reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
kiedys jechalismy gdzies z bl takimi małymi jeszcze, i miałam taką duza sportowa torbe na rzeczy bl. Wszystko tam było od bluzeczek na dł rękaw na potem, po ukochane smoczki, bez kt bl zycia sobie nie wyobrazały , butelki do picia... Postawił to na dach jak wkładał foteliki i odjechalismy, na wycieczke:eek:
Wtedy miał taki okres, ze stawiał wszystko na dachu i nieraz jak ruszał to ktos nam krzyczał czy wymachiwał rękoma..

Gosia - witamy!

ALIENKa ja tam cwicze znaczy na biezni sobie maszeruje pod gore, w bibli ciazawej jest napisane ze to wazne abysmy od 4mca wprowadzily cwiczenia bo to pomaga na krazenie, kupy i porod

GOSIA 40
witaj dupciu, chwal sie swoim bobo i czuje sie jak w domu

hyhy uzylam se innej czcionki hehe, wogole po tych swietach mam niepohamowana ochote na warzywa z patelni, z wody, surowe jakie sie tylko da a potem chodze wzdeta jak 15miesieczna ciaza

wlasnie ogladam gotowanie roznistych potraf i sie slinie, mATKO starzeje sie

wogole to sorki za wyzywanie sie na was..sorki no

Wyszłam z domu, wracam - :szok: nat nie działa!!!
Dla mnie bez bb to jak bez ręki teraz, uzalezniłam sie:-)
Zadzwoniłam do P i na ile potrafiłam mu wytłumaczyc co jak i gdzie w kompie swieci to stwierdził, ze to nic u nas, ze sygnału nie ma czy cos. Wrocił niedawno na 5min wpadł do domu spr i jest!!!:wściekła/y::wściekła/y:

Odnośnie kochanych teściowych to moja dzis zapomniała odebrac blizniaki z przedszkola:szok::szok::eek: Dzieki Bogu zdzwonili sie z P, bo gdyby nie rozmawiali to biedne dzieci siedziały by tam az by po nas zadzwonili:crazy: Ja bym myslała ze sa u babci, babcia ze sa w domu - luuuudzie:eek:

moze nie bardziej w ciąży ale bardziej i czesciej na forum co owocuje pewnego rodzaju zaufaniem. Moim zdaniem nie ma tu sie co denerwowac, bo zobaczymy za jakis czas czy sama bedziesz chciała, zeby przed kazdym kto zgłosi taką ochotę pisać o sobie jakies intymne inf? Widzimy wszystkie, ze do niedawna byłysmy tylko my jak sie pojawiła opcja wątku zamkniętego - wszyscy chca pisac...

blond20 - kocham Cię:-D i nie masz pojęcia jaka ja chora tu bez bb siedziałam:sorry:
właśnie o tym pisałam że ktoś może mniej się udzielać czy zniknąć z forum z różnych przyczyn (byłam tu jedną z pierwszych ale mój stan zdrowia sprawił że zniknęłam na jakiś czas), niektóre dziewczyny z racji jakichś złych doświadczeń pojawiają się dopiero teraz itd. ale tak samo, w równym stopniu wszystkie jesteśmy czerwcówkami
jeśli chodzi o "intymne info" to do tego są privy bo nawet na zamkniętym nie trzeba mieć ochoty dzielić się wszystkim i z każdym
a co do "waszego zamkniętego" to ja nigdy nie mówiłam że chcę tam być tylko wyraziłam swoją opinię i zapytałam co tam jest lub w jakim celu powstał ale jakoś się nie doczekałam odpowiedzi :eek:
a poza tym nie ma we mnie złości z tego powodu, to tylko moje zdanie

kasia.natka - nie chcemy pisać na pv, bo nie chodzi nam o tworzenie grup a takie by powstały. Wątek zamknięty służy do tego by w zaufanym sobie gronie móc swobodnie napisac o czym kto chce, o sobie o problemach czy radosciach bez swiadomosci ze czyta to kazdy...
Mi sie wydaje ze to normalne, a Ty nie wolałabys choc troche najpierw nas poznac zanim napiszesz nam np o swoich kłopotach, o sprawach łóżkowych, czy czyms intymnym???
To nie sprawa naszego zamkniecia sie na swiat ale raczej zaufania, które sobie cenimy i jak najbardziej zapraszamy do pisania!!!
Wątek otwarty jest potrzebny chociazby po to by poznawac tu nowe dziewczyny!!!
Pogadamy za jakis czas i zobaczymy czy nie zmienisz zdania bo jak widzisz tu dołączają dziewczyny niemal codziennie. Nie denerwuj sie, nie oceniaj za szybko..

Ostatnia edycja:
tak jak już pisałam ja się nie denerwuję, na bb jestem już bardzo długo i z doświadczenia wiem że to właśnie wątki zamknięte tworzą grupy bo jak wszyscy piszą na głównym to wszyscy się poznają a jak ktoś mam coś bardziej intymnego czy poufnego to albo priw albo krótkoterminowy wątek zamknięty żeby omówić jakąś kwestię
oczywiście zgadzam się z tobą że nikt się nie otwiera przed obcymi osobami a dopiero gdy lepiej je pozna dlatego też nie krzyczałam że chcę na wasz zamknięty tylko o niego zapytałam bo trochę mnie nie było i nie wiedziałam w jakim celu powstał i mimo braku odpowiedzi sama wywnioskowałam że jest to zamknięta forma wątku głównego

kasia - jezeli chce napisać cos intymnego ale nie do 1 osoby tylko do wszystkich to mam wszystkim wysyłać pv? Potem wszystkie sobie po kolei odpisywac - nie bardzo to sobie wyobrazam. Zdaję sobie sprawe z tego, ze na czerwcówkach pisze jakas konkretna ilosc osob a czyta dwa razy tyle. I z nieznanych przyczyn tylko nas czytaja. Nie wszystko mamy ochote podawac do wiadomosci ogólnej!!! Tyle. Nie widze w tym nic nienaturalnego.

kasia.natka to ja juz wyjasniam bo nie do konca jest jak piszesz. po pierwsze album zamkniety otworzylysmy po to aby wrzucac zdjecia swoje,swoich dzieci, bez obawy ze ktos z zewnatrz je wykorzysta do czegos, lub po prostu nie wszystkim pasuje to zeby calemu swiatu chwalic sie zdjeciami ze swojego slubu, a w gronie osob ktore sie zna jest to normalne i nie widze nic w tym zlego. dlatego nie bardzo rozumiem wykorzystania PW do tych celow. druga sprawa jest taka ze jakis czas temu mowilysmy tu na otwartym o tym jak niejedna z nas zostala podejrzana na bb, podczytywana przez znajomego lub rodzine dlatego o sprawach "normalnych " bedziemy pisac tutaj, a na zamknietym o tym o czym wolalybysmy zeby np wscibski sasiad nie przeczytal itp. zreszta sama zostalam zrobiona w konia jak moj znajomy pisal na tym forum podajac sie za kobiete i wyszlo po kilkudziesieciu postach dlatego tez nie wszyscy od razu maja dostep do albumu zamknietego. nikt nie mowi ze osoba ktora pisze krotko musi byc trolem na forum ale o sprawach osobistych w zyciu codziennym tez rozmawiamy z zaufanymi osobami, nie podchodzimy do obcych ludzi na ulicy ze swoimi zalami na temat meza czt tesciowej;) albo ledwo co poznanymi . do tego zawsze potrzeba czasu czy to w realu czy tez tutaj. a zwlaszcza tutaj bo nie widac kto po drugiej stornie siedzi:)

reklama
Do góry