reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Ale mam dzisiaj tragiczny dzien. Caly dzien placze niemam co ze soba zrobic wszystko strasznie mnie denerwuje. Co ja mam z tym zrobic to nie wiem.. najchetniej rozwalila bym wszystkie szklane naczynia w domu to moze by mi przeszlo
kasia.natka
Fanka BB :)
Kamila to pewnie ta jesień za oknem no i hormony oczywiście dasz radę, jutro będzie lepiej, ja miałam taki okres że nawet na reklamie balsamu do ciała płakałam
a przy okazji skoro należysz do naszej czwórki z usg 16. to podaj godzinę
katrina115
Potrójna Mama
I zapomniałam napisać na zamkniętym, że wg usg termin mam na 29 maja. Ja i tak utrzymuje, że raczej czerwiec, bo moim dzieciom się nie spieszy.
blond_20
Czarownica
KAmila to jamialam wczoraj zly dzien. nie mart sie to przechodzi samo na szczescie i bierze sie niewiadomo skad....glowa do gory!!! a dzisiaj tylka nie ruszaj i nacyzn nie dotykaj cobys komus krzywdy nie zrobila
Snoopy to jeszcze masz troche czasu do wizyty. ja mam 11 ale samo USG, a do gina pod koniec stycznia sie wybiore.
Katrina bo Ty chyba jestes najstarsza ciazowo z nas. ale masz racje. nie ma co sie sugerowac tym terminem za bardzo bo i tak dziecko sobie wyjdzie kiedy bedzie chcialo. raz sie przekonalam i juz terminom nie wierze
Snoopy to jeszcze masz troche czasu do wizyty. ja mam 11 ale samo USG, a do gina pod koniec stycznia sie wybiore.
Katrina bo Ty chyba jestes najstarsza ciazowo z nas. ale masz racje. nie ma co sie sugerowac tym terminem za bardzo bo i tak dziecko sobie wyjdzie kiedy bedzie chcialo. raz sie przekonalam i juz terminom nie wierze
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Kamila to pewnie ta jesień za oknem no i hormony oczywiście dasz radę, jutro będzie lepiej, ja miałam taki okres że nawet na reklamie balsamu do ciała płakałam
Ja jeszcze nie jestem zapisana bo idę prywatnie i tam zapisy są z dnia na dzień praktycznie więc jeszcze nie wiem o której będę szła
Pewnie jakoś za kilka dni się zapiszę więc wtedy podam godzinę
Ale mam dzisiaj tragiczny dzien. Caly dzien placze niemam co ze soba zrobic wszystko strasznie mnie denerwuje. Co ja mam z tym zrobic to nie wiem.. najchetniej rozwalila bym wszystkie szklane naczynia w domu to moze by mi przeszlo
Możemy sobie ręce podać:-(
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
I zapomniałam napisać na zamkniętym, że wg usg termin mam na 29 maja. Ja i tak utrzymuje, że raczej czerwiec, bo moim dzieciom się nie spieszy.
myślę, że na pewno któraś/któreś z nas urodzą w maju(te z datami na początek czerwca) , wiekszosc w czerwcu ale jakaś w lipcu tez sie moze trafić (te z datami na koniec czerwca )
kasia.natka
Fanka BB :)
Kamila w takim razie czekamy, jak już się zapiszesz to daj znać a co do terminu porodu to na pewno tak będzie że część z nas wcale się na czerwiec nie załapie za to kilka majówek i lipcówek przywitamy ;-)
reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
ja bym chciala urodzić 22 maja , 31maja, 1czerwca,2czerwca te daty mi jak najbardziej odpowiadają