam i tyle po zakupach...
młody w swoim ulubionym miejscu urzęduje na lewym boku
:tak:
Ogólnie nastrój na zaszycie się pod kołderką...
a tu jeszcze ksiądz po kolędzie chodzi od 16.30 i co roku ma ten sam problem bo u Mnie furtka jest od innej ulicy niż adres pod którym mieszkam i zawsze trzech spotyka się na skrzyżowaniu i zastanawiają czy wszędzie już byli a My tylko przez okno obserwujemy przebieg sytuacji ...
:-)

to która z nas napisze 1000 post

Ostatnia edycja:
ja żartowałam, do analnego a żadnym wypadku.. :-):-):-)

buziak ja też zgłupiałam o czym mówisz :D

Co do wartnera to miałam coś o takim samym działaniu tylko lżejsze - dla dzieci od 3 roku życia. Zamiast zniknąć / odpaść to się rozsiało.

A co do tych zabiegów z linka on jest za młody chyba bo trzeba trzymać sztywno głowe a z tym ciężko.. właśnie zauważyłam że kolejne rośnie.. na ustach . załamka .

Ostatnia edycja:
Dzień dobry

a jak byłam rano w sklepie to jakoś duszno mi było i wyszłam i tyle po zakupach...

Ogólnie nastrój na zaszycie się pod kołderką...
Ja też mam dzisiaj kiepski dzień, więc chyba zaraz się położę...
Buziak teraz to juz wogole nic nie rozumiem :/ jakas glupia jestem:zawstydzona/y: :zawstydzona/y:pierwszy raz takie slowo w zyciu slysze i ni cholery nie wiem o co kaman

Ja też :dry:

reklama
a ja leżę cały czas...
naszła mnie ochota na pastę z makreli - taką z jakiem, ogóreczkiem, cebulką i koncentratem pomidorowym.... chyba wstanę :-p

Do góry