Bez obaw! Jak na razie wywaliłam tylko te Twoje. Reszta pozostaje na swoich miejscachMacku - widzę, ze ty nie tylko na fb lubisz bałaganic
jak nam wytniesz pół forum to Cie usuniemy z funkcji moderatora i sie doigrasz
reklama
sicilpol
Ma-Ma!
ja tez biore wszystko osobno, lekarz nie przepisal mi zadnych vitamin typu komplex a jak np cos tam mam mniej to mowi co powinnam wiecej jesc, to czy sie do tego stosuje...to juz inna sprawa
asiia_- super wiesci, najwazniejsze, to ze z malymi jest ok i wszystko jest w normie, a ze urodzisz wczesniej, w dzisiejszych czasach to chyba juz zupelnie ie robi roznicy miesiac np wczesniej, torche wiecej zajec i inaczej jest, ale dzieciaczki zdrowe jak dab sa i tak
buziak- hihihi nie ma to jak teksty facetow
mlodak- kuruj sie! wiesz, moze ta choroba to zrzadzenie losu, przykula Cie sila do lozka, a wiesz, ze musisz odpoczywac, wiem, ze potem czlowieka nosi i kusi by zrobic to i tamto, a tak to natura sama powalila Cie ;-)
macku- porzadki musza byc! ja administruje jedno forum, na ktorym niestety atakuja nas spamerzy jednym slowem kupa roboty
asiia_- super wiesci, najwazniejsze, to ze z malymi jest ok i wszystko jest w normie, a ze urodzisz wczesniej, w dzisiejszych czasach to chyba juz zupelnie ie robi roznicy miesiac np wczesniej, torche wiecej zajec i inaczej jest, ale dzieciaczki zdrowe jak dab sa i tak
buziak- hihihi nie ma to jak teksty facetow
mlodak- kuruj sie! wiesz, moze ta choroba to zrzadzenie losu, przykula Cie sila do lozka, a wiesz, ze musisz odpoczywac, wiem, ze potem czlowieka nosi i kusi by zrobic to i tamto, a tak to natura sama powalila Cie ;-)
macku- porzadki musza byc! ja administruje jedno forum, na ktorym niestety atakuja nas spamerzy jednym slowem kupa roboty
buziak
Fanka BB :)
No właśnie też to zauważyłąam, ale przypisałam to jakiejś nieznanej mi przypadłości ciążowej, ż e sobie coś ubzdurałam:-)
macku - dziewczyny po psychiatrach zaczynają biegac a ty sobie jaja robisz
Bez obaw! Jak na razie wywaliłam tylko te Twoje. Reszta pozostaje na swoich miejscach
czuje sie zaszczycona !!! widze ze podoba Wam sie to co pisze
avo - dawaj profil fb na zamknietym, bo Cie nigdzie nie ma
Ostatnia edycja:
Widzę koleżanka doświadczona w bojach. Jakby co to wiem, do kogo się zwrócić z problemem.macku- porzadki musza byc! ja administruje jedno forum, na ktorym niestety atakuja nas spamerzy jednym slowem kupa roboty
Sory ;-)macku - dziewczyny po psychiatrach zaczynają biegac a ty sobie jaja robisz
czuje sie zaszczycona !!! widze ze podoba Wam sie to co pisze
agaundpestka
Mój lekarz nie jest zwolennikiem witamin w tabletkach, ale powiedział, ze DHA to podstawa w drugim trymestrze.A właśnie . Ja do tej poty bralam Witaminy Femibion , tam nie było żelaza i kosztowały 50 zł. Wczoraj kupiłam Vita-min plus Mama firmy Olimp (znam tą firmę i polecam ) jest tam żelazo i kosztują tylko 20 lub30 zł, zależnie czy z DHA czy bez.... jak myślicie od czego zależy ta różnica w cenach ?????????? Czy są gorsze czy oco chodzi skoro skład mają ten sam co tamte +żelazo
Ja wczoraj też nie wiedziałam co się dzieje myślałam, ze to mi coś się w oczach mieni i cyfry spadająW jaki sposób to zrobiłaś? Wczoraj w n nocy tu było około 906 postów i rano miałam napisać że chyba coś kasuje posty...ale odpuściłam
a rano weszłam to było 901.........
D
delwer
Gość
wlasnie mi tez ostatnio strony maleja i zawsze musze sie cofac...czemu tak sie dzieje(
ktos pytal o grzyby....z tego co mi wiadomo to sa,ale co sie dziwic pogoda iscie jesienna.
Jesli chodzi o witaminy ja zamiaat femibionu,ktore nie wsbudzily mojego zaufania bo mialam po nich slabe wyniki, biore centrum materna dha i jest super przynajmniej tak wskazuja moje wyniki
ktos pytal o grzyby....z tego co mi wiadomo to sa,ale co sie dziwic pogoda iscie jesienna.
Jesli chodzi o witaminy ja zamiaat femibionu,ktore nie wsbudzily mojego zaufania bo mialam po nich slabe wyniki, biore centrum materna dha i jest super przynajmniej tak wskazuja moje wyniki
Czołem Dziewczyny,na zatkany nos w okresie ciązy możemy stosować Acatar Fast i Hipertonic spray (ibuprom zatoki).Jedno i drugie na bazie wody morskiej Akatar wzbogacony w olejki etyryczne więc możesz wziąść głęboki oddech i mega ulga,po Ibupromie kicham ale też ulge przynosi.
reklama
mamina karierowiczka
Rozmowa na calego widze, moj szef sra ogniem bo ide za 4mce na macierzynski nie liczac stycznia. Chce kogos zatrudnic...pytanie nasuwa sie samo czy bede miala do czego wracac :/
Ja mam szkolic nowa osobe i wprowadzac w tajniki, oby sie trafil jakis irlandzki tepak plis moze wtedy mnie doceni ze jak ja bylam to nie musial sie martwic....dla niewiedzacych moj szef nalezy do typu: wszystko to twoja wina a jak jestes kobieta to podwojnie a jeszcze obcokrajowcem to juz wogole z****las cala robote hyhy
Ja mam szkolic nowa osobe i wprowadzac w tajniki, oby sie trafil jakis irlandzki tepak plis moze wtedy mnie doceni ze jak ja bylam to nie musial sie martwic....dla niewiedzacych moj szef nalezy do typu: wszystko to twoja wina a jak jestes kobieta to podwojnie a jeszcze obcokrajowcem to juz wogole z****las cala robote hyhy