reklama
buziak
Fanka BB :)
blond - moi chłopcy do pewnego wieku byli nie do opanowania.. Najgorsze były 2/3lata. Normalnie jak sobie przypomne te czasy to mnie ciary przechodza. Pamietam taki szał na łazienke - jak tylko wyczuli ze chwytam za klamke i otwieram drzwi to przeslizgiwali mi sie miedzy nogami i zrzucali wszystko co stało w zasiegu ich łapek - do wanny!!!!!
Ten bałagan, tą energie... wrrr Wtedy P wyjezdzał na kilka dni w delegacje a ja byłam z nimi sama - całe dnie w domu.. To wieczorami otwierałam sobie nieraz piwko wychodziłam na balkon i wypalałam dwa papierochy pod rząd I delektowałam sie spokojem i czasem dla siebie
Teraz tak m/w odkad skonczyli 4lata to zupełnie inne dzieci, tez im sie zdarzy szał //wkoncu maja po kim ze np biegali w czapce ksiedza jak był u nas po kolędzie;-)
Moze i u Ciebie sam wyrosnie;-)
Ciekawe co z Asią???
Ten bałagan, tą energie... wrrr Wtedy P wyjezdzał na kilka dni w delegacje a ja byłam z nimi sama - całe dnie w domu.. To wieczorami otwierałam sobie nieraz piwko wychodziłam na balkon i wypalałam dwa papierochy pod rząd I delektowałam sie spokojem i czasem dla siebie
Teraz tak m/w odkad skonczyli 4lata to zupełnie inne dzieci, tez im sie zdarzy szał //wkoncu maja po kim ze np biegali w czapce ksiedza jak był u nas po kolędzie;-)
Moze i u Ciebie sam wyrosnie;-)
Ciekawe co z Asią???
blond_20
Czarownica
Buziak oby to ten wiek pojde do tej psycholog zebym pozniej nie plula sobie w twarz ze cos zaniedbalam. mam nadzieje ze minie.
Jest i Macku do poludnia sie spi?
D
delwer
Gość
sicilpol nie ma tego złego....może dzieki tej dzisiejszej wizycie prócz tego ze dowiesz się że wszystko ok to jeszcze poznasz płec....ja wierze że tak będzie
a do naszego usg jeszcze 8 i pół godziny
a do naszego usg jeszcze 8 i pół godziny
Ja zasnąć nie mogę do 3 to później muszę nadrobić...
blond_20
Czarownica
hihihi ja to jasnowidzem zostane tak sobie strzelilam ze spalas i patrz a spij na zdrowie w ciazy trzeba korzystac. szkoda ze na zapas nie mozna sie wyspac
Ja zasnąć nie mogę do 3 to później muszę nadrobić...
buziak
Fanka BB :)
Buziak hehehe to Ty tez niezle ziolko bylas ale jak to ladnie nazwalas - temperament mam nadzijee i dziekuje wszystkim za rady
a co do sesji to mi sie te babki bardzo podobaja tylko wolalabym jakby jednak osobno byly bo tak przykklejone do siebie to troche lesbijstwem zalatuje. lepiej zeby byla babka i facet
Powiem Ci w tajemnicy, ze ciągle jestem
A sesja? celowo sa dwie baby zeby zszokowac, zwrocic uwage i gadac! Jakby był facet i baba to by było za zwyczajnie;-)
Az zerknęłam ile dokładnie ma Twoj Rafał - i wydaje mi sie ze w tym wieku dzieci czest maja jakies fazy..
