reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Jak sie dzisiaj ciesze, wracamy do domu, po wielu dniach przerwy swiatecznej spedzonej u tesciowej.
Jednak potwierdza sie moja teza, dobra tesciowa, to daleka tesciowa
Ja mam swoją bardzo blisko ale na szczęście rzadko się widujemy :-)
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Seriale online oglądaj na iiTV.info i zalukaj.tv jeśli limit wam ucieknie wystarczy odłączyć internet i załączyc i zaraz można dalej oglądać....:-)
D
delwer
Gość
ale ja jescze wczoraj bylam na zamknietym a dzisiaj juz nie mam do niego dostepu...dzieki temu ze bylam to wiem jakie tematy sa na zamknietym a jakie tu....codziennie bedac na zamknietym,zzylam sie z tematami ktore tam poruszalysmi,pisalam tez od siebie, wiec teraz tak glupio nie wiedziec jak rozwijaja sie niekture sprawy....dzisiaj mialam wstawic foto bo wczoraj juz nie mialam czasu, a dzisiaj juz za pozno
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Wiosna wiosna idzię właśnie wleciała mi mucha przez okno ;-):-) czas leci hahaah
veritaserum71
Fanka BB :)
Jak ja bym chciała już wiosnę
mamina karierowiczka
Ja nawet nie widzę "wątek zamkniety" zaraz spróbuje wejść z kompa (teraz uzywam telefonu). Jak mi sie nie uda to sie wsciekne
delwer powinna moc wejsc wg mnie!
delwer powinna moc wejsc wg mnie!
veritaserum71
NIe ma co się wściekać. Początki zawsze są trudne. Cierpliwości dziewczyny :-)
reklama
kasia.natka
no wychodzi na to że nie należękasia juz znalazlam, ja sie juz tam udzielalam po prostu weszlam w czerwcowki, do ktorych naleze a Ty nalezysz do tej grupy??
super! gratuluję!!! ja też chcęęęęęęęęęęęęęęe!!!!!!!!!!!!!!Kam ja wczoraj też i to o tej samej prawie porze nie mogłam wyjść z zachwytu...JA TEŻ!!!!!!!!!!!!!!!! CZUJĘ!!!!!!!
dziwne to dla mnie, żeby nie powiedzieć śmieszne, każda z nas przechodzi ten okres inaczej, jedne lepiej inne gorzej ale czy to znaczy że jedne są bardziej czerwcówkami a inne mniej? czy to że komuś stan zdrowia uniemożliwiał systematyczne wchodzenie na wątek to znaczy że trzeba takie osoby odsunąć? dla mnie to nie jest fair...Dziewczyny nie stresujcie się tym zamkniętym tak samo piszemy tutaj a jeśli chcecie mieć dostęp to rozmawiajcie z nami z czasem jak się lepiej poznamy to będziecie do nas dołaczać do zamkniętego