reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Wracając do postów myślę że maćku chce być pierwsza która napisze 1000 post w czerwcu i dlatego tak ładnie to kontroluje:-);-):tak:.....
Dziewczyny przydał och przydałby ten wątek o lekarstwach bo tak to pod ręką by był i nie trzeba w necie drążyć poszukiwań...
Idę gotować gulasz warzywny miłego popołudnia:cool::tak:

reklama
co to jest zalewajka???:eek:

odnosnie jedzenia to nałożyłam chłopcom gulasz, ziemniaczki do tego bo z kasza by nie zjedli.. Bartek tak patrzy patrzy:eek: i mówi "mama ja nie chce flaków..." :eek::happy2:

to co założyc taki wątek??? i na takich zasadach jak wyprawka, zeby wszystk obyło na 1stronie?

Ostatnia edycja:
wlasnie mi tez ostatnio strony maleja i zawsze musze sie cofac...czemu tak sie dzieje
Bo robię porządki. Jeszcze jakieś 200 str. mi zostało :tak:
taki wątek lekarski by sie przydał - co dla ciezarnej na zatkany nos, co na zgage, co na ból itp
No to zakładać!

Rozmowa na calego widze, moj szef sra ogniem bo ide za 4mce na macierzynski nie liczac stycznia. Chce kogos zatrudnic...pytanie nasuwa sie samo czy bede miala do czego wracac :/
Ja mam szkolic nowa osobe i wprowadzac w tajniki, oby sie trafil jakis irlandzki tepak plis moze wtedy mnie doceni ze jak ja bylam to nie musial sie martwic....dla niewiedzacych moj szef nalezy do typu: wszystko to twoja wina a jak jestes kobieta to podwojnie a jeszcze obcokrajowcem to juz wogole :) z****las cala robote hyhy
Uuuuu.... To nieciekawie. Miejmy nadzieję, że Cię podwójnie docenią jak pójdziesz na macierzyński.
Ale tzn że chcesz do samego końca pracować?

Wracając do postów myślę że maćku chce być pierwsza która napisze 1000 post w czerwcu i dlatego tak ładnie to kontroluje:-);-):tak:.....
A jest jakaś nagroda? ;-)
No polecam. Chyba najłatwiejsza i najszybsza zupka pod słońcem.
To poproszę o przepis w odpowiednim wątku!

reklama
Do góry