reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ja na temat porodu z moim jeszcze nie rozmawiałam, na razie szukam szpitala, a jest w czym wybierać, ale chyba porobię terminy i zobaczę jaki na mnie zrobi wrażenie, najbliższy ewangelicki mam 500m od mojego domu.

Dziewczyny w suwaczku mam, ze dzidzia waży 29gramów, a lekarz na ostatniej wizycie tydzień temu powiedział mi, ze 147gramów hmm nie rozumiem tego.

Paulina trzymam kciuki, abyście szybko mogli się cieszyć razem ciażą i dzidzią :)

reklama
Z takich postanowień o których mogę pisac to:
1. odpieluchować syna ;)
2. zdrowo sie odżywiać ;)
3. uśmiechać się w każdej wolnej chwili ;)

W sieciówkach podoba mi sie to, ze jak cos sie okaże bublem to ide na reklamacje i mi to wymienią albo oddadzą kase.
A prawda jest taka Macku - ze rzeczy dla dzieci są jednak lepszej jakosci, czy to buty, czy podkoszulki - i naprawde warto dołożyc te 20 czy 30zł, bo dziecko dłuzej w tym pochodzi. Zresztą w rekidsie np jak sa przeceny to za t-shirty na długi rękaw daje 19.99 albo 24.99 - ludzkie ceny - za czapki z daszkiem 9.99 - smieszne ceny ;))

Ja tu ciągle jestem, ale moderatorem nie chce byc bo nie umiem:happy:
Miałam na myśli raczej ciuchy dla dorosłych, bo w dziecięcych nie mam doświadczenia. :sorry: Może z dzieciaczkami jest lepiej...

Ja tez nie wiem, czy umiem się z tym obchodzić, bo nigdy moderatorem nie byłam, ale człowiek się przecież uczy przez całe życie ;-)
Tylkoe nie wiem, co mam zrobić, żeby w ogóle nim zostać...

Dziewczyny jeśli ten temat był to powiedzcie bo widzę że nikt nic nie pisze chyba że wolicie zamknięty.???
Ja też się jeszcze nad tym nie zastanawiałam... Ale kiedyś jakoś tak wyszło w rozmowie, że mój M uważa to za oczywistą oczywistość, że będzie ze mną. Zobaczymy, czy nie zmieni zdania. ;-)

wszystko zależy od gina

przepraszam ale ten post tu sam wskoczył bo dawałam go na innym temacie

Paulina do usług, możesz na mnie liczyć
nanulika dopóki nie ma @ to jest nadzieja

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mój gin(prywatnie) zawsze się dziwi, ze nie chcę zwolnienia, a państwowo jak byłam to też mi chciała dać od razu zwolnienie, bo powiedziała ze to ostatni czas na odpoczynek i mam go wykorzystać na ile się tylko da.
Wiec jak Twój nie chce Ci dać to chyba musisz iść do innego.

Hmm wydawało mi sie, ze na to odowiadałam w innym temacie:baffled::baffled:

nanulinka - ja trzymam kciuki za Was do momentu aż nam nie wstawisz zdjęcia bobo!!!! teraz też cały czas !!!!!!!!!!!!!!!!!!

maćku - dziecięce ciuchy do prania nadają sie 15min po założeniu, więc w pralce na okrąglo:baffled::baffled: odkąd moje szkraby poszły do przedszkola nie wyobrazam sobie życia bez tego cudu

Uploaded with ImageShack.us

kasia.natka - mój mąż ma poprostu specyficzne poczucie humoru, podejrzewam, ze ostatecznie będzie chciał ze mną być.

reklama
Do góry