reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
czesc dziewczynki

Carla- ja miałam w domu tak samo jak siedziałam z chorą Tusią, dlatego jeszcze nie chce iśc na L4 bo wiem że po tygodniu juz bym w chacie cholery dostała bez tego całego zamieszania które mam codziennie w pracy, ale z drugiej strony tak bym chciała poleżec i odpocząć trochę bo jak wracam to tylko gotowanie sprzątanie i spać

i już sama nie wiem co lepsze

ja też myślałam że jak będę na L4 to się zanudzę w domu bo miałam pracę wyjazdową, codziennie gdzie indziej :-D, nie powiem - brakuje mi tego bardzo ale w domu się nie nudzę i jakoś teraz nie wyobrażam sobie ciągłego siedzenia za kółkiem i ciągłej jazdy z miejsca do miejsca

No ja juz po spelnionym obawiazku :tak:

Pytanko, ja jestem troche przewrazliwiona i zarowno pije malo kawy a herbate pije tylko bez teiny (w sumie napisane kofeiny), wiec tak sie zastanawiam.
czy taka herbate bezkofeinowa moge pic bez umiaru?
Chcialabym sobie zrobic nastepna dawke herbatki z miodem i cytryna i teraz nie wiem czy moge?

Aha dodam, tylko prosze, nie przechrzcijcie mnie, ze dzisiaj sie wazylam i od miesiaca nie utylam... czy to normale? :baffled:

Witam moje kochane:)
Tak za wami tęsknię,a tu jeszcze przynajmniej 2 tygodnie zanim będę miała z powrotem komputer.Podczytuję Was czasem oczywiście jak tylko mogę,(u męża w tel)staram sie być na bierząco,ale ostatnich kilka dni już mi uciekło i za dużo do nadrabiania.
Dziś dopadłam do kompa u brata dlatego do Was piszę:)
U mnie wszystko dobrze maleństwo szaleje zwłaszcza wieczorami:) Od początku ciąży przytyłam 4 kg. Następna wizyta 17.01 jak jeszcze nie będę miała kompa to popołudniu postaram się za wszelką cenę dać Wam znać.
No i z braku kompa i nadmiaru czasu wydałam troszkę kasy na ciuszki dla maleństwa i mam nadzieję ,że będzie ta dziewczyneczka bo kilka różowych kupiłam hihi. Powiem Wam ,że w lumpeksach dużo kupiłam,niektóre ciuszki super nie zniszczone za grosze,nawet nowe się zdarzają,także szaleję:)
Całuję dziewczynki i trzymam za Was kciuki:)

Mąż twierdzi, że zwolnienie mi się należy...bo to czas dla mnie...po porodzie będzie czas dla dziecka...mam odpoczywać, chodzić na basen i spacerować...phi...
Mi osobiście nie podoba się ten pomysł...odpocznę tydzień i wracam...za to Klusek cały w skowronkach od rana...wierci się i wypina...:)

reklama
Mąż twierdzi, że zwolnienie mi się należy...bo to czas dla mnie...po porodzie będzie czas dla dziecka...mam odpoczywać, chodzić na basen i spacerować...phi...
i ma rację teraz to mamy wypocząć bo później już z tym tak łatwo nie będzie !!!!ja jestem na L4 prawie od samego początku w końcu od 95 roku płacę składki ZUS i to wcale nie małe także niech oni teraz mi popłacą troszkę !!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry