reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
ja tez biore wszystko osobno, lekarz nie przepisal mi zadnych vitamin typu komplex a jak np cos tam mam mniej to mowi co powinnam wiecej jesc, to czy sie do tego stosuje...to juz inna sprawa :cool2:

asiia_- super wiesci, najwazniejsze, to ze z malymi jest ok i wszystko jest w normie, a ze urodzisz wczesniej, w dzisiejszych czasach to chyba juz zupelnie ie robi roznicy miesiac np wczesniej, torche wiecej zajec i inaczej jest, ale dzieciaczki zdrowe jak dab sa i tak :tak:

buziak- hihihi nie ma to jak teksty facetow :sorry:

mlodak- kuruj sie! wiesz, moze ta choroba to zrzadzenie losu, przykula Cie sila do lozka, a wiesz, ze musisz odpoczywac, wiem, ze potem czlowieka nosi i kusi by zrobic to i tamto, a tak to natura sama powalila Cie :tak:;-)

macku- porzadki musza byc! :tak: ja administruje jedno forum, na ktorym niestety atakuja nas spamerzy :no: jednym slowem kupa roboty:no:

No właśnie też to zauważyłąam, ale przypisałam to jakiejś nieznanej mi przypadłości ciążowej, ż e sobie coś ubzdurałam:-)

macku - dziewczyny po psychiatrach zaczynają biegac a ty sobie jaja robisz:happy2:

Bez obaw! Jak na razie wywaliłam tylko te Twoje. Reszta pozostaje na swoich miejscach :tak:

czuje sie zaszczycona !!! widze ze podoba Wam sie to co pisze:eek:

avo - dawaj profil fb na zamknietym, bo Cie nigdzie nie ma

Ostatnia edycja:
macku- porzadki musza byc! :tak: ja administruje jedno forum, na ktorym niestety atakuja nas spamerzy :no: jednym slowem kupa roboty:no:
Widzę koleżanka doświadczona w bojach. Jakby co to wiem, do kogo się zwrócić z problemem.

macku - dziewczyny po psychiatrach zaczynają biegac a ty sobie jaja robisz:happy2:

czuje sie zaszczycona !!! widze ze podoba Wam sie to co pisze:eek:
Sory ;-)

A właśnie . Ja do tej poty bralam Witaminy Femibion , tam nie było żelaza i kosztowały 50 zł. Wczoraj kupiłam Vita-min plus Mama firmy Olimp (znam tą firmę i polecam ) jest tam żelazo i kosztują tylko 20 lub30 zł, zależnie czy z DHA czy bez.... jak myślicie od czego zależy ta różnica w cenach ?????????? Czy są gorsze czy oco chodzi skoro skład mają ten sam co tamte +żelazo
Mój lekarz nie jest zwolennikiem witamin w tabletkach, ale powiedział, ze DHA to podstawa w drugim trymestrze.

W jaki sposób to zrobiłaś? Wczoraj w n nocy tu było około 906 postów i rano miałam napisać że chyba coś kasuje posty...ale odpuściłam
a rano weszłam to było 901.........:szok:
Ja wczoraj też nie wiedziałam co się dzieje :D myślałam, ze to mi coś się w oczach mieni i cyfry spadają
:D

wlasnie mi tez ostatnio strony maleja i zawsze musze sie cofac...czemu tak sie dzieje(
ktos pytal o grzyby....z tego co mi wiadomo to sa,ale co sie dziwic pogoda iscie jesienna.
Jesli chodzi o witaminy ja zamiaat femibionu,ktore nie wsbudzily mojego zaufania bo mialam po nich slabe wyniki, biore centrum materna dha i jest super przynajmniej tak wskazuja moje wyniki

Czołem Dziewczyny,na zatkany nos w okresie ciązy możemy stosować Acatar Fast i Hipertonic spray (ibuprom zatoki).Jedno i drugie na bazie wody morskiej Akatar wzbogacony w olejki etyryczne więc możesz wziąść głęboki oddech i mega ulga,po Ibupromie kicham ale też ulge przynosi.

reklama
Rozmowa na calego widze, moj szef sra ogniem bo ide za 4mce na macierzynski nie liczac stycznia. Chce kogos zatrudnic...pytanie nasuwa sie samo czy bede miala do czego wracac :/
Ja mam szkolic nowa osobe i wprowadzac w tajniki, oby sie trafil jakis irlandzki tepak plis moze wtedy mnie doceni ze jak ja bylam to nie musial sie martwic....dla niewiedzacych moj szef nalezy do typu: wszystko to twoja wina a jak jestes kobieta to podwojnie a jeszcze obcokrajowcem to juz wogole :) z****las cala robote hyhy

Do góry