reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
blond - moi chłopcy do pewnego wieku byli nie do opanowania.. Najgorsze były 2/3lata. Normalnie jak sobie przypomne te czasy to mnie ciary przechodza. Pamietam taki szał na łazienke - jak tylko wyczuli ze chwytam za klamke i otwieram drzwi to przeslizgiwali mi sie miedzy nogami i zrzucali wszystko co stało w zasiegu ich łapek - do wanny!!!!!
Ten bałagan, tą energie... wrrr Wtedy P wyjezdzał na kilka dni w delegacje a ja byłam z nimi sama - całe dnie w domu.. To wieczorami otwierałam sobie nieraz piwko wychodziłam na balkon i wypalałam dwa papierochy pod rząd:baffled: I delektowałam sie spokojem i czasem dla siebie:happy2::happy2:
Teraz tak m/w odkad skonczyli 4lata to zupełnie inne dzieci, tez im sie zdarzy szał //wkoncu maja po kim :happy2: ze np biegali w czapce ksiedza jak był u nas po kolędzie;-)
Moze i u Ciebie sam wyrosnie;-)

Ciekawe co z Asią???

sicilpol nie ma tego złego....może dzieki tej dzisiejszej wizycie prócz tego ze dowiesz się że wszystko ok to jeszcze poznasz płec....ja wierze że tak będzie
a do naszego usg jeszcze 8 i pół godziny

Buziak hehehe to Ty tez niezle ziolko bylas :D ale jak to ladnie nazwalas - temperament :cool2:mam nadzijee i dziekuje wszystkim za rady:)
a co do sesji to mi sie te babki bardzo podobaja tylko wolalabym jakby jednak osobno byly bo tak przykklejone do siebie to troche lesbijstwem zalatuje. lepiej zeby byla babka i facet

Powiem Ci w tajemnicy, ze ciągle jestem:happy2::happy2:

A sesja? celowo sa dwie baby zeby zszokowac, zwrocic uwage i gadac! Jakby był facet i baba to by było za zwyczajnie;-)

Az zerknęłam ile dokładnie ma Twoj Rafał - i wydaje mi sie ze w tym wieku dzieci czest maja jakies fazy..

A ja zupełnie juz przetrawiłam wiadomosc, ze to trzeci synek i chyba stosunki miedzy nami sie znacznie poprawiły;-) Kopie mnie niemal na rządanie a jak szturchnę troche brzuch to nie ma szans zeby nie oddał:cool2::cool2: Głąszczemy sie, rozmawiamy i kopiemy coraz ładniej, po całym brzuszku.. Tylko jest jeden warunek!! Poki co tylko my we dwoje mozemy sie bawic i nie uznajemy zadnych cudzych rąk na brzuszku - nawet taty:no::no:

hej!
tak czytam o tych dzieciaczkach waszych, mój zupełnie inny, siła spokoju ale jak to ktoś wcześniej napisał, nic w przyrodzie nie ginie i tak pierwszy rok, półtora to była prawdziwa udręka, kompletnie wycięte z życiorysu. Jak słyszę, że czyjeś dziecko od 2 miesiąca całą noc przesypiało to się czerwienię z zazdrości. Mój ma prawie 3 lata i dopiero zaczyna normalnie i spokojnie przesypiać noce a najczęściej jeszcze budzi się ze 2 razy. W dzień za to mam anioła nie dziecko.
Znam jednak wiele takich osób, które były diabełkami jako dzieci a wyrosły na wspaniałych, mądrych ludzi :)

sicipol
na pewno będzie wszystko dobrze
mnie w tamtej ciąży bolał i twardniał brzuch przez calutką ciążę i wciąż się bałam że wcześniej urodzę a przenosiłam 2 tygodnie a on dalej nie chciał wyjść!

madzia
mi na te moje uciski wszystkie kazali robić taką pozycję jak w modlitwie do allacha

Ostatnia edycja:
Karamija z tym spaniem to mam naprawde dobrze, ale moze on wlasnie dlatego ze on sie w dzien po prostu wymeczy i pada. nawet jak niemowlakiem byl to plakal wiekszosc dnia, ja swojego czasu chodzilam w stoperach caly dzien, zeby chociaz bylo troszke ciszej. nie wazne czy na rekach czy w wozku. plakal i plakal. ale od 19 do 8 rano mialam czas dla siebie na szczescie.teraz przed 21 chodzi spac. a jak karmilas MAksa? piersia czy butelka? bo dzieci karmione butelka od poczatku z reguly spia lepiej, a ja swojego tylko 3 tyg piersia karmilam i po tym zaczal wlasnie spac jak przeszlam na butelke.

ja mialam jak Ty z tym twardnieniem. tez ciagle byl twardy, leki podtrzymujace bralam a potem 2 tyg przenosilam.

Buziak aaaale ladnie napisalas o tym Twoim brzuszku:)ja po wczorajszym usg troche molestuje brzuch i rzeczywiscie czasem cos odpowie. to ja zle myslalam ze mi sie flaki przewracaja a lekarz powiedzial ze to dzidzia:)

reklama
Buziak aaaale ladnie napisalas o tym Twoim brzuszku:)ja po wczorajszym usg troche molestuje brzuch i rzeczywiscie czasem cos odpowie. to ja zle myslalam ze mi sie flaki przewracaja a lekarz powiedzial ze to dzidzia:)

NO ja też doszłam wczoraj do wniosku, że te przepychanki to nie skręcające się jelita, tylko dzidziol się gimnastykuje :tak:

Do góry