reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Ale mam dzisiaj tragiczny dzien. Caly dzien placze niemam co ze soba zrobic wszystko strasznie mnie denerwuje. Co ja mam z tym zrobic to nie wiem.. najchetniej rozwalila bym wszystkie szklane naczynia w domu to moze by mi przeszlo :)

Kamila to pewnie ta jesień za oknem no i hormony oczywiście :tak: dasz radę, jutro będzie lepiej, ja miałam taki okres że nawet na reklamie balsamu do ciała płakałam :eek:
a przy okazji skoro należysz do naszej czwórki z usg 16. to podaj godzinę

I zapomniałam napisać na zamkniętym, że wg usg termin mam na 29 maja. Ja i tak utrzymuje, że raczej czerwiec, bo moim dzieciom się nie spieszy.

KAmila to jamialam wczoraj zly dzien. nie mart sie to przechodzi samo na szczescie i bierze sie niewiadomo skad....glowa do gory!!! a dzisiaj tylka nie ruszaj i nacyzn nie dotykaj cobys komus krzywdy nie zrobila:p
Snoopy to jeszcze masz troche czasu do wizyty. ja mam 11 ale samo USG, a do gina pod koniec stycznia sie wybiore.
Katrina bo Ty chyba jestes najstarsza ciazowo z nas. ale masz racje. nie ma co sie sugerowac tym terminem za bardzo bo i tak dziecko sobie wyjdzie kiedy bedzie chcialo. raz sie przekonalam i juz terminom nie wierze :D

Kamila to pewnie ta jesień za oknem no i hormony oczywiście :tak: dasz radę, jutro będzie lepiej, ja miałam taki okres że nawet na reklamie balsamu do ciała płakałam :eek:
a przy okazji skoro należysz do naszej czwórki z usg 16. to podaj godzinę

Ja jeszcze nie jestem zapisana bo idę prywatnie i tam zapisy są z dnia na dzień praktycznie więc jeszcze nie wiem o której będę szła :)
Pewnie jakoś za kilka dni się zapiszę więc wtedy podam godzinę :p

I zapomniałam napisać na zamkniętym, że wg usg termin mam na 29 maja. Ja i tak utrzymuje, że raczej czerwiec, bo moim dzieciom się nie spieszy.

myślę, że na pewno któraś/któreś z nas urodzą w maju(te z datami na początek czerwca) , wiekszosc w czerwcu ale jakaś w lipcu tez sie moze trafić :)(te z datami na koniec czerwca )

Kamila w takim razie czekamy, jak już się zapiszesz to daj znać :tak: a co do terminu porodu to na pewno tak będzie że część z nas wcale się na czerwiec nie załapie za to kilka majówek i lipcówek przywitamy ;-)

reklama
Do góry