reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
hejka
bóle przeszły i chyba nie pojade do gina tylko dopiero za tydzień w czwartek może nic mi nie będzie:confused: miłego dnia odezwe się później

Kamila a co mlodemu jest ze tez dermatologa odwiedzacie? o ile moge spytac.

ma jakieś zmiany grzybicze na skórze i mu smaruje maścią co nam przepisała bylismy kilka razy na kontroli i było ok ale znowu mi się rozsiało na całym ciele więc znów nas czeka wizyta bo masć się skończyła.
Ma też kurzajki ale z tym nic nie mogę zrobić bo za mały, jeszcze 2 miesiace temu miał jedną na buzi a teraz koło tej jednej na buzi ma 3 nowe :/ i ja już neiwiem co robić bo to chore bo w końcu dziecko będzie cale zsypane kurzajkami tak się rozprzestrzeniają

Delwer wsxystko bedzie w jak najlepszym porzadeczku :)
Babki co mam zrobic jak pisze na kompie to wyskakuja mi dodatkowe litery :(
Jak dodatkowe litery ci wyskakują? Piszesz jedną, a na monitorze masz dwie? czy z zamieniło się z y? jak sie zamienilo to wcisnij ctrl+shift.
Ja po wczorajszej wizycie siedzę na zwolnieniu, bo znowu ciśnienie za wysokie.... mam mierzyć 2 razy dziennie
Okazało się, że po nowym roku luteina jest już 100% płatna, więc bye bye 6zł za opakowanie...:wściekła/y:
Maluszkowi serduszko bije jak dzwon i miał wczoraj czkawkę :-D
Idę na śniadanko.... może bułka z dżemem pomarańczowym....

Miki to super ze przeszlo:)
Kamila no rzeczywiscie dziwna sprawa z tymi kurzajkami:confused: moj mial cos podobnego na brzuszku rok temu tylko to byly mieczaki.nawet nie wiedzialam o ich istnieniu. tez cudowala, smarowalam nic to nie dawalo i sie mnozylo, az w koncu dermatolog musiala to wycinac taka malusienka lyzeczka...to sie jakos nazywa ale nie pamietam jak. i juz nie wrocilo.

Miki to super ze przeszlo:)
Kamila no rzeczywiscie dziwna sprawa z tymi kurzajkami:confused: moj mial cos podobnego na brzuszku rok temu tylko to byly mieczaki.nawet nie wiedzialam o ich istnieniu. tez cudowala, smarowalam nic to nie dawalo i sie mnozylo, az w koncu dermatolog musiala to wycinac taka malusienka lyzeczka...to sie jakos nazywa ale nie pamietam jak. i juz nie wrocilo.

kurcze weszłam w google zeby zobaczyc jak wyglada ten mieczak i powiem Ci ze wyglada tak jak to co ma wiktor tylko on ma troszkę bledsze ... minimalnie .. mam sie bac? :confused:

to jest taki etwarde w dotyku..

nie pamiętam, która z Was pisała o magnezie i wymieniała firmy. Wezmę sobie rady do serca. Bo sama biorę teraz aspargin, dodatkowo cyklo 3 fort, luteinę a w razie potrzeby no-spę.
Niestety skróciła mi się szyjka i z tego powodu wylądowałam na zwolnieniu. No i bolał mnie brzuch, bardziej niż przy @ :-(.
Przy Michałku miałam podobnie i w 21 tygodniu miałam założony pessar.

Sicilpol - trzymam kciuki! Nie martw się na zapas. Dobrze, że masz zapobiegligowego lekarza i chce Cię od razu zobaczyć:tak:

Blond - jak jeżdżę z chłopakami do alergologa to zabieramy ze sobą kolorowanki, samochodziki i książeczki. Po badaniu chłopcy bawią się a ja spokojnie mogę porozmawiać z lekarką. Wcześniej nudziło im się, chcieli wychodzić i płakali ... A wizyta trwa strasznie długo - potrafi trwać 40 - 50 minut.

Magnii - ale miałaś przejścia :-(. Dobrze, że z bobo wszystko ok.

Miski on tam tez ma kolorowanki i zabawki ale nie chce. jakby go parzyla:/ na szczescie poki co nie musimy tam jezdzic, tylko dermatolog co kilka miesiecy:)

Kamila nie musisz sie bac. wlasciwie to moze nawet lepiej bo nam sie udalo tego chociaz pozbyc przez to dlubanie. ja go trzymalam na kolanach i zagadywalam, pani dermatolog tez niezly teatrzyk odstawiala ale kilka minut i bylo po wszystkim:)tylko skoro to widzial u Was dermatolog to myslisz ze by nie rozpoznal?u nas tez bylo twarde, koloty rozne mialo, bo na brzuchu inaczej i na nozkach pozniej wyszlo i tez inny byl kolor. a moze zasugeruj ze moze to to, chociaz lekarze nie lubia jak pacjent jest madrzejszy od nich:baffled: no i pytanie czy pojleli by sie wycinanie z twarzy tego, chociaz u nas zadnych blizn nie ma po tym bo to malutkie takie bylo.

reklama
Witam
Ja tylko na chwilę,niestety dopóki nie przyślą mi kompa z naprawy to pisanie mam bardzo utrudnione,ale jedno nie daje mi spokoju sprostujcie mnie jeżeli coś przegapiłam bo czytając forum w telefonie mogło się tak zdarzyć.
Przed wczoraj Asia a od bliźniaków w brzuszku pisała że idzie do lekarza i odezwie się jak wróci i do tej pory chyba się nie odezwała.Nie wiecie co się dzieje?

Do góry