reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Viola masz racje. logowala sie ostatnio wtedy jak pisala ze idzie do lekarza...jesli zostawila numer to napisze moze do niej. co o tym myslicie?

no to nie napisze...nie zostawila. chyba ze ktoras z Was ma z innych zrodel.

reklama
Alijenka- 16:30 :)

Blond_20- wysle w pndz ok? Bo juz wyjechalismy, bowiem tesciowa zazyczyla sobie nas na obiad na 13 brrrr znow schudne na tych "specjalach" spokojna hihi no taaa bo ja teraz odpoczywam po dzieciecej hiperaktuwnosci ;)
nie marte sie, zapytam tez sie mojej mamie jak ze mna przezyli, oni znow mieli sciany nagminnie tapetowane kremem nivea ;) w ogole to go tez ja
dlam :)

Alijenka- 16:30 :)

Blond_20- wysle w pndz ok? Bo juz wyjechalismy, bowiem tesciowa zazyczyla sobie nas na obiad na 13 brrrr znow schudne na tych "specjalach" spokojna hihi no taaa bo ja teraz odpoczywam po dzieciecej hiperaktuwnosci ;)
nie marte sie, zapytam tez sie mojej mamie jak ze mna przezyli, oni znow mieli sciany nagminnie tapetowane kremem nivea ;) w ogole to go tez ja
dlam :)
hahah no ladnie z tym kremem:D ja jadlam maslo lyzeczko bo myslalam ze to lody :D ja sie smieje ze powinnam miec gumowe sciany tutaj :D

Ja się dzisiaj zwijam z bólu od 4 rano tak mnie boli w tym miescu gdzie wyrostek że już mi sie wyć chce wiem że to pewnie ta główka uciska ale nie mogę stanąc nawet co zrobic zeby dzidzia sie inaczej ulożyła moze ktos zna jakies nieszkodliwe sposoby ?

Chłopcy po dniu babci zażyczyli sobie, ze śpią u mojej mamy i aleeeeeeeeeeeeeez ja sie dzis wyspałam:happy2::happy2::happy2::happy2: Od razu inny człowiek jestem!!!

Dziewczyny Witam :)

Carla
, ja dzis od 4:11 pokutuje :baffled: Kolo 6przysnelam....

Ja jednak bede miec przyspieszona wizyte u gina na dzis :(
Wczorajsze wyniki o ile mnie ucieszyly, o tyle zaniepokoily gina, ze skoro jest ok, to dlaczego twardnieje mi brzuch, boli w dole i czasem mam takie klucia w pochwie :(
O ile to mzoe byc normalne, o tyle chce mnie zobaczyc.
Pewnie chce sprawdzic, czy szyjka jest ok :baffled: Oby....

W zwiazku z tym pytanko do Ciebie Kamilka, ty mialas ten problem, mialas jakies objawy? W koncu nie zalozono Ci pessara, czyli nie skraca sie dalej, czy cos innego sie zmienilo?
Czy to niebezpieczne?
Wczoraj naczytalam sie o wczesniejszych skurczach i porodzie i pewnie dlatego spac nie moglam :baffled:

nie czytaj żadnych głupot w necie bo tylko sie człowiek nakręca i niepotrzebnie denerwuje!!!!!! Tylko BB!!! :happy2::happy2: Czasem brzuchy bola, cos kłuje, cos ciagnie ale często wystarczy nospa troche odpoczynku i jest dobrze!!!!! Nie denerwuj sie;-)

Dzień doberek mamuśki :-D
Ja już od godziny na nogach choć ostatnio mi się bardzo dobrze śpi :-D, ale moje kochanie coś złapało ból niesamowity pleców i głowy i nie wiemy czy to korzonki czy dysk wypadł, jedzie właśnie do szpitala do znajomego lekarza niech określi czy to można rozgrzewać czy nie bo nie wiem co mam robić :-(.
Dosłownie jak patrzę na niego jak on cierpi to z samego jego bólu mi się niedobrze robi :-(.
Ciekawe czy da rade dziś iść ze mną na usg :-(, już się nie mogę doczekać !!!!!

Współczuję mężowi bólu a Tobie chorego chłopa w domu;-)

no a ja mam tak dziwnie z tymi zachciankami raz jem kwaśne że gębę wykrzywia a za chwile coś słodkiego także u mnie po zachciankach raczej się nie da powiedzieć co mogę w sobie nosić :-D :-D

Jakbym porównała zachcianki i smaki pierwszej ciązy do tej teraz to zupełnie inne zajawki miałam. Wtedy żywy ocet mogłam pic a teraz na kwasne patrzec nie moge.. I co? chłopaki :cool2::cool2:

ja nie raz czytała różne artykuły o tym że kobieta przez całą ciąży spodziewała się jednego dziecka a podczas porodu okazało się że ma tam 2 :) Na USG tak się pokrywały że wcale nie było widać 2 :) I słyszałam też że kobieta była w ciąży bliźniaczej.. zaczęła rodzić i zamiast 2 urodziła 3 dzieci :) Nieźle , co ?:)

Kamila - to kiedys kiedys.. Teraz nie chce mi sie wierzyc ze lekarz nie zauwazy blizniakow na usg.. :no: Moj zawsze mi powtarzał, ze wreczciezej wszystko pomierzyc bo nie wiadomo czyja noge np złapał:happy2: Mi gin blizniaki stwierdził w 4/5tyg ciazy i wierze w to ze jak dobry lekarz i sprzet to nie ma szans na takie przeoczenie w dzisiejszych czasach ;-)

moja znajoma ma dzieci 1,5 roczne, dwie dziewczynki bliźniaczki.... caly czas myslala ze bedzie jedno a o tym że są bliźniaki dowiedziała się na połówkowym właśnie :) Ja nie strasze bo mnie też to może dotyczyć haha :)!

