reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

hehe
a ja się durna łudziłam, że te kremy mnie cudownym sposobem wygładzą już raz na zawsze i do końca życia!

to zależy też jaka ilość tego soku, ja piłam szklaneczkę, z tym że był tam jeszcze oprócz marchwi burak i jabłko, więc przyznasz mi, że raczej ok, co?

reklama
a mikrodermabrazja? jak myslicie, mozna? :eek:

kochanie bedac w ciazy nie wolno sie depilowac woskiem, ale mikrodermabrazje chyba wolno;-)

karamija - podobniez 100g marchwi dziennie wolno,ale ja bym sie bała.. kurcze jak wiem ze cos szkodzi to jakos wole zrezygnowac.. najlepiej jakby lekarz podpowiedział ile mozna np xdoroty tesciowa:happy2::happy2:
ja moze schizuje bo sie roznych rzeczy juz naogladałam, min własnie dzieci do przeszczepu watroby. I potem słysze ze moj Bartulek tez moze miec ten problem... a był moment, ze tesciowa mi je faszerowała Kubusiami, ze pomaranczowi byli caaaali /jeszcze moment i zamieniłaby mi dzieci w dwie identyczne marchewy ;// tak wiec moge byc mało obiektywna, boje sie marchewki i tyle:sorry2:

sicil - jesli wierzyc kosmetyczce z neta to masz

http://parenting.pl/kosmetyczka/826-mikrodermabrazja.html

Ostatnia edycja:
hmmm a ja gdzies czytalam ze w ciazy zadnych kremow, serum itp na cellulit i z roznymi aktywnymi skladnikami bo przenikaja do krwi i nie wolno. jakies tam moga skurcze wywolywac. te na cellulit z kofeina sa czesto i tez nie wolno.wolno tylko te dla ciezarnych albo dla dzieci.chociaz ja powiemze pare razy posmarowalam sie serum na cellulit i zyje , tyle ze po prostu mi to ze lba wypadlo:/

hmmm a ja gdzies czytalam ze w ciazy zadnych kremow, serum itp na cellulit i z roznymi aktywnymi skladnikami bo przenikaja do krwi i nie wolno. jakies tam moga skurcze wywolywac. te na cellulit z kofeina sa czesto i tez nie wolno.wolno tylko te dla ciezarnych albo dla dzieci.chociaz ja powiemze pare razy posmarowalam sie serum na cellulit i zyje , tyle ze po prostu mi to ze lba wypadlo:/
ja mam w d. mój celulit jak jestem w ciąży:) bede walczyc po porodzie :) teraz dzieki brzuszkowi i tak czuje sie najpiekniejsza.

No ja nie mam w dupie jak wyglądam, zresztą im bardziej teraz zadbam o to i owo tym mniej będzie roboty potem. Tych kremów na cellulit jednak chyba nie odważę się stosować.
A mikrodermembrazja to na czym dokładnie polega, coś słyszałam kiedyś ale nie do końca się orientuję.

Ja jako dziecko też byłam faszerowana sokiem z marchwi, nawet na zdjęciach widać mą pomarańczową twarz a z natury jestem raczej bladziocha

buziak, z tym woskiem to mnie zagielas :szok:
na serio? tu kobity sie depiluja, sama dzis mialam sobie te watpliwa przyjemnosc zaaplikowac :eek:
slyszalam tylko o kremach depilujacych, by nie uzywac z powodu zawartych w nim substancji..

to zyletka? :eek:

Ja też czytałam, ze żadnych kremów na cellulit i tym podobnych w ciązy nie można, bo składniki przenikają przez skórę i są niebezpieczne dla dziecka:tak: Ja tylko kremu na rozstępy dla kobiet w ciązy używam i tyle:-) Mam nadzieję że wystarczy :-p

reklama
Verita ja też używam tylko Perfekta Mama na rozstępy brzuch uda i pośladki i oliwką się smaruję na noc.

Kobitki od dwóch dni boli mnie tak jakby szyjka macicy, tak na samym dole zaraz u wejścia do hmm... smoczej jamy. Jest to ból taki pulsujący parę razy i przestaje i tylko z prawej strony. Tak mam co jakiś czas od dwóch dni. Co to może być? Któraś coś takiego miała? Powinnam się martwić?

Do góry