reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Sicilpol napisałam do Ciebie pytanko na priv - chodzi o nasz wątek zamknięty, nie mam dostępu, poproszę o pomoc :sorry:

Co do obecności M przy porodzie, ja bym chciała żeby był ale się boję że mu krzywdę zrobię (połamię palce czy coś:-D) bo chcę rodzić bez znieczulenia jak z mała, wieć może i on ten poród odczuć;-) zobaczymy jeszcze prawie 5 mieś do namysłu nam zostało, no i nie wiadomo czy nie zacznę w dzień rodzić jak M w pracy... więc też sama bym była... ciężko wymarzony poród mieć nawet jak idealnie zaplanowany, bo z dzidzią nigdy nie wiadomo kiedy zachce wyjść:-D i o jakiej porze:-)

no tak powstał temat zamknięty...a raczej ten co był jest gdzie indziej i ja nie mam do niego dostepu.....ehhhh a przygotowałam fajne foty do wstawienia.....nawet nie wiecie jakie to dziwne uczucie nie wiedziec co się dzieje na forum na którym sie było codziennie

Dziewczyny nie stresujcie się tym zamkniętym tak samo piszemy tutaj a jeśli chcecie mieć dostęp to rozmawiajcie z nami z czasem jak się lepiej poznamy to będziecie do nas dołaczać do zamkniętego

dziewczyny, które mają konto na *-spam-* lub chcą takowe założyć, prosze o głosik, bierzemy udział w konkursie:
Martynka i Basia :) - Zdjęcie - *-spam-*

reklama
Do góry