reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
a ja zauwazylam ze jak moj jest w domu to prawie nie jem a jak wyjezdza w trase to znowu wiecej jem...probuje rozlake zagryzc czy co:eek:
i mam edycje:)
a Buziaka to chyba z tego sklepu wolami nie wyciagna dzisiaj bo tyle juz jej nie ma ze az mi brakuje :D

Wyszłam z domu, wracam - :szok: nat nie działa!!!
Dla mnie bez bb to jak bez ręki teraz, uzalezniłam sie:-)
Zadzwoniłam do P i na ile potrafiłam mu wytłumaczyc co jak i gdzie w kompie swieci to stwierdził, ze to nic u nas, ze sygnału nie ma czy cos. Wrocił niedawno na 5min wpadł do domu spr i jest!!!:wściekła/y::wściekła/y:

Odnośnie kochanych teściowych to moja dzis zapomniała odebrac blizniaki z przedszkola:szok::szok::eek: Dzieki Bogu zdzwonili sie z P, bo gdyby nie rozmawiali to biedne dzieci siedziały by tam az by po nas zadzwonili:crazy: Ja bym myslała ze sa u babci, babcia ze sa w domu - luuuudzie:eek:

no wychodzi na to że nie należę :eek:

dziwne to dla mnie, żeby nie powiedzieć śmieszne, każda z nas przechodzi ten okres inaczej, jedne lepiej inne gorzej ale czy to znaczy że jedne są bardziej czerwcówkami a inne mniej? czy to że komuś stan zdrowia uniemożliwiał systematyczne wchodzenie na wątek to znaczy że trzeba takie osoby odsunąć? dla mnie to nie jest fair...

moze nie bardziej w ciąży ale bardziej i czesciej na forum co owocuje pewnego rodzaju zaufaniem. Moim zdaniem nie ma tu sie co denerwowac, bo zobaczymy za jakis czas czy sama bedziesz chciała, zeby przed kazdym kto zgłosi taką ochotę pisać o sobie jakies intymne inf? Widzimy wszystkie, ze do niedawna byłysmy tylko my jak sie pojawiła opcja wątku zamkniętego - wszyscy chca pisac...

blond20 - kocham Cię:-D i nie masz pojęcia jaka ja chora tu bez bb siedziałam:sorry:

Ostatnia edycja:
no patrz Buziak wywolalam Cie:) i jak w sklepie? pochwal sie;P
a tesciowa pieknie zrobila heheh szkoda ze bl nie maja komorek jeszcze bo by napisali: mamo niech ktos nas odbierze!!!

To nie żołądek się kurczy, tylko maluch rosnąc zajmuje coraz więcej miejsca i "przesuwa" narządy wewnętrzne, które coraz bardziej są uciśnięte i wystarczy, że troszkę się zje, a zaraz uczucie pełnego żołądka i uciskania w środku.

Maćku - ze słodyczami tak jest, ja tez juz mogę je jeść niestety... mam koleżankę, jej córeczka zaraz skończy 3 m-ce, a ona będąc w ciąży gdzieś od 6 m-ca zaczęła jeść słodycze (nigdy przedtem nie jadła).
A maleństwa bardzo lubią słodki smak, stąd ciągotki do słodyczy.
Jak już będziesz czuła ruchy dzidziusia, to sama sprawdź, że jak zjesz słodkie, to maluch uaktywni się.

blond20 - dzis pojechałam zapisac sie na wizyte do endo i do sklepu nie wchodziłam, to juuuuutro:tak: Najpierw gin i jak juz bede wiedziała co mam w brzuchu to chciałabym cos kupic:-):-)

A u mojej teściowej to norma - np wyjsc z psem na spacer i wróciła bez psa:eek::eek: Autentycznie!! Zaszła do sklepu i o psie zapomniała:eek:

Co najgorsze to mój mąż mato po niej tylko poki co mniej zaawansowane, ale wiecznie jest szukanie telefonu, portfela, kluczyków...

Dziewczyny co myślicie o ćwiczeniach na orbitreku w naszym stanie ???
Bo mam takowy w domu i tak się zastanawiam czy na delikatnych obrotach i spokojnie to mogę sobie ćwiczyć :-D

reklama
Buziak Twoja tesciowa coraz bardziej mi sie podoba:) a moze ona w ciazy jest :p
a ja zrozumialam ze Ty jedziesz do endo ale do tego sklepu z ciuchami :D i tak sie zastanawialam po co dzisiaj jak jutro plec bedziesz znac :)

Alijenka ja u mamy na rowerku magnetycznym jezdzilam na srednich obrotach, z tym ze rowerek wygodniejszy bo mozna tylek posadzic. ale wydaje mi sie ze bez wariacji na orbitreku tez mozesz. sprobuj chwile jeden dziec i zobaczysz po nocy czy jest ok. bo ja jednego dnia sie przecwiczylam i mnie brzuch rwac zaczal i musze mniej troche

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry