Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
a co do watkow to pokasowac te, ktore juz sie nie uzywa ale nie wszystkie bo fajnie czasami zerknac w nie np. linki jak pisze macku i tam dopisywac inneI zostawić nawet te do ktorych sie nie zaglada ale np czasami wchodze tez w "poznajmy sie" bo chce o kims przecytać
, niektore z czasem, po porodach, nie beda uzywane ale nie ma co ich wszystkich wyrzucac bo czasami fajnie powspominac, nie uwazacie??:-) A na pewno dojda nowe, o naszych dzieciach zwlaszcza
a tamte przejda na druga strone i nie powinny przeszkadzać:-)
No chyba ze chce je pousuwac to coż, usuwajcie
Napisalam swoje zdanie tylko, bo kiedys kts wspomnial, ze moze to byc fajna pamiatka dla naszych dziecii chyba fajnie bedzie nam tez poczytac jak pisalysmy o imionach, wyprawce itp
) a nie, ze kazdy usuwac, na ktory juz nie wchodzimy!
Jeśli chcecie, żeby jakiś temat skasować bądź przenieś to wystarczy poprosić mnie na PW to to zrobię bez problemu ;-)
Tak jak w temacie. Na ile lekarz może wypisac takie zwolnienie i czy jezeli jestem w 19 tyg ciązy ma prawo mi wogole odmowic jego wypisania?
No bo własnie bylam dzis u lekarza i mi odmówił. zastanawiam sie czy mial do tego prawo skoro teraz od pierwszego dnia ciazy mozna iść na zwolnienie lekarskie...
Ja poprzednią ciążę byłam na zwolnieniu odkąd się tylko dowiedziałam o niej do rozwiązania. Czytałam, że chodzisz na NFZ. Jak chcesz mieć L4 to musisz niestety się wykosztować i iść do ginekologa prywatnie :-)
Pewnie moderator zrobił porządek![]()
A zrobił