reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Witm Dziewczynki,

Sicilpol - spadaj z tą wagą i mnei nie denerwuj:)
Ja po usg- dzieć zdrowy, 225 wagi, 16 cm długości(bez nózek), no i jednak nie będzie miał kto za mną toreb nosić:)Druga Dziewusia:)

reklama
AVOOO moje gratulacje! :-)
Toreb nosic nie, ale robic herbatki, gotowac, piec :tak: nie ma tego zlego... ;-)

AVO, ale moja waga wyjsciowa byla sloniasta, to pewnie bylo z czego czerpac na budowe bobo, pewnie i bym z 10 wybudowala ;)

dzisiaj po usg na szybko staneło na 4 imionach:Joanna, Marii-Marysia, Gabriela i Julianna- Jula....zastanwiam się tylko czy Lilianna i Julianna to nie przesada?

Sicilpol to ile Ty ważysz przy jakim wzroscie i ile utyłas w ciaży?

Ostatnia edycja:
bo mi sie wydaje ze w kazdym szpitalu maja te same obowiazki a warunki niekoniecznie te same. .

uwierz słonce, ze nie!!! jakie obowiązki???? u nas w szpitalu nie ma obowiązkow!!! :no: pacjenci musza miec swoje leki, kupowac bandaze itp lekarz za to musi byc wyspany, wiec na dyzurach - kołdra i nie zawracac dupy do rana.. no chyba ze ktos by schodził to w nieciekawym humoze.... moze..

Dobrze, ze mały nie ma juz gorączki, a sprawdzic zawsze dobrze!!
I fajnie, ze Ci przeszło!!! To co na usg dasz rade??? Idź idź!!!!!!! Spr co tam masz ;)

Ja po usg- dzieć zdrowy, 225 wagi, 16 cm długości(bez nózek), no i jednak nie będzie miał kto za mną toreb nosić:)Druga Dziewusia:)

gratuluję!!!

Apteczka uzupełniona!!!!!!
Jakby Wam sie mocno chciało to mozecie spr cene i tez wpisywac;-)

reklama
Do góry