reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
witam :)

wczoraj widze, ze tu byl zbiorowy napad na lodowe :tak:
ja na szczescie wieczorami mam totalny brak apetytu i mdlosci... cos mi to zelazo nie wchodzi :no:

Sluchajcie, a sorbet to czasami surowego bialka nie ma?
Pewnie taki kupny w sklepach to nie, ale galkowy?

Wy wczoraj o sorbecie a my na "po kolacji" wcinalismy galaretke cytrynowa :tak: Wiem, wie, ze to nie to samo, ale my staruszkowie musimy dorabiac sobie maź stawowa ;-)

mi wlasnie mama podeslala caly zapas :tak:
bo tutaj to nieee ma, chyba ze truskawkowe, ale smak nie ten sam :no: i co podejrzane, tężeją w 15min chyba :eek:

Dzień dobry :-)

Wczoraj mnie nie było, moja własna prywatna teściowa porwała mnie wczoraj do siebie na cały dzień żebym mogła sobie odpocząć i poleniuchować
Wiem że teściowe są rożne ale moja jest naprawdę ok, mieli mnie podrzucić do domu i jak zaprosiłam ich na kawę to stwierdziła że zabiera mnie dziś do siebie a wieczorem wrócę sobie z D. do domku. Naprawdę odpoczęłam, nawet mnie plecy nie bolą, u siebie w domu nie mam niestety takiej możliwości żeby poleniuchować .

Dziś pełna sił i zapału (póki co) zabieram się za domostwo

Witam i tu :-D
Naprawdę Was nadrobić się nie da !!!!!
Nie siedzę przy kompie za często bo staram się na maksa to ograniczać, a uwierzcie mi że bym mogła z Wami siedzieć całymi dniami :-D upssss jak mi się zrymowało

Witam sie i ja. W sumie dopiero wstałam, spałam 10h i 3dzien boli mnie głowa wiec juz chyba nie obejdzie sie bez apapu:sorry2:
P na zakupach - truskawek mrozonych ma szukac az znajdzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam z rana :tak:
Chcialam Wam tylko napisac ze jednak postanowilismy ze lecimy:tak:
jeszcze chwilka i spadamy na Dublin , potem troszke posiedzimy na lotnisku i fruu do Gdanska :tak:
tak sie ciesze ,mam nadzieje ze podroz meczaca nie bedzie :tak:
takze Prosze 3 mac kciuki,i za duzo nie pisac hihi ;p :tak:

jak dolecimy dam znac :)

Caluuuuskkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;*****

Bry!
No i jak zwykle spać nie mogę:wściekła/y:
W dzień chodzę padnieta a na noc zasypiam najwczesniej o 1:/
Ja mam tak samo... Od kilku dni nie mogę zasnąć i wiercę się przez jakieś 2 godziny. Na szczęscie jak już zasnę to niewiele mnie rusza. no chyba, że M za głośno chrapie :sorry2:
od godziny siedze na necie i przegladam przepisy!! musimy zrobic absolutny zakaz pisania o jedzieniu po 20:-):-):-)
Jestem za! Chyba dopiszę ten punkcik do regulaminu ;-)

P na zakupach - truskawek mrozonych ma szukac az znajdzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A ja mam zapas własnych w zamrażarce! :-p
Ciekawe, czy w ogóle się załapiemy w tym roku na świeże truskawki. One lubią uczulać, prawda? A my na jesieni zasadziliśmy nowe flancki... :sorry:

reklama
pod koniec ciaży jak będziemy to chyba jeszcze nie będzie truskawek a jak zaczniemy karmić (niektóre) to możemy się z truskawami pożegnać :)

Asia trzymam kciuki żeby podróż szybko minęła :)

Sicilpol y w 15 minut tężeją?? dziwne!

Do góry