tialana
Fanka BB :)
Buziak gdyby mi mój dziś auta nie zabrał to byś wiele namawiać mnie nie musiała, ja uwielbiam siedzieć za kółkiem a że od października siedzę na L4 to aż się rwę za kierownicę i wystarczy słowo i jadę, tylko te ceny paliwa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie gniewaj się tylko wpadaj to się z tobą podzielę
Tialana to teraz w auto wsiadasz i jedziesz do Buziaka
wiecie co, to jest zaraźliwe, ja też zamarzyłam o mrożonych truskawkach!!!!!!!!!!
ale zauważyłam, że mi trochę w końcu przeszły mdłości, słabości i wilczy apetyt, zaczynam znowu normalnie jeść
jedyne co mi teraz doskwiera to ten nerw ale jest do przeżycia
A no i mam w końcu trochę brzucha.
a dziś rano przy porannych pieszczotach łóżkowych w trójkącie z Maksiem dostałam z pięty kopa w brzuch od Maksa mojego małego, nie tak bardzo mocno ale dość. I wiecie co?? To małe w brzuchu natychmiast oddało! Ale się śmiałam, coś czuje, że będą walki jak się urodzi!
zycze milego lotu, my tez dzisiaj podrozujemy po kraji,ale pewnie jeszcze sie odezwe
co do truskawek to poprzednio moja gin mowila ze jak sie je w ciazy to pozniej dziecko nie jest na nie uczulone wiec ja sie nimi opycham. Buziak zapraszam u mbie jest cala zamrazarka truskawek bo wszyscy je uwielbiamy
opadajaca powieka od depilacji woskie,????tego nie slyszalam,ale jest w tym sens i logika wiec chyba bede musiala rwac penseta a tego to ja mocno nie lubie
a ja coś czuje że jednak @ przyjdzie ((((
o nie! Idę robić kopytka! Tylko że ja przy kopytkach zawsze w furię wpadam bo mi nigdy nie wychodzą, dostałam ostatnio jednak cenne wskazówki więc może pierwszy raz będzie sukces.