reklama
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Gratulacje !!!!!Witm Dziewczynki,
Sicilpol - spadaj z tą wagą i mnei nie denerwuj
Ja po usg- dzieć zdrowy, 225 wagi, 16 cm długości(bez nózek), no i jednak nie będzie miał kto za mną toreb nosićDruga Dziewusia
Gratulacje!!! Imię już wybrane?Witm Dziewczynki,
Sicilpol - spadaj z tą wagą i mnei nie denerwuj
Ja po usg- dzieć zdrowy, 225 wagi, 16 cm długości(bez nózek), no i jednak nie będzie miał kto za mną toreb nosićDruga Dziewusia
blond_20
Czarownica
AVO gratuluje ale fajnie. a tam silna kobieta jestes to sobie ponosisz torby sama
dzisiaj po usg na szybko staneło na 4 imionach:Joanna, Marii-Marysia, Gabriela i Julianna- Jula....zastanwiam się tylko czy Lilianna i Julianna to nie przesada?
Sicilpol to ile Ty ważysz przy jakim wzroscie i ile utyłas w ciaży?
Sicilpol to ile Ty ważysz przy jakim wzroscie i ile utyłas w ciaży?
Ostatnia edycja:
mamina karierowiczka
Fanka BB :)
Alienka no to ty powiedz ile na liczniku masz wiecej (tu wytykam jezyk)
Scilipol - babeczki sa fajniejsze i siaty chetniej nosza powaga
Scilipol - babeczki sa fajniejsze i siaty chetniej nosza powaga
buziak
bo mi sie wydaje ze w kazdym szpitalu maja te same obowiazki a warunki niekoniecznie te same. .
uwierz słonce, ze nie!!! jakie obowiązki???? u nas w szpitalu nie ma obowiązkow!!! pacjenci musza miec swoje leki, kupowac bandaze itp lekarz za to musi byc wyspany, wiec na dyzurach - kołdra i nie zawracac dupy do rana.. no chyba ze ktos by schodził to w nieciekawym humoze.... moze..
Dobrze, ze mały nie ma juz gorączki, a sprawdzic zawsze dobrze!!
I fajnie, ze Ci przeszło!!! To co na usg dasz rade??? Idź idź!!!!!!! Spr co tam masz
gratuluję!!!
Apteczka uzupełniona!!!!!!
Jakby Wam sie mocno chciało to mozecie spr cene i tez wpisywac;-)
reklama
siula
Nie szkoda Ci urlopu? Musisz go brać...jeśli nie musisz to lepiej go zostawić po macierzyńskim chyba?
Miłego i Tobie...książkowych wyników i czekamy na pierwsze połówkowe ;D Jupi!
to urlop za 2011 rok