reklama
buziak
Fanka BB :)
blond - postanowiłam ze po porodzie kupuje rowerek stacjonarny na nogi;-) a rozstępy jak maja byc to beda.. Cycki po bl prawie nie uległy zmianie.. prawie;-)
macku - ja w Iciazy w 15tyg czułam ruchy i wypinanik, nie sledziki i jelitka, tak wiec nie zawsze to co pisza o ciążach ma sie do tego jak jest!!! ;-)
Kamila - lapisy mozna sobie w doope wsadzic. mi to w ogole nie pomagało w ogóle!!!! A jak wczesniej pisałam w liceum miałam na dłoniach nie wiem dlaczego, od czego (myje rece przesadnie czesto) ale co usunęłam to po jakims czasie była nowa. Mojej sis kiedys spadał ołówek z ławki i próbowała go złapac - i wbił jej sie w dłon. W tym miejscu po jakims czasie miała kurzajke, wiec to tak jakby bakteryjnie moze... nie wiem
delwer - od razu lepiej z linijkami ))
nie kaszak, inaczej mi to nazwała, zreszta miałąm na tym kursie i zapomniałam ;///
Ale mnie glutek gania o wszelkiego rodzaju owoce, warzywa.... szok
macku - ja w Iciazy w 15tyg czułam ruchy i wypinanik, nie sledziki i jelitka, tak wiec nie zawsze to co pisza o ciążach ma sie do tego jak jest!!! ;-)
Kamila - lapisy mozna sobie w doope wsadzic. mi to w ogole nie pomagało w ogóle!!!! A jak wczesniej pisałam w liceum miałam na dłoniach nie wiem dlaczego, od czego (myje rece przesadnie czesto) ale co usunęłam to po jakims czasie była nowa. Mojej sis kiedys spadał ołówek z ławki i próbowała go złapac - i wbił jej sie w dłon. W tym miejscu po jakims czasie miała kurzajke, wiec to tak jakby bakteryjnie moze... nie wiem
delwer - od razu lepiej z linijkami ))
nie kaszak, inaczej mi to nazwała, zreszta miałąm na tym kursie i zapomniałam ;///
Ale mnie glutek gania o wszelkiego rodzaju owoce, warzywa.... szok
blond_20
Czarownica
yyyy a co to sa lapisy??
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Dzień dobry
Snoopy12- dodaj ten fajny link do coś do śmiechu....:-)
Powodzenia na wizytach .
Ja dziś mam leżakujący dzień znów skrzepy w nosie się pojawiły....
a jak byłam rano w sklepie to jakoś duszno mi było i wyszłam i tyle po zakupach...
młody w swoim ulubionym miejscu urzęduje na lewym boku
Ogólnie nastrój na zaszycie się pod kołderką...
a tu jeszcze ksiądz po kolędzie chodzi od 16.30 i co roku ma ten sam problem bo u Mnie furtka jest od innej ulicy niż adres pod którym mieszkam i zawsze trzech spotyka się na skrzyżowaniu i zastanawiają czy wszędzie już byli a My tylko przez okno obserwujemy przebieg sytuacji ...:-)
to która z nas napisze 1000 post
Snoopy12- dodaj ten fajny link do coś do śmiechu....:-)
Powodzenia na wizytach .
Ja dziś mam leżakujący dzień znów skrzepy w nosie się pojawiły....
a jak byłam rano w sklepie to jakoś duszno mi było i wyszłam i tyle po zakupach...
młody w swoim ulubionym miejscu urzęduje na lewym boku
a tu jeszcze ksiądz po kolędzie chodzi od 16.30 i co roku ma ten sam problem bo u Mnie furtka jest od innej ulicy niż adres pod którym mieszkam i zawsze trzech spotyka się na skrzyżowaniu i zastanawiają czy wszędzie już byli a My tylko przez okno obserwujemy przebieg sytuacji ...:-)
to która z nas napisze 1000 post
Ostatnia edycja:
buziak
yyyy a co to sa lapisy??
ja żartowałam, do analnego a żadnym wypadku.. :-):-):-)
blond_20
Czarownica
Buziak teraz to juz wogole nic nie rozumiem :/ jakas glupia jestem pierwszy raz takie slowo w zyciu slysze i ni cholery nie wiem o co kamanja żartowałam, do analnego a żadnym wypadku.. :-):-):-)
buziak
kamila zerknij sobie
Brodawki, kurzajki, znamiona, odciski.
blond a tu lapis
http://www.doz.pl/apteka/p54758-Wartner_preparat_na_kurzajki_dloni_6_aplikacji_50_ml]Wartner, preparat na kurzajki d
Brodawki, kurzajki, znamiona, odciski.
blond a tu lapis
http://www.doz.pl/apteka/p54758-Wartner_preparat_na_kurzajki_dloni_6_aplikacji_50_ml]Wartner, preparat na kurzajki d
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
ja żartowałam, do analnego a żadnym wypadku.. :-):-):-)
buziak ja też zgłupiałam o czym mówisz
Co do wartnera to miałam coś o takim samym działaniu tylko lżejsze - dla dzieci od 3 roku życia. Zamiast zniknąć / odpaść to się rozsiało.
A co do tych zabiegów z linka on jest za młody chyba bo trzeba trzymać sztywno głowe a z tym ciężko.. właśnie zauważyłam że kolejne rośnie.. na ustach . załamka .
Ostatnia edycja:
Ja też mam dzisiaj kiepski dzień, więc chyba zaraz się położę...Dzień dobry
Buziak teraz to juz wogole nic nie rozumiem :/ jakas glupia jestem pierwszy raz takie slowo w zyciu slysze i ni cholery nie wiem o co kaman
Ja też
reklama