Musiała miec usg rzadko robione:szok:

Kamila tyle ze on od urodzenia wlasnie sie tak inaczej zachowuje ale tak jak pisalam ostatnio wszyscy to tlumaczyli czym innym. wiec pojde do tego psychologa, moze mi pomoze, moze ja zle cos robie, nie radze sobie z nim??? moze rzeczywiscie cos jest nie tak.nie wiem sama. ale juz tyle razy mama moja mnie tam z malym wysylala a ja ciagle nie chcialam. ciezko zrezta nawet opisac to zachowanie, bo on nie tyle co ciagle niegrzczny( bo jest ale to pewnie moja wina chociaz staram sie jak moge, dostaje kary, nie rozpieszczalam go nigdy bo na poczatku wogole ciezko mi z nim bylo i wielkiej milosci matczynej nie czulam az wstyd sie przyznac:zawstydzona/y:) jest co "glosny, niesiedzacy i nieskupiajacy sie"

a to tak na poprawienie nastroju do porannej drozdzoweczki :D:D
Sesja promująca modeling plus size - apetyczna czy niesmaczna?

mi sie podoba :)

Idz, to nie zaszkodzi napewno. A jego zachowanie wcale nie musi oznaczac od razu adhd!!!! Moze byc bardziej żywiołowy poprostu, ale sprawdzic napewno warto.
A sesja mi sie nie podoba:baffled:

Blond_20- ja w dziecinstwie mialam adhd- ale dosc lekkim przebiegu- tez stwierdzone u psychologa i poparte badaniami. pamietam, ze moja mama miala liste rzeczy, zachowan, ktore w moim towarzystwie nie wolno bylo nikomu wykonywac.
Pewnie ciezko ze mna mieli, ale za to jakie dzis wspomnienia dzieki mnie maja;-)
Dzis po mnie nie poznasz (wrecz odwrotnie mam), za to np. mam kolege, u ktorego nawet w wieku 34lat, te symptomy nadal wygrywaja- co wlasciwie dodaje mu tylko uroku :tak:

W lato cała rodzina siedzi na działce przy grillu a mój mąż wyciąga jakąś kosire i jezdzi :angry: Dorosły facet a nie usiedzi godziny na dupie..

Sicilpol dziekuje:) to nie wiedzialam ze adhd moze ustapic:) moze lepiej nie bede sie martwic na zapas poki sie nie dowiem co z nim jest. ale balam sie ze to adhd totakie wykluczenie ze spoleczenstw troche:( bo z rafalem juz sie wiekszosc dzieci boi bawic bo to " ten rafal co bije , krzyczy i jest niegrzeczy":( a mi jest smutno strasznie bo staje na glowie zeby bylo dobrze i ciagle jest zle:(

Kamila mojego ciezko zlapac( chyba ze spi), na kolana to przyjdzie jak jest chory albo zmeczony bardzo. kary mu daje podobne, tez siedziw pokoju i nawet tam sam idzie bo juz wie ze musi ale malo sobie z tego robi, po prostu ja palcem na pokoj pokaze tylko i idzie sam. alergolog mi mpowila ze przed jego AZS moze byc bardziej nerwowy bo go wsyzstko swedzi itd, ze to czesto tak jest ale to tlumaczy tylko nerwy a nie roztrzepanie. glupio mi bo jak do lekarza idziemu to musi zamykac drzwi na klucz i okna na kluczyk bo ten uciekac chce.

Pewnie ze sie nie martw na zapas!!!!
Ja nie miałam adhd a skakałam po wszystkich osiedlowych drzewach, właziłam na ciężarowki /raz bym spadła głowa na hak wujek w ost chwili usłyszał moje wolanie:baffled: , skakałam przez druty kolczaste - az nie wkreciłam sobie jednego w noge, nie umiejac pływac slizgałam sie na piachu do stawu u babci na wsi - było ok metra a dwa kroki dalej 3 :szok:
W domu właziłam do półek pawlaczy na górze:tak: i u mnie to sie nazywa temperament!!!!!!!!

kurcze weszłam w google zeby zobaczyc jak wyglada ten mieczak i powiem Ci ze wyglada tak jak to co ma wiktor tylko on ma troszkę bledsze ... minimalnie .. mam sie bac? :confused:

to jest taki etwarde w dotyku..

Kamila zrób ten czosnek z olejem i nałóż mu na kokosianki na 5min, najlepiej jakby nie zauwazyl to by nie wytarł.. bo to naprawde skuteczne jest

Dobra koncze wywod narazie bo strony dla mnie zabraknie:baffled:

ja dziś idę o 15.30 ale u mnie nie ma na godziny to może uda mi się załapać jako pierwsza :-D
a moje kochanie już wraca, chory, korzonki i zastrzyki dostał !!!!!

Buziak hehehe to Ty tez niezle ziolko bylas :D ale jak to ladnie nazwalas - temperament :cool2:mam nadzijee i dziekuje wszystkim za rady:)
a co do sesji to mi sie te babki bardzo podobaja tylko wolalabym jakby jednak osobno byly bo tak przykklejone do siebie to troche lesbijstwem zalatuje. lepiej zeby byla babka i facet

Mamina to ja juz pojecia nie mam co Ci sie stalo z ta klawiatura:(
Madzia wspolczuje:/a jakbys sie na czworaka pobujala na boki, moze by sie ruszylo :) wiem ze dizwnie to brzmi ale mi tylko to do glowy przyszlo:blink:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry