D
delwer
Gość
a tak wogole to sie zastanawiam czy nie isc troche wczesniej na te usg....do planowanego jeszcze 8 dni....dla mnie to wiecznosc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój gin mówie, ze basen jak najbardziej itp przyjemności, ale bezpiecznie założyć tampon dla ochrony przed syfami różnymi,ja również witam i przepraszam za przeoczenie
a tak w ogóle to mam dylemat i mam nadzieję że mi pomożecie - jedziemy z mężusiem na weekend w górki i chcemy pójść na termy, do tej pory myślałam że nie ma problemu bo tam woda nie przekracza 36 stopni więc jest ok ale teraz poczytałam i spotkałam się z kilkoma opiniami że nie jest to wskazane ze względu na możliwość zakażenia dróg moczowych itp. do tej pory nie miałam z tym żadnych problemów a na dodatek wiem że basen nawet się zaleca kobietom w ciąży...POMOCY!!!
JA czuje tylko delikatne puknięcia/kopniaczkinie wiem czy wy tez macie takie skurcze w dole brzucha....dzisiaj tak sie dzidziol wykrecil ze czulam jego plecki, stwardial mi caly dul brzucha ....tez tak macie? Ja czuje tylko przemieszczanie sie bobasa a czekam na kopmniaczki a mialam ich bardzo malo
nie wiem czy wy tez macie takie skurcze w dole brzucha....dzisiaj tak sie dzidziol wykrecil ze czulam jego plecki, stwardial mi caly dul brzucha ....tez tak macie? Ja czuje tylko przemieszczanie sie bobasa a czekam na kopmniaczki a mialam ich bardzo malo
niemiła chyba nic niemiłego nie napisałam...a jeśli ten temat już przerabiałyście to ja po prostu o tym nie wiem i jeszcze raz podkreślę że każdy ma prawo mieć swoje zdanie, a jeśli czymś cię uraziłam to nie miałam takiego zamiaru (tylko czym?)kasia,natka - Dzis ten temat był wałkowany poraz kolejny, zakonczyłysmy go wczesniej, ale ciesze sie w takim razie, ze sie zrozumiałysmy. Nie musisz byc niemiła.