tialana
Fanka BB :)
A może Synuś ci trochę dorośleje ;-)Hej
Dziś w nocy Syn strasznie mnie zaskoczył.
Usną ok. 20 i spał bez obudzenia do 3 ! Nigdy w życiu tak długo nie spał To ja się budziłam i sprawdzałam czy żyje bo było to dla mnie nowością, że nie słyszę co chwile płaczu Od 3 zaczął swoje ale do tej pory chyba miałam ze 100 różnych snów - za wszystkie czasy )
Idę dzisiaj do gin. ciekawa jestem jak tam moje wyniki ;p a tak poza tym to juz te wizyty nie są dla mnie stresujące. Usg w piętek 13
Miłego dnia ;*
Dobrze wiedzieć że u was wszystko ok :-)Witam moje kochane
Tak za wami tęsknię,a tu jeszcze przynajmniej 2 tygodnie zanim będę miała z powrotem komputer.Podczytuję Was czasem oczywiście jak tylko mogę,(u męża w tel)staram sie być na bierząco,ale ostatnich kilka dni już mi uciekło i za dużo do nadrabiania.
Dziś dopadłam do kompa u brata dlatego do Was piszę
U mnie wszystko dobrze maleństwo szaleje zwłaszcza wieczorami Od początku ciąży przytyłam 4 kg. Następna wizyta 17.01 jak jeszcze nie będę miała kompa to popołudniu postaram się za wszelką cenę dać Wam znać.
No i z braku kompa i nadmiaru czasu wydałam troszkę kasy na ciuszki dla maleństwa i mam nadzieję ,że będzie ta dziewczyneczka bo kilka różowych kupiłam hihi. Powiem Wam ,że w lumpeksach dużo kupiłam,niektóre ciuszki super nie zniszczone za grosze,nawet nowe się zdarzają,także szaleję
Całuję dziewczynki i trzymam za Was kciuki
Ja też kupiłam ostatnio różowe body i nawet nie wiem dlaczego ;-)
Gratuluję córci :-)Witm Dziewczynki,
Sicilpol - spadaj z tą wagą i mnei nie denerwuj
Ja po usg- dzieć zdrowy, 225 wagi, 16 cm długości(bez nózek), no i jednak nie będzie miał kto za mną toreb nosićDruga Dziewusia