D
delwer
Gość
blond czy ty juz znasz płeć? może przeoczyłam, a moze nic nie pisałas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zasnąć nie mogę do 3 to później muszę nadrobić...
A ja stwierdziłam, że nie będę się już wagą przejmować, skoro twierdzą, że później jest problem ze zrzuceniem tylko tych nabytych w pierwszym trymestrze. A tych mam tylko jakieś 2 kg, więc jakoś przeżyję ;-)Chyba kolejny kg mi przybył...
wez mi nawet nie mow Buziak,
ja mam utajnione wafelki smietankowe w pracy w szufladzie od biurka. Trzy takie wafelki to 150kcal, jak zjem 6 to juz jak kalorycznosciowo jak duzy jogurtas. No a wiadomo ze jogurtas lepszy dla bobo, no ale wez nie zjedz wafelka....wiec co by wilk syty i owca cala to trzeba zjesc i to i to
czy zle rozumuje? :-)
blond - Teraz tak m/w odkad skonczyli 4lata to zupełnie inne dzieci, tez im sie zdarzy szał //wkoncu maja po kim ze np biegali w czapce ksiedza jak był u nas po kolędzie;-)
Moze i u Ciebie sam wyrosnie;-)
QUOTE]
haha dobre
NO ja też doszłam wczoraj do wniosku, że te przepychanki to nie skręcające się jelita, tylko dzidziol się gimnastykuje
wczoraj podjadlam slodkiego i sie wsluchiwalam w brzuch i wiecie co te wibracje to jest dziecko - tak myslalam ale sobie tlumaczylam ze to musi byc bardziej takie nie wiem sama jakie, a to tak jakby mi cos wibrowalo w brzuchu czy jak sledz by plywal. Zero kopniakow czy szturchan, brzuch sie nie rusza ani nic. Tylko takie dziwne uczucie poruszan jelita czy cos. Kurde juz takie cos odczuwalam w ok 15tygodniu i tak mysle eee pierwsza ciaza to nie moze byc to bo za szybko. A to byl moj sledzik tam. Teraz ciagle czekam na to czy sie poruszy.
Miski on tam tez ma kolorowanki i zabawki ale nie chce. jakby go parzyla:/ na szczescie poki co nie musimy tam jezdzic, tylko dermatolog co kilka miesiecy
Kamila nie musisz sie bac. wlasciwie to moze nawet lepiej bo nam sie udalo tego chociaz pozbyc przez to dlubanie. ja go trzymalam na kolanach i zagadywalam, pani dermatolog tez niezly teatrzyk odstawiala ale kilka minut i bylo po wszystkimtylko skoro to widzial u Was dermatolog to myslisz ze by nie rozpoznal?u nas tez bylo twarde, koloty rozne mialo, bo na brzuchu inaczej i na nozkach pozniej wyszlo i tez inny byl kolor. a moze zasugeruj ze moze to to, chociaz lekarze nie lubia jak pacjent jest madrzejszy od nich no i pytanie czy pojleli by sie wycinanie z twarzy tego, chociaz u nas zadnych blizn nie ma po tym bo to malutkie takie bylo.
Chłopcy po dniu babci zażyczyli sobie, ze śpią u mojej mamy i aleeeeeeeeeeeeeez ja sie dzis wyspałam Od razu inny człowiek jestem!!!
nie czytaj żadnych głupot w necie bo tylko sie człowiek nakręca i niepotrzebnie denerwuje!!!!!! Tylko BB!!! Czasem brzuchy bola, cos kłuje, cos ciagnie ale często wystarczy nospa troche odpoczynku i jest dobrze!!!!! Nie denerwuj sie;-)
Współczuję mężowi bólu a Tobie chorego chłopa w domu;-)
Jakbym porównała zachcianki i smaki pierwszej ciązy do tej teraz to zupełnie inne zajawki miałam. Wtedy żywy ocet mogłam pic a teraz na kwasne patrzec nie moge.. I co? chłopaki
Kamila - to kiedys kiedys.. Teraz nie chce mi sie wierzyc ze lekarz nie zauwazy blizniakow na usg.. Moj zawsze mi powtarzał, ze wreczciezej wszystko pomierzyc bo nie wiadomo czyja noge np złapał Mi gin blizniaki stwierdził w 4/5tyg ciazy i wierze w to ze jak dobry lekarz i sprzet to nie ma szans na takie przeoczenie w dzisiejszych czasach ;-)
Musiała miec usg rzadko robione
Idz, to nie zaszkodzi napewno. A jego zachowanie wcale nie musi oznaczac od razu adhd!!!! Moze byc bardziej żywiołowy poprostu, ale sprawdzic napewno warto.
A sesja mi sie nie podoba
W lato cała rodzina siedzi na działce przy grillu a mój mąż wyciąga jakąś kosire i jezdzi Dorosły facet a nie usiedzi godziny na dupie..
Pewnie ze sie nie martw na zapas!!!!
Ja nie miałam adhd a skakałam po wszystkich osiedlowych drzewach, właziłam na ciężarowki /raz bym spadła głowa na hak wujek w ost chwili usłyszał moje wolanie , skakałam przez druty kolczaste - az nie wkreciłam sobie jednego w noge, nie umiejac pływac slizgałam sie na piachu do stawu u babci na wsi - było ok metra a dwa kroki dalej 3
W domu właziłam do półek pawlaczy na górze i u mnie to sie nazywa temperament!!!!!!!!
Kamila zrób ten czosnek z olejem i nałóż mu na kokosianki na 5min, najlepiej jakby nie zauwazyl to by nie wytarł.. bo to naprawde skuteczne jest
Dobra koncze wywod narazie bo strony dla mnie zabraknie