reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

a co do watkow to pokasowac te, ktore juz sie nie uzywa ale nie wszystkie bo fajnie czasami zerknac w nie np. linki jak pisze macku i tam dopisywac inne:tak: I zostawić nawet te do ktorych sie nie zaglada ale np czasami wchodze tez w "poznajmy sie" bo chce o kims przecytać:tak:, niektore z czasem, po porodach, nie beda uzywane ale nie ma co ich wszystkich wyrzucac bo czasami fajnie powspominac, nie uwazacie??:-) A na pewno dojda nowe, o naszych dzieciach zwlaszcza:tak: a tamte przejda na druga strone i nie powinny przeszkadzać:-)
No chyba ze chce je pousuwac to coż, usuwajcie:-D
Napisalam swoje zdanie tylko, bo kiedys kts wspomnial, ze moze to byc fajna pamiatka dla naszych dzieci:tak: i chyba fajnie bedzie nam tez poczytac jak pisalysmy o imionach, wyprawce itp:)) a nie, ze kazdy usuwac, na ktory juz nie wchodzimy!

Jeśli chcecie, żeby jakiś temat skasować bądź przenieś to wystarczy poprosić mnie na PW to to zrobię bez problemu ;-)

Tak jak w temacie. Na ile lekarz może wypisac takie zwolnienie i czy jezeli jestem w 19 tyg ciązy ma prawo mi wogole odmowic jego wypisania?
No bo własnie bylam dzis u lekarza i mi odmówił. zastanawiam sie czy mial do tego prawo skoro teraz od pierwszego dnia ciazy mozna iść na zwolnienie lekarskie...

Ja poprzednią ciążę byłam na zwolnieniu odkąd się tylko dowiedziałam o niej do rozwiązania. Czytałam, że chodzisz na NFZ. Jak chcesz mieć L4 to musisz niestety się wykosztować i iść do ginekologa prywatnie :-)

Pewnie moderator zrobił porządek :tak:

A zrobił :rofl2:

reklama
Kochane prosze mocno kciuki za nanulike trzymac! W piatek caly dzien mnie klulo w brzuchu... tak samo mnie klulo jak wtedy gdy zaszlam w ciaze... wtedy mnie klulo i po 13 dniach od klucia wyszly 2 krechy na tescie!
Boje sie ze sie nakrecam ale 3majcie kciuki,moze juz nie przyjdzie ciotka @ i znow ujrze upragnione 2 krechy! Oj jak bardzo bysmy tego chcieli!
oczywiscie trzymam kciuki :) dawan nam znać na bierząco :*

kamila - jakbys mogła to wez zmien ten post na wyprawce i mi to poprostu wypunktuj, bo tak to sie zrobi bałagan i jest mało czytelne. Jak poprostu wymienisz to ja bede dopisywała w 1poscie:happy: bedzie mi łatwiej
:tak:

reklama
PaulinaMaria- i tak podziwiam Cie, trzeba byc twardym, by samej byc w takim okresie, mi by strasznie brakowalo mojego, od stwierdzenia, ze nie tylko ja wtedy tam bylam...az po codzienne moje marudzenia, tak, by sobie ulzyc, a by facet skumal, ze to nie same fiolki...

Co do rodzenia, moj twardo chce byc ze mna, ale my obydwoje pierwszy raz, wiec pewnie takze obydwoje nie mamy zielonego pojecia w co sie ladujemy :eek:
Ja tylko licze, ze bedzie ze mna jak w moja mama, ktora mi opowiadala, ze to jest meczace bo nuzace i potem boli tak jakby sie chcialo biec do lazienki :baffled:
taka wersja mi odpowiada :tak:

Nanulinka- czekamy dalej :tak:

Do góry