reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Karamija, Ty od tygodnia, a ja nawet nie wiem czy czułam, bo jak wydawało mi się, że czuję to zaraz bąka puszczałam-heheheeheh i czar pryskał:)
Pare razy nawet jak naciskałam brzuch to miałam wrażenie,ze mi odpukuje, ale potem tez zaraz bączek....więc już sama nie wiem.... Z Lila poczułam w 22 tygodniu:)

Ostatnia edycja:
reklama
a na te nosy to nic nie ma?? nie wiem cos dla dzieci albo homeopatycznego ???:eek: jak nie to lekką ulgę daje sól fizjologiczna:sorry:

No właśnie intensywnie od wczoraj czegoś szukam, ale wszystko jak na razie zakazane w ciąży. Ostatnio widziałam reklamę jakis kropli z wody morkiej czy coś, ale za cholerę nazwy nie pamiętam. Myślałam, że wygooglam i poczytam coś. Ponoć są naturalne.....

A wazelina to u mnie stoi na honorowym miejscu na szafce nocnej - świetnie nawilża usta.

a ja do tych witamin to w ogóle podchodze jakos tak obojętnie.. są to są i dobrze, jakby nie było to podobniez tez nic takiego by sie nie stało, bo i tak najwazniejsze jest to co sie je. Biore wit, wiadomo ze nie zaszkodza

asiia- nie tylko połozenie płodu, ale równiez kondycję, czas porodu itp. Mi sie wydaje, ze nie donosisz do 31maja, wiec z tą linijką u Ciebie to akurat inna sprawa:happy2:

ja mam przeczucie ze urodze na poczatku maja .. , ale mam nadzieje i modle sie o to by donosic blizniaki chociaz do tego bezpiecznego 37tyg :tak: ,bo dluzej pewno bedzie ciezko..
a powiedz mi prosze czy duza masz blizne po Swoich chlopakach ??

Super wieści! :tak:
To może na wizytę tam umów się na późniejszy termin, a na jakąś kontrolę dodatkową wybierz się w Pl?

Uważam podobnie. Tym bardziej, że jem wszystko, w tym sporo warzyw i owoców. :tak:

no wlasnie tutaj jest problem.powiedzieli ze tydzien roznicy przy maluchach to jest bardzo duzo.wiec powinnam byc na wizycie 16.
wlasciwie to teraz nawet 2 tygodnie nie minie od poprzedniej wizyty..
a w Polsce jestem juz umowiona na 10 stycznia do Mojego gina :tak: i zapewne zrobimy jeszcze w tym czasie polowkowe.
ale tutaj w Irlandi dla nich to nie ma znaczenia.bo to oni prowadza Moja ciaze i tyle.. nie ma zmiluj

No właśnie intensywnie od wczoraj czegoś szukam, ale wszystko jak na razie zakazane w ciąży. Ostatnio widziałam reklamę jakis kropli z wody morkiej czy coś, ale za cholerę nazwy nie pamiętam. Myślałam, że wygooglam i poczytam coś. Ponoć są naturalne.....

A wazelina to u mnie stoi na honorowym miejscu na szafce nocnej - świetnie nawilża usta.
Wpisz sobie w google sterimar, merimer albo jeszcze z nivea jest taka woda morska do nosa. ja mialam wszystkie te 3. normalnie je mozemy uzywac.

Buziak sorry, ale właśnie przez przypadek usunęłam 2 Twoje posty :szok:

wzięłas sie za porżadki widzę???
Az moj syn z kopytka wymach zrobił:happy2::happy2:

Asiia - ja prawie w ogóle blizny nie mam. Tną 10cm jak przy jednym dziecku i moja mi tak ładnie zrosła, ze jej prawie nie widac. Za to jak sie zasiedzę w jednej pozycji to mam większą linię pomiędzy fałdami:eek:

Macku - widzę, ze ty nie tylko na fb lubisz bałaganic:-p
jak nam wytniesz pół forum to Cie usuniemy z funkcji moderatora i sie doigrasz:-p:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
W jaki sposób to zrobiłaś? Wczoraj w n nocy tu było około 906 postów i rano miałam napisać że chyba coś kasuje posty...ale odpuściłam
a rano weszłam to było 901.........:szok:

wzięłas sie za porżadki widzę???

Dokładnie! :tak:

Bardzo się przejęłam funkcją moderatora ;-)
Sklejam posty, jeśli jedna osoba pisała 2 pod rząd. A czasem 3.... A rekordzistka miała 5 ;-)

reklama
W jaki sposób to zrobiłaś? Wczoraj w n nocy tu było około 906 postów i rano miałam napisać że chyba coś kasuje posty...ale odpuściłam
a rano weszłam to było 901.........:szok:

No właśnie też to zauważyłąam, ale przypisałam to jakiejś nieznanej mi przypadłości ciążowej, ż e sobie coś ubzdurałam:-)

Do góry