blond_20
Czarownica
Gkvip to Ty i tak wysoka jestes. na fejsie widzialam aktualne Twoje zdjecia i wygladasz szczuplo. ja am tch Waszych 80 nie widze i juz. a ja bym nie wrzucala zdjecia ze swoimi nogami jakby wyszly jak w rzeczywistosci bo sie wstydze i juz . teraz to wogole ciezko patrzec bo nie dosc ze cellulit mi si zrobil to jeszcze biale jak sciana. a moze tak ubiore kabaretki i pojde do wedzarni bedzie smakowicie hahahahaAvo co Ty mi tu opowiadasz ze Ty stara jak 4 lata tylko ode mnie starsza a kilka lat od mojego mlodsza juz sie tak nie postarzaj bo ledwo co 3 z przodu zlapalas i juz geriatria Buziak no dziecko sie buntuje co sie dziwisz podobno juz slysza wiec sie absolutnie nie zgadza. KAsiulka nie przejmuj sie na zapas. sa metody ponoc na to. corce kupisz lalke takiego niemowlaka i bedziecie razem karmic ponoc dziala, bo jednak jak zobaczy to sobie przypomni
jz tak nie narzekajmy na ta wage . przeciez to nie koniec swiata . zobaczcie tylko ze to nic a nic nie przeszkadza i mozna dalej byc sprawnym, rozciagnietym i jakim uroczym
jz tak nie narzekajmy na ta wage . przeciez to nie koniec swiata . zobaczcie tylko ze to nic a nic nie przeszkadza i mozna dalej byc sprawnym, rozciagnietym i jakim uroczym
Ostatnia edycja: