Dzień dobry!
Ja znowu nie mogłam zasnąć... Męczyłam się do 3 A rano obudziłam się ze zdrętwiałą lewą ręką i nogą. Ach, uroki ciąży...
Wszystkim dziewczętom, które mają dziś wizyty życzę miłych wrażeń
Zazdroszczę ;-)
Ja znowu nie mogłam zasnąć... Męczyłam się do 3 A rano obudziłam się ze zdrętwiałą lewą ręką i nogą. Ach, uroki ciąży...
Wszystkim dziewczętom, które mają dziś wizyty życzę miłych wrażeń
Jak to bezpodstawnie! Masz podstawę w brzuchuPowodzenia na badaniach
Ja pierwszy dzień L4...stresa mam jakiegoś...że się obijam bezpodstawnie...
Tak, gazy! Wczoraj leżąc w łóżku zastanawiałam się, czy to Stefan się tak rozpych, czy bąki Na szczęście mamy na kogo winę zwalić ;-)od siebie mogę dodać ekstra news że gazy chcą mi jelita rozwalić a do podczytywania proponuje jakąś przekąskę ;-)
A z gruszek robisz? PYCHA!!!
obecnie mam w szafce w stanie odstawania zapasy z tego roku:
pigwówkę,
malinówkę,
wiśniówkę,
aroniówkę,
dereniówkę
z zeszłego roku jeszcze palęta się morelówka i likier malinowy
Smacznego!Dzien doberek, tu wieloryb sie klania jedzenia do pracy biore jak dla armii.
A duuupa rosnie
Nie za wcześnie? Przecież on ma dopiero 3 latka. Możę się jeszcze wyrobi...no i musze do laryngologa skierowanie wziac bo ponoc niewyraznie mowi i nie moga go zrozumiec czasami. jak laryngolog powie ze ok, to wtedy przedszkolny logopeda sie nim zajmie...
Dobrze gada! Polać jej!i ma rację teraz to mamy wypocząć bo później już z tym tak łatwo nie będzie !!!!ja jestem na L4 prawie od samego początku w końcu od 95 roku płacę składki ZUS i to wcale nie małe także niech oni teraz mi popłacą troszkę !!!!!
Gratki!!!Ja po usg- dzieć zdrowy, 225 wagi, 16 cm długości(bez nózek), no i jednak nie będzie miał kto za mną toreb nosićDruga Dziewusia
Zazdroszczę ;-)
Przecież powietrze nic nie waży...Odrazu bedzie mniej na liczniku plus wypierdz sie w domu na zapas.