reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam z rana :)
Pogoda paskudna, mokro za oknem najchętniej ululałabym się po raz kolejny...A tu jakiś obiad trzeba zrobić, przygotować się do pracy, no i iść do niej zaraz po południu:( a ja zamiast się wziąć to usiadłam na forum - widzę początki uzależnienia;);)

Wczoraj położyłam się spokojnie wieczorem, gładząc się po brzuchu i wysyłając pozytywne myśli w kierunku bobo i wyczułam... swój puls tylko :(

Wizytę u gin mam dopiero 27.01 więc nawet do zwykłego badania jeszcze trochę a 20. tydzień wypada mi ok 11.02 więc chyba wtedy umówię się na kolejne usg. Moja gin nie ma usg w gabinecie co trochę mnie stresuje tyle się czyta o zakręconych pępowinach wokół kończyn itd że aż przerażenie bierze. Powinnam mieć taki domowy aparat usg zaglądałabym codziennie co tam słychać w owodniowym świecie;);)

Wczoraj oglądałam ciuchy dla bobo ale wszystko jest albo dla boba albo dla bobinki kupić coś gdy jeszcze nie znam płci graniczy z niemożliwością prawie. Ale po prostu muszę się wybrać do jakiegoś realnego sklepu i cos pooglądać w większej ilości i podotykać.

Pozdrawiamy:)

reklama
kamila moja bratowa miala wlaanie wymioty po witaminach i pomoglo jej branie ich tuz przed snem. Moze sprobuj i na ciebie podziala

maz wlasnie zakupil kilo cytryn do wieczora powinnno starczyc...

Carla - czemu ma nie przerywac? Przeciaz jak nie wezmie wit przez kilka dni to sie nic nie stanie. A wymioty jej na zdrowie tez nie wyjda.. Jesli sie okaze ze znikną to wystarczy zmienic witaminy i po problemie;-) Przeciez wit nie trzeba wcale brac i nie zaszkodzi jej przerwa;-) Tak skromnie od siebie..:zawstydzona/y:

Dzień doberek :-D
Dopiero wstałam, a widzę że tu nawet o 2 w nocy się pisze :-p

uff... dobrnęłam!
a nadrabiałam tylko 24h tu i na głównym.... pismaki wy!!!:D
czytać was uwielbiam! oczywiście czytam i zazdroszczę i sobie dumam jakby to było jakbym miała już taki brzuszek....
Na ile inaczej wyglądałby dzisiejszy dzień? pewnie sporo....
:)

Z przyjemnych rzeczy dziś: byłam po pracy z Moim S. na otwarciu Starbucks:) opiliśmy się pyszności, objedliśmy.... mniamuśnie: kawa palce lizać (macchiato creme brulee), sałatki owocowe, przekąski, koreczki, drineczki..... Wygrałam wejściówkę w konkursie firmowym;)

Potem zaliczyliśmy tescowe zakupy i dotarliśmy do domu o 20....

I tak siedzę i tak was czytam i tak sobie marzę.....:)))))

buziaki Kochane Moje!!!
bardzo fajnie że z nami tu jesteś i już się nie mogę doczekać kiedy nam ogłosisz tą ważną wiadomość :-D

mamina czy chlopak czy dziewczyna dowiem sie w czwartek
ja wlasnie wroocilam z lab, wieczorem odbieram wyniki

ja też mam usg w czwartek, nie wiem czy będzie już to połówkowe czy nie ale powiedział mi abym teraz nastawiła się na dłuższe usg niż zazwyczaj miałam :-D

kamila moja bratowa miala wlaanie wymioty po witaminach i pomoglo jej branie ich tuz przed snem. Moze sprobuj i na ciebie podziala

maz wlasnie zakupil kilo cytryn do wieczora powinnno starczyc...

siusiakiem mi to pachnie, ciekawe czy sie sprawdzi;-)T
ak czy inaczej niech Ci ida na zdrówko!!!! /z cukrem je wcinasz czy żywą kwasote???

Carla - czemu ma nie przerywac? Przeciaz jak nie wezmie wit przez kilka dni to sie nic nie stanie. A wymioty jej na zdrowie tez nie wyjda.. Jesli sie okaze ze znikną to wystarczy zmienic witaminy i po problemie;-) Przeciez wit nie trzeba wcale brac i nie zaszkodzi jej przerwa;-) Tak skromnie od siebie..:zawstydzona/y:

Ja tylko zaproponowałam próbę "przed snem" zanim przerwie...a nóż widelec - zadziała. Nie twierdzę i nie sądzę by przerwanie witamin Kamili zaszkodziło...ot taka sugestia...

ja całe szczęście nie wiem co to wymioty w ciąży ani żadne inne dolegliwości :-)
biorę femibion od początku i jakoś znoszę go bardzo dobrze :-D
jak czytałam Was na początku to mi tak szkoda było tych dziewczyn co ciągle przy porcelance siedzą że masakra :-(

Jak już pisałam od czasu keidy zaczeły się wymioty to tak jak bym wcale nie brała witamin bo wszystko co polkne leci do kibelka ..
Mam strach w oczach jak pomysle o polknięciu kapsułki :D ale no dobra sproboje dzisiaj wieczorem jak skonczy sie tak jak zwykle to koniec - rzucam je :D

reklama
Dziewczyny, a Wam te complexy witamin kaza brac giny?
Bo mi kaze brac tylko to, czego mi brakuje i to w czystej postaci a najlepiej zas w jedzonku :eek:

Ale fakt, ze ja najgorzej na zelazo reaguje, ale brac musze, zobaczymy jakie teraz beda wyniki, bowiem jadlam wszystko co mi kazal i modle sie, by mi wycofal to zelazo paskudne

Do góry