reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

dobre ktore samemu sie robi i sa takie miekkie i kremowe po zmrozeniu to robie z mleka skondensowanego... jak chcecie to przepis wrzuce. bardzo malo roboty i nie trzeba miec dziwacznego sprzetu zeby je zrobic. a smak maja tych kreconych lodow z nad morza. takie tluste kremowe i slodkie :D
I Ty się jeszcze pytasz?! :eek:

Życzę zdrówka dla małego :tak:

Ja na szczęście jestem jeszcze w stanie opanować moje zachcianki. Zobaczymy, co będzie dalej...
A dzisiaj to sobie kawałek serniczka muszę kupić :tak: Chodzi za mną od świąt...

reklama
Ja na szczęście jestem jeszcze w stanie opanować moje zachcianki. Zobaczymy, co będzie dalej...
A dzisiaj to sobie kawałek serniczka muszę kupić :tak: Chodzi za mną od świąt...

chyba sama sobie kochanie zaprzeczasz na głos:-):-):-)
tak tak panujesz jak najbardziej:happy2:

wrzucilam ten przepis do ksiazki kucharskiej jakby co.
a serniczek to ja jeszcze mam ale nie wyszedl mi taki dobry jak zawsze:( wiec polowa zjedzona i stoi. chociaz pol tortownicy to i tak dobry wynik jak na 1 osobe :D

Wpadłam zobaczyć, która z Was była rano po lody :-D po wczorajszej dyskusji :-D
A co do truskawek, to ja mam nadzieję, że z moim terminem na 20 czerwca to truskawek się nawcinam po kokardki i zamienię się w jedną wielką truskawę...
Idę na śniadanko i jedziemy oglądać wózek dla maluszka... Ale się cieszę :happy2:

wrzucilam ten przepis do ksiazki kucharskiej jakby co.
a serniczek to ja jeszcze mam ale nie wyszedl mi taki dobry jak zawsze:( wiec polowa zjedzona i stoi. chociaz pol tortownicy to i tak dobry wynik jak na 1 osobe :D

w tej ciąży czego bym sama nie zrobiła to mi nie smakuje:sorry2:

Miałam na myśli, że nie każe biegać M o północy za jakimś żarciem. Daje radę poczekać do dnia następnego.
I nie jestem taką zołzą jak TY :-p;-)

ja zołza???
absolutnie!!! przeciez oboje chcemy żeby dzidzi niczego nie brakowało:happy2::happy2: i wierz mi ze jak nie jestem w ciąży to tak mi nie dogadza, a ja tak nie marudze:-) więc to to nasionko, które zasadził:cool::cool: te geny supermana:cool::cool:

Beko lodówka / reklama - YouTube

Pamiętacie tą reklamę?? Jak jakiś maż będzie narzekał to trzeba mu to pokazać!!!!!! ja jak to widzę to mi się zawsze płakać chce ze wzruszenia :)

Uwielbiam tą reklamę, jeszcze nie byliśmy małżeństwem to mówiłam D. że też mi tak będzie chodzić to stwierdził że ok ale zamrażalnik żeby był u góry bo go plecy będą boleć ;-)

A ja mam w swojej zamrażarce algidę śmietankowo-śmietankową i jak tylko mamcia wróci to sobie razem zjemy
A mrożonyhc truskawek mam pół kosza w zamrażalce, u nas w ubiegłym sezonie tak obrodziły że już nie było co z tym robić i pomroziłam i teraz miksuje z mlekiem albo maślanką PYCHA

reklama
Do góry