sicilpol - ja wiem, że chłopa albo humorami albo płaczem i sie bardziej przykłada, ale P sie dzisiaj mocno spieszył. Inaczej to on wie czym grozi niezaspokojona żona
a juuuuuz w ciąży!! hehe napewno miałby cos w piwnicy do porobienia albo samochód do naprawy... troche juz sie znamy..
Ale ja tych truskawek nie odpuszcze o nieeeeee nieeeeeeeeeeeeeee!!!
nie spocznę zanim ich nie pochłonę!!! bo na te cytrynowe co ja lubie to nie mam szans, ale jak mnie P wkurzy to bedzie szukał
I najwazniejsze, ze chlebek Ci kochana smakuje
A tak z drugiej strony to powiem Wam, ze troche współczuję tym naszym chłopom;-) Bo jacy by nie byli, to chyba niezłą pokutą jest taka ciężarna baba w domu co wiecznie by cos smakowała
i szukaj smaku lata czy z dziecinstwa
Pamiętam jak ze szwagrem biegaliśmy po kaszki smakiji dla siostry, było juz niezle po północy a jej sie jedzenie zamaniło
Wczoraj P gotował spaghetti po czym zasiedlismy we czwórkę do stołu. Pierwsi chłopcy zaczęłi marudzic, ze to jest niesmaczne.. potem ja odstawiłam a na koniec P tez stwierdził,ze juz sie najadł i myślał, ze czmychnie po cichutku do piwnicy. Dzieciom też w to graj, ze juz po jedzeniu. Tylko ja niczym zołza z duuuzym brzuchem do zapchania wymyśliłam RACUSZKI..
Myślałam, ze P mnie zabije w myślach, nagle stracił humor i zrobił sie ciut bardziej nerwowy, ale coż... pasi brzuch czeka
tez mam dzis kopytka
babcinej roboty;-)
buziak ty napisz co z ta depilcja brwi woskiem bom ciekawa czy nie powinnam czegos zmienic np nie woskiem a penseta...
Mnie uczono, ze nie powinno sie depilować brwi woskiem, bo w konsekwencji po kilku latach moze opasc powieka. Pęcetą sie powinno robic brwi.
Kiedys wstałam w nocy siku. Wracam P spi i cos robi przez sen
Jeździ ręką po łóżku i masuje cos ręka po prześcieradle.. Po mojej połowie łóżka. Myśle co on robi???
Przyglądam sie czy napewno śpi - spi
Nagle podniósł głowe i mówi: Tu jestes?!!!!
On mnie szukał;-) Przez sen