reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Dziewczyny, jesteście bardzo miłe:) niestety ja przed sama ciążą wazyłam 62, 5 kilo, dzisiaj na wadze 67 kilo:( przy 173 cm .Nogi z dnia na dzień grubsze:( takie baleronby proste mi się zrobiły. Grube ręce- ble:(
55 moje marzenie:)Na tym zdjęciu jakoś wyjatkowo dobrze stanełam i dlatego udo wygląda tak szczupło:) Normalnie mam nogi zwłaszcza nad kolanami i łydki dość mocne i tez mam prblem z kozakami:)
Kamila moze wazysz 80 kilo, ale nogi akurat masz szczuplutkie i chyba wysoka jestes bardzo, a ja jak tyję to się robie cała taki klocek. Blond, Ty też w takim razie dobrze wyszałas na tym zdjęciu, bo nie widać,zebys nogi grube miała:)Poza tym wy jeszcze takei młodziutkie:)

Ostatnia edycja:
reklama
a ja mam obecnie wage 86 kg i do czerwcówek na diecie bardzo szybko dolacze. Muszę zacząć podjadania pilnować bo to od niego ewidentnie tyje.
Avo a ty który roczni jesteś ze w stare chcesz sie wpisac??

niestety niema imienia Staś bo to tylko skrót od Stanisława :)
No co Ty?! ;-)

Ale przecież imię daje się na całe życie, a nie tylko na pierwsze 7 lat życia ;-)taki 40letni Staś nie brzmiałby już dobrze ;)
Ale ogólnie to Stanisław ma wiele możliwośći zdrobnień: S:-), Stachu. Jest w czym wybierać. :tak:

P ma dziadka Stanisława i ostatnio zakolegował sie z takim Staśkiem i to pewnie to i ta gorzała:tak:
Widocznie ze Staśkiem fajnie się pije ;-)

a wiadomo przeciez ze jak brzusio pelny to i czlowiek szczesliwszy:-D a jak mamusia szczesliwa to i bobo dobrze sie ma!!!
Niekonieczie. Ja jak jestem nażarta to czuję się średnio :sorry: A nadal bym coś jadła...
nogi z dnia na dzień grubsze:( takie baleronby proste mi się zrobiły.
Wa takim razie nie noś kabaretek :-D;-)

Mam nadzieję, że nie obrazisz się za ten żarcik. ALe tak mi się koleżanka z liceum przypomniała. Do najszczuplejszych nie należała a na imprezę ubrała jasne kabaretki i miniówkę! Jej nogi wygładały jak dwie wielkie szynki! :szok:

Dziewczyny, jesteście bardzo miłe:) niestety ja przed sama ciążą wazyłam 62, 5 kilo, dzisiaj na wadze 67 kilo:( przy 173 cm .Nogi z dnia na dzień grubsze:( takie baleronby proste mi się zrobiły. Grube ręce- ble:(
55 moje marzenie:)Na tym zdjęciu jakoś wyjatkowo dobrze stanełam i dlatego udo wygląda tak szczupło:) Normalnie mam nogi zwłaszcza nad kolanami i łydki dość mocne i tez mam prblem z kozakami:)
Kamila moze wazysz 80 kilo, ale nogi akurat masz szczuplutkie i chyba wysoka jestes bardzo, a ja jak tyję to się robie cała taki klocek. Blond, Ty też w takim razie dobrze wyszałas na tym zdjęciu, bo nie widać,zebys nogi grube miała:)Poza tym wy jeszcze takei młodziutkie:)

no co Ty ja kurdupel :D mam 168 cm .. nogi hm może w porównaniu do brzucha mam i szczuplejsze ale na pewno nie szczupłe.. tyłek mam płaski nie chce mi urosnąć zawsze mialam plaski ale mi wszystko idzie w brzuch i boczki.. brzuch hm da sie jakos zgubic ale te przeklęte boczki to masakra. chcociaż ja jestem raczej z tych które się tym za bardzo nie przjemują .. bede miala jeszcze czas by ważyć upragnione 60 kg. na pewno po urodzeniu dziecka będę malutkimi kroczkami do tego zmierzać ale nic się nie pali mogę na spokojnie :)

Ja tez mam 173cm i juz 81kg:szok: i do tego stara dupa jestem - 35lat!!! nic sie nie martw!!! po poradzie z dwojka dzieci szybciutko ci waga spadnie!!! po za tym
kochanego ciala nigdy za wiele!!!
Bedzie dobrze zobaczysz!!!;-)

Kasiulka 4 dzień jest ostatnim z cięższych dni pod tym względem.. Jutro już z górki :) Super dzielne jesteście :) Ty na długo się z tym nie żegnasz bo zaraz znów bobo przy cycu będzie:) A mała o tym zapomni przez te pół roku i pewnie już nie będzie zazdrosna o cysia:)

W sumie to nie było źle, myślałam, że to będzie gorzej przebiegać, bo Hania na cycu wisiała mi średnio raz na 3 godziny :szok:

Jestem ciekawa jak Hania zareaguje jak zobaczy dzidzię przy cycusiu

może chciała wyglądać jak smaczny kąsek :)??

podejrzewam, ze jej nie wyszło :happy::happy:

kasiulka - do tego czasu mała dawno juz zapomni o cycu a jak bedziesz jej to opowiadała to sie bedzie wstydliwie usmiechac.. Ale czasem tak jest ze nawet starsze dzieci chca spr ;)))

Ostatnia edycja:
reklama
Wiecie co dziewczyny na poprawe samooceny to wy tu do Szkocji przyjechac musicie. Tu to dopiero maszyny sa:szok: ponizej 100kg to ciezko jakas znalesc:-D a na imprezy to takie skape stroje maja ze to dopiero jest masakra:szok:

Do góry