reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ja na 16:00

PaulinaMaria gratulacje susiaka a ja to straciłam już rachubę ilu będzie czerwcowych chłopaczków?!

Wpadnę później bo muszę skoczyć do sklepu. Narka

Ostatnia edycja:
reklama
Buziaczku, nie ma mnie, bo ja jeszcze pracuję:) a dzisiaj miałam zap.....:)

To jednak chłopaczek u Dorotki, kurczę sami chłopcy:) ale ja będę miala Dziewczynkę-heheeh.Pulina gratuluję chłopaka:)

Dziewczyny, ktore dzisiaj mają usg Sicipol, Waris, Kamila,Kasia- czekam na więści.

Ja mam usg w poniedziałek:) brzuchol mi nie rośnie, chyba,ze sie najem:)ruchy nie wiemc zy czuję....trochę się martwię)

a Wy jak sie w ogóle czujecie?Karmija zwłaszcza TY?

No wlasnie Karamiji cos nie ma :sorry:

AVO- My 4 dziemy 16stycznia, a tak sie zgadalysmy po prostu, ze tego dnia bedziemy gesiego isc ;-)

Dziewczyny, ktore dzisiaj mają usg Sicipol, Waris, Kamila,Kasia- czekam na więści.
AVO nasza czwórka ma usg 16.01. ale na pewno damy znać a za twoje poniedziałkowe trzymamy kciuki żeby była dziewczynka &&& ja też nie czuję ruchów jeszcze chyba że się położę z ręką pod pępkiem to bulgotki są ale pierwszy raz zrobiłam to wczoraj więc jeszcze nie jestem pewna czy to to

Buziaczku, nie ma mnie, bo ja jeszcze pracuję:) a dzisiaj miałam zap.....:)

To jednak chłopaczek u Dorotki, kurczę sami chłopcy:) ale ja będę miala Dziewczynkę-heheeh.Pulina gratuluję chłopaka:)

Ja mam usg w poniedziałek:) brzuchol mi nie rośnie, chyba,ze sie najem:)ruchy nie wiemc zy czuję....trochę się martwię)

a Wy jak sie w ogóle czujecie?Karmija zwłaszcza TY?

Ja czuje się świetnie od początku ciąży jedynie stres mnie dopada ale jakos to muszę przetrwać. Zero wymiotów i mdłości i niemam zachcianek choć ostatnio pierogi z kapusta zagryzałam milkway-em:eek:

Przesypiam noce i szkoda mi każdej która ma jakiś problem bo Ja nie umiem się wczuć w to co przechodzicie ale zawsze
trzymam kciuki za was wszystkie :-):-):-):-):-)

no wybaczcie pomyłkę:)
taki dzisiaj mam dzień na wariackich papierach- jeszcze wracając z pracy kupilam sobie chinczyka i mi teraz niedobrze:(

no własnie trochę sie niepokoję o Karamiję.....hmmm

reklama
no wybaczcie pomyłkę:)
taki dzisiaj mam dzień na wariackich papierach- jeszcze wracając z pracy kupilam sobie chinczyka i mi teraz niedobrze:(

no własnie trochę sie niepokoję o Karamiję.....hmmm

Mi też coś dzisiaj jakoś tak słabo - patrzę na jedzenie i na nic ochoty nie mam. Wszystko mi pachnie jakoś tak niezbyt fajnie...

też się zastanawiam co z Karamiją???

Do góry