reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
spróbujmy zakończyć już temat bo każdy ma prawo mieć swoje zdanie
buziak to normalne że są osoby które tylko przeglądają nasz wątek np. w poszukiwaniu jakichś informacji bo są we wcześniejszej ciąży itp. (oczywiście współczuję wścibskich sąsiadów i żądnych wrażeń znajomych-dziecinada)
blond dziękuję za wyjaśnienie w jakim celu powstał wątek zamknięty - to wiele wyjaśnia bo ja również nie wrzuciłabym na publiczne prywatnych zdjęć - penie gdyby któraś z was na początku odpowiedziała na to pytanie nie byłoby całej dyskusji
echhhhhh....uważam temat za zamknięty i chętnie pogadam o czymś innym....

ja również witam i przepraszam za przeoczenie :zawstydzona/y:
a tak w ogóle to mam dylemat i mam nadzieję że mi pomożecie - jedziemy z mężusiem na weekend w górki i chcemy pójść na termy, do tej pory myślałam że nie ma problemu bo tam woda nie przekracza 36 stopni więc jest ok ale teraz poczytałam i spotkałam się z kilkoma opiniami że nie jest to wskazane ze względu na możliwość zakażenia dróg moczowych itp. :szok: do tej pory nie miałam z tym żadnych problemów a na dodatek wiem że basen nawet się zaleca kobietom w ciąży...POMOCY!!!

kasia.natka moderatorki sa w trakcie tworzenia watku z regulaminem, jak u innych dziewczyn, to bedzie wszystko jasne i przejrzyste, zobaczymy jak i nas sie potoczy historia z takim systemem, mam nadzieje, ze wszystkie nowe dziewczyny szybko do nas dolacza, my tez nie chcemy, byscie czuly sie zle :tak:

no to tylko tak ode mnie i koniec, zreszta my i tak gadatliwe jestesmy i zwyczajnie trudno nas nadgonic ;-)
jesli chodzi o termy, to nie pomoge, ja mam zabronione wszystko, az cud, ze mi oddychac pozwalaja :eek:

Dziewczyny, ja już w domku!
We własnym łóżku, po tylu dniach wygnania :cool:
nareszcie!
Oj tesciowa nieszybko mnie zobaczy :confused2:

kasia.natka - jestem w ciąży drugi raz i nie siedziałam za żadnym forum, zeby szukac jakichs informacji. Nawet nie przeglądałam nic podobnego. Miałam potrzebę dzielic z kim doświadczenia dlatego tu piszę;-) A dziwie sie podczytywaczom, bo tego nie rozumiem;-)

sicilpol - nie ma to jak ww domku co?:tak: Poruszałyśmy juz to pare razy, alenie pamietam juz.. Bierzesz jeszcze leki na podtrzymanie?

Ostatnia edycja:
sicilpol współczuję zakazu robienia "wszystkiego" ;-)
buziak tak jak każda ciąża jest inna tak i każda z ciężarówek jest inna więc to że ty nie podczytywałaś to nie znaczy że innym nie wolno...i odpuść już kobieto bo temat został wyczerpany i zakończony

nie wiem czy wy tez macie takie skurcze w dole brzucha....dzisiaj tak sie dzidziol wykrecil ze czulam jego plecki, stwardial mi caly dul brzucha ....tez tak macie? Ja czuje tylko przemieszczanie sie bobasa a czekam na kopmniaczki a mialam ich bardzo malo

reklama
Do góry