A ja zupełnie juz przetrawiłam wiadomosc, ze to trzeci synek i chyba stosunki miedzy nami sie znacznie poprawiły;-) Kopie mnie niemal na rządanie a jak szturchnę troche brzuch to nie ma szans zeby nie oddał Głąszczemy sie, rozmawiamy i kopiemy coraz ładniej, po całym brzuszku.. Tylko jest jeden warunek!! Poki co tylko my we dwoje mozemy sie bawic i nie uznajemy zadnych cudzych rąk na brzuszku - nawet taty
hej!
tak czytam o tych dzieciaczkach waszych, mój zupełnie inny, siła spokoju ale jak to ktoś wcześniej napisał, nic w przyrodzie nie ginie i tak pierwszy rok, półtora to była prawdziwa udręka, kompletnie wycięte z życiorysu. Jak słyszę, że czyjeś dziecko od 2 miesiąca całą noc przesypiało to się czerwienię z zazdrości. Mój ma prawie 3 lata i dopiero zaczyna normalnie i spokojnie przesypiać noce a najczęściej jeszcze budzi się ze 2 razy. W dzień za to mam anioła nie dziecko.
Znam jednak wiele takich osób, które były diabełkami jako dzieci a wyrosły na wspaniałych, mądrych ludzi
sicipol
na pewno będzie wszystko dobrze
mnie w tamtej ciąży bolał i twardniał brzuch przez calutką ciążę i wciąż się bałam że wcześniej urodzę a przenosiłam 2 tygodnie a on dalej nie chciał wyjść!
madzia
mi na te moje uciski wszystkie kazali robić taką pozycję jak w modlitwie do allacha
tak czytam o tych dzieciaczkach waszych, mój zupełnie inny, siła spokoju ale jak to ktoś wcześniej napisał, nic w przyrodzie nie ginie i tak pierwszy rok, półtora to była prawdziwa udręka, kompletnie wycięte z życiorysu. Jak słyszę, że czyjeś dziecko od 2 miesiąca całą noc przesypiało to się czerwienię z zazdrości. Mój ma prawie 3 lata i dopiero zaczyna normalnie i spokojnie przesypiać noce a najczęściej jeszcze budzi się ze 2 razy. W dzień za to mam anioła nie dziecko.
Znam jednak wiele takich osób, które były diabełkami jako dzieci a wyrosły na wspaniałych, mądrych ludzi
sicipol
na pewno będzie wszystko dobrze
mnie w tamtej ciąży bolał i twardniał brzuch przez calutką ciążę i wciąż się bałam że wcześniej urodzę a przenosiłam 2 tygodnie a on dalej nie chciał wyjść!
madzia
mi na te moje uciski wszystkie kazali robić taką pozycję jak w modlitwie do allacha
Ostatnia edycja:
blond_20
Czarownica
Karamija z tym spaniem to mam naprawde dobrze, ale moze on wlasnie dlatego ze on sie w dzien po prostu wymeczy i pada. nawet jak niemowlakiem byl to plakal wiekszosc dnia, ja swojego czasu chodzilam w stoperach caly dzien, zeby chociaz bylo troszke ciszej. nie wazne czy na rekach czy w wozku. plakal i plakal. ale od 19 do 8 rano mialam czas dla siebie na szczescie.teraz przed 21 chodzi spac. a jak karmilas MAksa? piersia czy butelka? bo dzieci karmione butelka od poczatku z reguly spia lepiej, a ja swojego tylko 3 tyg piersia karmilam i po tym zaczal wlasnie spac jak przeszlam na butelke.
ja mialam jak Ty z tym twardnieniem. tez ciagle byl twardy, leki podtrzymujace bralam a potem 2 tyg przenosilam.
Buziak aaaale ladnie napisalas o tym Twoim brzuszkuja po wczorajszym usg troche molestuje brzuch i rzeczywiscie czasem cos odpowie. to ja zle myslalam ze mi sie flaki przewracaja a lekarz powiedzial ze to dzidzia
ja mialam jak Ty z tym twardnieniem. tez ciagle byl twardy, leki podtrzymujace bralam a potem 2 tyg przenosilam.
Buziak aaaale ladnie napisalas o tym Twoim brzuszkuja po wczorajszym usg troche molestuje brzuch i rzeczywiscie czasem cos odpowie. to ja zle myslalam ze mi sie flaki przewracaja a lekarz powiedzial ze to dzidzia
reklama
NO ja też doszłam wczoraj do wniosku, że te przepychanki to nie skręcające się jelita, tylko dzidziol się gimnastykuje