wiesz co mam z ciazy tylko po mnie na tych fotkach nie widac tych kilogramów. I nie mam zandych zdjeć calej postury zrobionych w czasie 10 miesiecy po porodzie- nie dawałam sobie ich robic, albo kasowałamja wiem,ze jęczę okrutnie, ale ja mam fobie na tym punkcie......
reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
KamilaLublin - moze i moj akt urodzenia pokazuje 35 ale ja tam mam gora 16lat wiec najmlodsza to tu nie jestes Aylin ma 17latek i pewnie nie jedna jeszcze z czerwcowek wiekiem cie pobije
kurka wodna masz 16 na karku i syna prawie 15 letniego jak Ty to robisz :-):-)
no tak akty urodzenia często przekłamują :-):-)
gkvip2505
Fanka BB :)
Zdolna bestia ze mniekurka wodna masz 16 na karku i syna prawie 15 letniego jak Ty to robisz :-):-)
no tak akty urodzenia często przekłamują :-):-)
buziak
A może wręcz przeciwnie. Spodobało mu się i na nie reaguje
nie mów mi,ze gust ma po tatusiu wrrrrrrrr
Hahahaha to Ci sie udala - wygladasz szczuplo - dawno sie tak nie usmialam dobry zart Moze tych 81kg na fotce nie widac ale uwierz mi one sa ze mna albo raczej one to poprostu ja.
Dla mnie waga to cos co zawsze moge zmienic, cos na co mam wplyw a skoro tak to po co sie tym przejmowac szczegolnie teraz gdy jestem w ciazy. ja tam sie nie wstydze swojej wagi, ani tego jak wygladam szczegolnie teraz kiedy jestem w ciazy wrecz przeciwnie pokazuje wszystkim jaka ze mnie ,,sexy yummy mummy''
wybacz, ale ja tez juz pisałam, ze jak dla mnie cyganisz z tą wagą!!!
Avo - 31 i sie przejmujesz?? ja mam 32 a za 3 miesiące 33 i jakoś z tego powodu nie płacze. Bez jaj, lat mamy tyle na ile sie czujemy czyli generalnie ja obecnie mam jakieś 17 i tej wersji będę sie trzymać
wróce później poczytać was. A na razie widzę ze z jedzenia wskoczyłyśmy na wagę i wiek
Może lepiej wróćmy do jedzenia??
to jestesmy w jednym wieku
blond - A Ty ile masz??? mi sie zdawało, ze pisałaś 27.. to chyba ktos tu źle liczy...
blond_20
Czarownica
ja w tym roku skoncze 27 czyli jeszcze 26 a ja pisalam inaczej czy co? jak sie wanelam we wlasnym wieku to zle ze mna zawsze chcialam byc starsza niz jestem bo troche jak dziecko wygladam i jak bez mldego do sklepu ide to o dowod sie pytaja. ale juz mi przeszlo bo czas zaczal zapierdzielac za szybko jak bede w wieku mojej mamy to zaczne sie martwic, albo jak moj facet zacznie mi docinac...dobrze ze to on jest starszy
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Dziewczyny a może wątek kto ma kiedy urodziny bo ja tu widzę że to co na facebooku się nie zgadza 15-stki i 16-stki mamy Co wy na to?
U mnie w nocy jakiś idiota zabił kobiete na światłach ummm....i u ciekł samochód w Wiśle u topił auto a stało się to na oczach mojego kolegi na pewno koszmary miał w nocy...mam nadzieje że dorwą tego idiotę
Śmiertelnie potrącił kobietę. Uciekł i utopił samochód - Informacje - TVN Warszawa
Wracam jeśc obiadek i szukać biletu .Miłego popołudnia
U mnie w nocy jakiś idiota zabił kobiete na światłach ummm....i u ciekł samochód w Wiśle u topił auto a stało się to na oczach mojego kolegi na pewno koszmary miał w nocy...mam nadzieje że dorwą tego idiotę
Śmiertelnie potrącił kobietę. Uciekł i utopił samochód - Informacje - TVN Warszawa
Wracam jeśc obiadek i szukać biletu .Miłego popołudnia
gkvip2505
wybacz, ale ja tez juz pisałam, ze jak dla mnie cyganisz z tą wagą!!!
Oto ja i moja waga fotka zrobiona 2min temu
Załączniki
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Oto ja i moja waga fotka zrobiona 2min temu
aj tam, widać, że masz ciężkie laczki
reklama
Z ołowiuaj tam, widać, że masz ciężkie laczki