reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
nanulika
nie kracz, ja też tak czułam i nawet jakby dostałam @ a potem się okazało że były 2 krechy! nie trać nadziei!

oj oby tak było, ale jakiś śluz coraz ciemniejszy więc nadzieja zanika..... buuu:(
Witam:-)

nanulika a moze jednak nie przyjdzie??
Uwierzysz albo i nie ale śnilo mi się dzisiaj, że napisałaś nam, ze jesteś w ciązy:tak:;-) jednak uzależnienie od bb nawet w snach się okazuje:-D

A ja dzisiaj robię łososia z frytkami na obiadek:-)

ojoj:))))
oby to był proroczy sennnn!!!!

:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

kciuki trzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jesli to przeze mnie to przepraszam i smacznego!!!;-)

DZIĘKUJĘ!!!

naulinkia --- duzo dziewczyn czuje sie jak na okres a to oznaka ciazy......ja tez mialam jak na okres tyle ze ja wiedzialam juz od razu prawie ze sie wstrzelilismy, bolalo mnie tak dziwnie w jajowodac jakbym czula ze jajko zapylone sobie zmierza w kierunku macicy. Nie moglam tylko w to uwiezyc ze to sie tak czuje i wie i ze ja tak szybko zajde

badz dobrej mysli i staraj sie nie nastawiac bo czasem jak chcesz za mocno to moze utrudniac zajscie

Potwierdzam - też tak miałam. Próbowaliśmy tylko raz i od razu się udało. Ale też myślałam, że okresu dostanę. Brzuch taki trochę napęczniały jakby był i ewidentny ból taki jak przed @.

Trzymam kciuki - bądź dobrej myśli.

Krupnik już na gazie się gotuje.
Wlasnie zjadlam mleko z płatkami z lidla z kawałkami truskawek hi hi ale pycha te truskawy smakują jak świerze a są takie wielkie kawały suszonych - myslalam ze beda gorsze w smaku.
Zgaga mi dzisiaj życ nie daje :(
Bede musiala sie pozniej zmobilizować i pójśc do apteki po rennie.

nanulika 3mam kciuki żeby @ nie przyszła, ale nawet jak się tym razem nie udało to na pewno się uda za miesiąc !! Już tyle czasu czekałaś że dasz radę wytrzymac :)

A co do kopytek ja je lubie ale bez zadnych sosów i schizów. Zwykłe z wody z zasmażaną cebulką lub takie jedno dniowe odsmażone na oleju na patelni na brązowy kolor , mniam :)

Jagód nie jadłam juz chyba kilka lat w tym roku im nie popuszcze i musze jeść bo strasznie lubię. kiedy zaczyna się sezon na jagody ??

Zapomniałam napisać wcześniej - tak apropo głaskania brzucha przez naszych partnerów. Mój ma jakąs schizę odkąd zauważył, że się powiększa. Chwilami to nawet wkurzające bywa bo za przeproszeniem zębów umyć nie mogę spokojnie bo już się pcha z łapami :szok: Śmieję się, że chce kontakt z dzieckiem złapać.

A od Świąt postanowił regularnie robić zdjęcia brzucha. I tak co piątek jestem wystawiana przed obiektyw aparatu.

reklama
Mój P mnie nie męczy głaskaniem, odkąd usłyszał ze masowanie moze spowodowac skurcze tak baaardzo ograniczył pieszczoty. I nie ukrywa, ze sie boi/

Do góry