reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Buziak super że po twoich przejściach wszystko ok z dzidziakiem :-Dno i oczywiście gratuluję rodzinki.pl :-D- właśnie się skończyła na TVP2.

A smaruję się Perfektą Mama do brzucha zazwyczaj z rana ale nie zawsze mi się chce a wieczorami oliwką Johnsona tą w żelu.

reklama
gratuluje kolejnych udanych wizyt i kolejnych sisiorkow, moze i mi sie uda skoro taki wysyp....u nas w rodzinie z mojej strony jest tylko jeden chlopak, ale od strony męża aż 5 wiec jakas szansa jest....chociaz ja obstawiam dziewuszke, a jak bedzie zobaczymy . Jesli idzie o rozstepy to po corce ich nie mam i teraz tez mam taka nadzieje, nie smarowalam sie i nie smaruje niczym procz zwyklej oliwki johnsona, ale moze to genetyczne bo moja mama po naszej 4 nie miala ani jednego

sicilpol - Ja taka nie zawysoka, ale wrzeszcząca jestem:cool2::cool2:
Klapa juz opanowana:tak:
Nauczyłam, ze w butach do domu sie nie wchodzi,
ze po sikaniu myjemy ręce
i ze dzien zaczynamy od pasty do zębów!!!
Jeszcze został najmniejszy do zdominowania, ale myslę że z małym to bez problemu pójdzie:happy2:

Buziol, Ty teraz oszczedzaj sie, bo masz to, o co ja mialam podejrzenie, pamietasz? To mi mowili: by wiecej lezec niz stac (jesli nie plami sie), a jesli plamki, to juz plackiem- zobaczysz, podniesie sie super, tylko dbaj tam o te poidelko malego sisiorka :tak:

Ostatnia edycja:
waris, delwer - dzieki!!! :tak:

dziewczyny zauważyłyście, ze w niektórych postach nie ma opcji PODZIEKUJ UDOSTĘPNIJ
wiecie od czego to zależy???

sicil - leżę leżę !!! wstaje troche swobodniej,np zrobic sobie herbate czy ułożyc włosy i do wyrka spowrotem... Wtedy po 1plamieniu wstałam odrazu a teraz jakbym czuła ze jeszcze nie

Ostatnia edycja:
buziak gratuluję :) ale fajnie:-D
zapomnij, ze jak za kilka lat wszyscy usiądą przed meczem masz szanse obejrzeć co innego :-D;-)

Addiena widze, ze Ty bardzo chciałaś synka, za drugim razem się uda:tak:;-) ale na pewno z corci sie też cieszysz bardzo:-)

Ja zawsze chcialam miec pierwszego synka i sie udało:tak:
ale corcia byłaby oczywiście też mile widziana:-)

carla super suwaczek, nareszcie;-)

Co do rozstępów ja mam po synku na "boczkach":zawstydzona/y:
ale nie jakieś strasznie :)
na szczescie reszte omineły:-)

reklama
Buziak te podziekuj i udostepnij czsami sie jakby wieszaja i pojawaiaja sie za pare minut i juz sie da :)
Macku dzieki za regulaminy:))super wszystko pozamienialas. nawet watek zmienil nazwe na poznajmy sie bo myslalam ze tu bedzie wtopa hihi
Sicilpol rozwalilas mnie tym tekstem o podniesionej klapie :D ale co racja to racja :D przynajmniej Buziak nie bedzie miec problemu z nastoletnia corka w ciazy itp...conajwyzej ktorys synus przyprowadzi mamusi :p
ale mnie oczy od kompa bola aaaaaaaa. musze chyba polezec w ciszy bez tv wsluchac sie w dzidzie bo cos ucichla i to tak ze nawet brzuchsie dzisiaj nie stawial. jakbym wogole w ciazy nie byla:( tylko jesc mi sie chcialo dzisiaj strasznie

Do góry