reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

dziewczyny, zauwazylycie, dzisiaj na wszystkich watkach, wiec i chyba na calym forum nie ma przycisku "edit"
a moze cos przeoczylam :eek:

reklama
ale ja jescze wczoraj bylam na zamknietym a dzisiaj juz nie mam do niego dostepu...dzieki temu ze bylam to wiem jakie tematy sa na zamknietym a jakie tu....codziennie bedac na zamknietym,zzylam sie z tematami ktore tam poruszalysmi,pisalam tez od siebie, wiec teraz tak glupio nie wiedziec jak rozwijaja sie niekture sprawy....dzisiaj mialam wstawic foto bo wczoraj juz nie mialam czasu, a dzisiaj juz za pozno

Ja nawet nie widzę "wątek zamkniety" zaraz spróbuje wejść z kompa (teraz uzywam telefonu). Jak mi sie nie uda to sie wsciekne

delwer powinna moc wejsc wg mnie!

Wątek zamknięty został skasowany

Wystarczyło napisać do Kasulka czy kogoś o wysłanie ponownie wiadomości zamiast wkurzać się od samego wejscia na forum wyładowując emocje publicznie :sorry:

reklama
Jednak potwierdza sie moja teza, dobra tesciowa, to daleka tesciowa :tak:
Ja nie mam teściowej. I niby to fajnie, ale jednak czasami fajnie jak nam ktoś w tyłek powłazi ;-)

Kiedyś był tu podjęty temat kurczącego się żołądka - mój chyba też się skurczył, bo wydaje mi się, że jem tyle co dotychczas, a ciągle jestem nażarta...:confused2:

Do góry