reklama
kasia.natka
Fanka BB :)
no to czekamy jeszcze na kamilę i wszystko będzie jasne-ja 14, waris 16, sicil po 16, kamila...
Paulina gratuluję siusiaka
Paulina gratuluję siusiaka
Buziaczku, nie ma mnie, bo ja jeszcze pracuję a dzisiaj miałam zap.....
To jednak chłopaczek u Dorotki, kurczę sami chłopcy ale ja będę miala Dziewczynkę-heheeh.Pulina gratuluję chłopaka
Dziewczyny, ktore dzisiaj mają usg Sicipol, Waris, Kamila,Kasia- czekam na więści.
Ja mam usg w poniedziałek brzuchol mi nie rośnie, chyba,ze sie najemruchy nie wiemc zy czuję....trochę się martwię)
a Wy jak sie w ogóle czujecie?Karmija zwłaszcza TY?
To jednak chłopaczek u Dorotki, kurczę sami chłopcy ale ja będę miala Dziewczynkę-heheeh.Pulina gratuluję chłopaka
Dziewczyny, ktore dzisiaj mają usg Sicipol, Waris, Kamila,Kasia- czekam na więści.
Ja mam usg w poniedziałek brzuchol mi nie rośnie, chyba,ze sie najemruchy nie wiemc zy czuję....trochę się martwię)
kasia.natka
AVO nasza czwórka ma usg 16.01. ale na pewno damy znać a za twoje poniedziałkowe trzymamy kciuki żeby była dziewczynka &&& ja też nie czuję ruchów jeszcze chyba że się położę z ręką pod pępkiem to bulgotki są ale pierwszy raz zrobiłam to wczoraj więc jeszcze nie jestem pewna czy to toDziewczyny, ktore dzisiaj mają usg Sicipol, Waris, Kamila,Kasia- czekam na więści.
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Buziaczku, nie ma mnie, bo ja jeszcze pracuję a dzisiaj miałam zap.....
Ja czuje się świetnie od początku ciąży jedynie stres mnie dopada ale jakos to muszę przetrwać. Zero wymiotów i mdłości i niemam zachcianek choć ostatnio pierogi z kapusta zagryzałam milkway-em
Przesypiam noce i szkoda mi każdej która ma jakiś problem bo Ja nie umiem się wczuć w to co przechodzicie ale zawsze
trzymam kciuki za was wszystkie :-):-):-):-):-)
kasia.natka
nic się nie przejmuj :-) my pewnie byśmy wolały żeby to było już dziś
reklama
no wybaczcie pomyłkę
taki dzisiaj mam dzień na wariackich papierach- jeszcze wracając z pracy kupilam sobie chinczyka i mi teraz niedobrze
no własnie trochę sie niepokoję o Karamiję.....hmmm
Mi też coś dzisiaj jakoś tak słabo - patrzę na jedzenie i na nic ochoty nie mam. Wszystko mi pachnie jakoś tak niezbyt fajnie...
też się zastanawiam co z Karamiją???