alijenka
Mamcia Nataszki :))
ojjjj już nie przesadzaj Tobie tam najwięcej dupa rośnie !!!!! NChyba najmniej przytyła z nas także nie narzekaj :-):-)Dzien doberek, tu wieloryb sie klania jedzenia do pracy biore jak dla armii.
A duuupa rosnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ojjjj już nie przesadzaj Tobie tam najwięcej dupa rośnie !!!!! NChyba najmniej przytyła z nas także nie narzekaj :-):-)Dzien doberek, tu wieloryb sie klania jedzenia do pracy biore jak dla armii.
A duuupa rosnie
aj tam, przyzwyczaisz się, będzie fajnie :-)
Oj raczej nie...jest 9.14 a ja już wykonałam do pracy trzy telefony i jednego emaila...zwariuję, oszaleję i utyję...chyba przerwę po tygodniu to zwolnienie...to nie dla mnie...
i ma rację teraz to mamy wypocząć bo później już z tym tak łatwo nie będzie !!!!ja jestem na L4 prawie od samego początku w końcu od 95 roku płacę składki ZUS i to wcale nie małe także niech oni teraz mi popłacą troszkę !!!!!Mąż twierdzi, że zwolnienie mi się należy...bo to czas dla mnie...po porodzie będzie czas dla dziecka...mam odpoczywać, chodzić na basen i spacerować...phi...