reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Avo dziekuje za pamiec! na 1000% pitol.na zonku jest zdjecie:)
mamy juz prawie 12 cm a wazymy kurcze nie pamietam ale chyba 180g :p

Paulince gratuluje siurka:))

U czekam na Cibie buziaku!!!!

reklama
Dorotka - mówisz i mnie masz:-) Nie podam Ci wymiarów, bo ginek stwierdził, ze połówkowe zrobi mi na kolejnej //pewnie pierdylnął sie w tyg jak liczył na ostatniej wizycie. Mówił, ze sporo juz mógłby wymierzyc czy spr ale po co jak potem bedzie lepiej.
Za to możemy sobie przybić piątke bo też mam pisiora jednak:tak::tak:
Czego jak czego ale lekarz tego jest pewien na 100% mówi, ze ptasior wyraźny:happy2: Także zostałam dzis zdominowana na maxa i mam swoją rodzinkę.pl :-D :cool2::cool2:
Ja pieeeeerdziu czterech chłopów i ja jedna :eek: Królowa!!

Asiiia - Tobie też chętnie przybiję piątala!!!:happy2:

Pewno znów wyskoczę z tematem jak Filip z konopii, ale bardzo męczy mnie ta myśl - ROZSTĘPY!!! Co robicie aby ich nie mieć? Jest to w ogóle możliwe? Ja smaruję się od 3 miesiąca olejkiem ROC i jak na razie jest ok. Ale wiadomo, że najgorszy czas dla skóry przede mną (przed nami).

Buziak gratuluje :D:D:D o matko boska wesolo bedziesz miala :D
Carla no w koncu suwaczek jest:)
Mlodak ja sie caly czas smaruje, w poprzedniej tez sie smarowalam 2 razy dziennie od 3 miesiacai bylo pieknie do 9 miesiaca jak mi wylazly!!na samutki koniec. na szczescie biale. ale teraz wlasnie one zaczely mi sie rozjezdzac i boje sie ze bede w fioletowe paski. przy kolejnej ciazy ponoc wieksze ryzyko ze rozstepy zostana

Dorotka - mówisz i mnie masz:-) Nie podam Ci wymiarów, bo ginek stwierdził, ze połówkowe zrobi mi na kolejnej //pewnie pierdylnął sie w tyg jak liczył na ostatniej wizycie. Mówił, ze sporo juz mógłby wymierzyc czy spr ale po co jak potem bedzie lepiej.
Za to możemy sobie przybić piątke bo też mam pisiora jednak:tak::tak:
Czego jak czego ale lekarz tego jest pewien na 100% mówi, ze ptasior wyraźny:happy2: Także zostałam dzis zdominowana na maxa i mam swoją rodzinkę.pl :-D :cool2::cool2:
Ja pieeeeerdziu czterech chłopów i ja jedna :eek: Królowa!!

Asiiia - Tobie też chętnie przybiję piątala!!!:happy2:

Gratulacyjki:-):tak::-D

Wracaja do rozstępów używam tylko do biustu AA Therapy JA i MAMA
Opinie o Ja i Mama - Żel pielęgnacyjny do biustu AA Therapy - opinie, zdjęcia, informacje - bangla.pl
Jest bardzo dobry Ja już skoczyłam z rozmiaru 85b na 90c :eek:i piersi nic nieodczuły < SKÓRA>:-) .Polecam bo cena jest też dobra Ja zapłaciłam 13 zł w Superpharm

reklama
I oprócz tego, ze mam synulkę dowiedziałam sie jeszcze, ze mam nisko łożysko, co jeszcze o niczym nie swiadczy ale uważac na siebie bo to moze byc przyczyna moich wczesniejszych plamien, nie forsowac sie bo mogą pojawic sie nowe. Odpoczywac i czekac, za miesiac zobaczymy czy sie podniosło..

Do góry