reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Gkvip to Ty i tak wysoka jestes. na fejsie widzialam aktualne Twoje zdjecia i wygladasz szczuplo. ja am tch Waszych 80 nie widze i juz. a ja bym nie wrzucala zdjecia ze swoimi nogami jakby wyszly jak w rzeczywistosci:cool: bo sie wstydze i juz . teraz to wogole ciezko patrzec bo nie dosc ze cellulit mi si zrobil to jeszcze biale jak sciana. a moze tak ubiore kabaretki i pojde do wedzarni :D bedzie smakowicie hahahahaAvo co Ty mi tu opowiadasz ze Ty stara jak 4 lata tylko ode mnie starsza a kilka lat od mojego mlodsza:cool: juz sie tak nie postarzaj bo ledwo co 3 z przodu zlapalas i juz geriatria :-D Buziak no dziecko sie buntuje co sie dziwisz :D podobno juz slysza wiec sie absolutnie nie zgadza. KAsiulka nie przejmuj sie na zapas. sa metody ponoc na to. corce kupisz lalke takiego niemowlaka i bedziecie razem karmic:) ponoc dziala, bo jednak jak zobaczy to sobie przypomni

jz tak nie narzekajmy na ta wage . przeciez to nie koniec swiata . zobaczcie tylko ze to nic a nic nie przeszkadza i mozna dalej byc sprawnym, rozciagnietym i jakim uroczym:cool: grubaska.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie,

buziak ja mam chrześniaka Stasia:tak:fajny chłopczyk z Niego:-)
i mi się dla Niego to imię podoba:-D ale sama chyba bym tez nie dała tak synkowi na imię:no:

Kamila ja nie wiem gdzie Ty masz to 80 kg:szok:
tak samo gkvip :-D
ja mam 172 cm i też Was powoli gonię hehe:-D

AVO ja juz sie przestałam przejmować:tak:
Kurcze w 1 ciązy o wiele więcej wazylam na tym etapie i nic sie nie przejmowalam ani nie wariowałam a teraz...zaczęło mi odbijać:-:)zawstydzona/y:
dość tego, po Kubie schudlam to teraz też:-)

nanulika przykro mi:-( Dalej trzymam kciuki;-)

podejrzewam, ze jej nie wyszło :happy::happy:

kasiulka - do tego czasu mała dawno juz zapomni o cycu a jak bedziesz jej to opowiadała to sie bedzie wstydliwie usmiechac.. Ale czasem tak jest ze nawet starsze dzieci chca spr ;)))

No właśnie za ok 2 miesiące radzę Ci pokazywać małej fotki na necie chociażby małych dzidziusiów przy cycu i opowiadac jej " patrz takie maluszki nie potrafią jeśc tak ładnie jak Ty tylko piją mleczko z cysia " i tego typu rzeczy żeby ona zanim sie male urodzi wiedziala ze do cyca tylko dzidziusie :) Tylko mowie ze za ok 2 miesiące zeby zdązyla zapomniec ze ona tez pila .
Mój wiktor jeszcze niedawno jak się z nim kompalam i np mi mleko pocieklo z cyca:D to pokazywal smial sie brał paluszkiem i do buzi zeby sprawdzic jak smakuje:)

acha i dwa tygodnie po porodzie to mi juz nic nie spadało przy Lill, pomimo,ze spacerowałam po 8 godzin na dobe i jadłam normlanie:( musialam przejść na dietę South Beach i dopiero zaczełam chudnąć:) nadmienie,ze karmilam 7 miesiecy....
i chciałabym mieć 26 lat:(

ja wiem,ze schudnę, ale wiem też,ze jk tak dalej pójdzie to przytyję tyle coz Lilką, bo w ten spsób szybko nadgonie co zyskalam:( nawet nie wiecie jak ja koszmrnie się czułam przez 10 miesiecy po porodzie:( nie mogłm na siebie patrzeć, nie wiedziaalm w co sie ubierać......okropnosć.....nie chce już tak po prostu:(

Gkvip to Ty i tak wysoka jestes. na fejsie widzialam aktualne Twoje zdjecia i wygladasz szczuplo. ja am tch Waszych 80 nie widze i juz.
Hahahaha to Ci sie udala - wygladasz szczuplo - dawno sie tak nie usmialam dobry zart:-D:-D:-D Moze tych 81kg na fotce nie widac ale uwierz mi one sa ze mna albo raczej one to poprostu ja:tak:.
Dla mnie waga to cos co zawsze moge zmienic, cos na co mam wplyw a skoro tak to po co sie tym przejmowac szczegolnie teraz gdy jestem w ciazy. ja tam sie nie wstydze swojej wagi, ani tego jak wygladam szczegolnie teraz kiedy jestem w ciazy wrecz przeciwnie pokazuje wszystkim jaka ze mnie ,,sexy yummy mummy'':-D

Avo - 31 i sie przejmujesz?? ja mam 32 a za 3 miesiące 33 i jakoś z tego powodu nie płacze. Bez jaj, lat mamy tyle na ile sie czujemy czyli generalnie ja obecnie mam jakieś 17 i tej wersji będę sie trzymać :)
wróce później poczytać was. A na razie widzę ze z jedzenia wskoczyłyśmy na wagę i wiek :)
Może lepiej wróćmy do jedzenia??

reklama
acha i dwa tygodnie po porodzie to mi juz nic nie spadało przy Lill, pomimo,ze spacerowałam po 8 godzin na dobe i jadłam normlanie:( musialam przejść na dietę South Beach i dopiero zaczełam chudnąć:) nadmienie,ze karmilam 7 miesiecy....
i chciałabym mieć 26 lat:(

ja wiem,ze schudnę, ale wiem też,ze jk tak dalej pójdzie to przytyję tyle coz Lilką, bo w ten spsób szybko nadgonie co zyskalam:( nawet nie wiecie jak ja koszmrnie się czułam przez 10 miesiecy po porodzie:( nie mogłm na siebie patrzeć, nie wiedziaalm w co sie ubierać......okropnosć.....nie chce już tak po prostu:(

a masz jakąś fotkę z ciąży z córcią??

Avo - 31 i sie przejmujesz?? ja mam 32 a za 3 miesiące 33 i jakoś z tego powodu nie płacze. Bez jaj, lat mamy tyle na ile sie czujemy czyli generalnie ja obecnie mam jakieś 17 i tej wersji będę sie trzymać :)
wróce później poczytać was. A na razie widzę ze z jedzenia wskoczyłyśmy na wagę i wiek :)
Może lepiej wróćmy do jedzenia??

o nie do jedzenia nie wracajmy haha :) bo zaraz znowu kazda z nas będzie buszowała po lodówce:p

Chyba z naszego grona to ja jestem najmłodsza?? no Lena młodsza ode mnie ale coś rzadko się pokazuje:p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry