reklama
gosiaczek30
Fanka BB :)
Ja mam swoją bardzo blisko ale na szczęście rzadko się widujemy :-)
ja mam swoja 1000 km od nas :-) ale i rodzicow tez tak daleko :-(
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
ale ja jescze wczoraj bylam na zamknietym a dzisiaj juz nie mam do niego dostepu...dzieki temu ze bylam to wiem jakie tematy sa na zamknietym a jakie tu....codziennie bedac na zamknietym,zzylam sie z tematami ktore tam poruszalysmi,pisalam tez od siebie, wiec teraz tak glupio nie wiedziec jak rozwijaja sie niekture sprawy....dzisiaj mialam wstawic foto bo wczoraj juz nie mialam czasu, a dzisiaj juz za pozno
Ja nawet nie widzę "wątek zamkniety" zaraz spróbuje wejść z kompa (teraz uzywam telefonu). Jak mi sie nie uda to sie wsciekne
delwer powinna moc wejsc wg mnie!
Wątek zamknięty został skasowany
mamina karierowiczka
weszlam w watek zamkniety z pw i co i sie skasowala sama wiadomosc i juz nie mam linka do tego watku, zaczyna mnie to juz wkurzac
veritaserum71
Wystarczyło napisać do Kasulka czy kogoś o wysłanie ponownie wiadomości zamiast wkurzać się od samego wejscia na forum wyładowując emocje publicznie
blond_20
Czarownica
Mamina dzisiaj cos forum szaleje bo nie dosc ze edycji nie mam to probuje do Ciebie linka na pw wyslac i nie moge
reklama
Ja nie mam teściowej. I niby to fajnie, ale jednak czasami fajnie jak nam ktoś w tyłek powłazi ;-)Jednak potwierdza sie moja teza, dobra tesciowa, to daleka tesciowa
Kiedyś był tu podjęty temat kurczącego się żołądka - mój chyba też się skurczył, bo wydaje mi się, że jem tyle co dotychczas, a ciągle jestem nażarta...