reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

same siusiaki mamy :) ciekawe ile jeszcze;p

Ja się nastawiłam na synka, a jest dziewczynka :-)

I oprócz tego, ze mam synulkę dowiedziałam sie jeszcze, ze mam nisko łożysko, co jeszcze o niczym nie swiadczy ale uważac na siebie

Gratuluje:-), bedziesz miala wesolo z chlopakami. Zazdroszcze ...

NO i odpoczywaj, ja mam łozysko wysoko, na tylnej scianie dlatego tak szybko zaczęłam czuc ruchy dziecka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
aha - siuber był na czworaka:eek: takiej pozycji to ja jeszcze nie widziałam, ale juz bynajmniej wiem co mi tak brzuch wypycha;-)
charakterek juz widac, doktor go gulałą w dół a mały do góryyy jakby sie przepychał :eek: :cool2::cool2:

Co do kremów - tak mi sie nie chce smarowac balsamem, ze szok:eek: jak mi sie zachce to krem idzie w ruch, ale nie po każdej kąpieli oj nie:sorry2:

łaaa Buziak piona:DD haha ale jaja:) wesolo bedzie tam u Ciebie :p Super:) Gratuluje juz oficjalnie siurka:)

Ja mam łożysko na przedniej ścianie ale bez cech łożyska przodującego tak pan doktor powiedzial ,wysokosc lozyska ok:)

Carla az mi sie lezka zakrecila jak zobaczylam Twoj suwaczek:) nareszcie masz swoje male wielkie szczescie ktorego nikt ci nei zabierze:)))

Aa na rozstepy mam kremy ale jeszcze nie uzywam... pewnie czy bede sie mazić czy nie to i tak bede miala bo przy dojrzewaniu mi sie zrobily na dupsku i cyckach:p

Kamila a czemu akurat takie daty? coś dla ciebie oznaczają?
carla super suwaczek :tak:
a co do rozstępów to ja staram się smarować oliwką johnsona ale to i tak jest uwarunkowane genetycznie więc może się okazać że dziewczyny które się nie smarują nie będą miały a te nasmarowane niestety będą w paski :sad:

Pewno znów wyskoczę z tematem jak Filip z konopii, ale bardzo męczy mnie ta myśl - ROZSTĘPY!!! Co robicie aby ich nie mieć? Jest to w ogóle możliwe? Ja smaruję się od 3 miesiąca olejkiem ROC i jak na razie jest ok. Ale wiadomo, że najgorszy czas dla skóry przede mną (przed nami).

Ja zawsze używałam kremów i oliwki, rozstepy po Ali mam tylko na biuscie ale dlatego ze skoczyl mi z A na D:-D i jakoś póki co nie mam i nie planuje miec;-)

Buziak Gratuluję synka:-D moja znajoma miała podobnie i za 3 razem udała się im córka:-D z tym ze najpierw jedno pozniej blizniaki i w koncu córa:-D smiałam się że jak by próbowali jeszcze raz to teraz znowu blizniaki ale dziewczynki by mieli:-D

Widziałam suwaczek, zwróciłam uwagę ze ładny i przede wszystkim inny i nie skojarzyłam:-) carla - wreeeeeszcie:happy2:

Dorota - teraz jak teraz, troche więcej resoraków pod nogami;-)
ale ja później to z garów nie wyjdę:eek: I chyba jednak sypialnia na górze z dziećmi to nie był dobry pomysł...

snoopy - ja juz chyba dam za wygraną;-) P tez sie smiał, ze córki są za czwartym razem ://
Tobie muszę tu podziękowac tutaj, bo nie widze opcji dziekowania w poście ;///

Ostatnia edycja:
Ale mam dzisiaj tragiczny dzien. Caly dzien placze niemam co ze soba zrobic wszystko strasznie mnie denerwuje. Co ja mam z tym zrobic to nie wiem.. najchetniej rozwalila bym wszystkie szklane naczynia w domu to moze by mi przeszlo :)
Ja też mam kiepski dzień... Co prawda nie ryczę i nie mam nerwa, ale cały dzień bym spała i czuję ucisk na żołądek a żreć się chce :eek:
Za to możemy sobie przybić piątke bo też mam pisiora jednak:tak::tak:
Czego jak czego ale lekarz tego jest pewien na 100% mówi, ze ptasior wyraźny:happy2: Także zostałam dzis zdominowana na maxa i mam swoją rodzinkę.pl :-D :cool2::cool2:
Gratki!!! :-)
Buziak...KRÓLOWO! Oł jeeeee!!!! :D

Jeśli idzie o rozstępy to leniwa jestem...jak sobie przypomnę to się maznę...
Nie poznałąm Cie!!! :szok:
Aa na rozstepy mam kremy ale jeszcze nie uzywam... pewnie czy bede sie mazić czy nie to i tak bede miala bo przy dojrzewaniu mi sie zrobily na dupsku i cyckach:p
Mi powyłaziły na biodrach... Ciekawe jak będzie w ciąży... To też nie jestem zbyt systematyczna w smarowaniu...:zawstydzona/y:

Buziak- nooooooo noooooooooooo gratulacyyyyyjeeeee :)
Jak ich dobrze wyuczysz, to będziesz mieć żywot miodzio :tak:
Gorzej tylko z tymi klapami uniesionymi :dry:
Ale fajnie :) Taka obstawa :)

reklama
Kamila a czemu akurat takie daty? coś dla ciebie oznaczają?
carla super suwaczek :tak:
a co do rozstępów to ja staram się smarować oliwką johnsona ale to i tak jest uwarunkowane genetycznie więc może się okazać że dziewczyny które się nie smarują nie będą miały a te nasmarowane niestety będą w paski :sad:

nom znaczą, moje urodziny, pozniej urodziny mamy pozniej dzien dziecka a pozniej imieniny mamy wiec fajnie by bylo zeby te daty sie jakos pokryły :)

Do góry