Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
a co do watkow to pokasowac te, ktore juz sie nie uzywa ale nie wszystkie bo fajnie czasami zerknac w nie np. linki jak pisze macku i tam dopisywac inne I zostawić nawet te do ktorych sie nie zaglada ale np czasami wchodze tez w "poznajmy sie" bo chce o kims przecytać, niektore z czasem, po porodach, nie beda uzywane ale nie ma co ich wszystkich wyrzucac bo czasami fajnie powspominac, nie uwazacie??:-) A na pewno dojda nowe, o naszych dzieciach zwlaszcza a tamte przejda na druga strone i nie powinny przeszkadzać:-)
No chyba ze chce je pousuwac to coż, usuwajcie
Napisalam swoje zdanie tylko, bo kiedys kts wspomnial, ze moze to byc fajna pamiatka dla naszych dzieci i chyba fajnie bedzie nam tez poczytac jak pisalysmy o imionach, wyprawce itp) a nie, ze kazdy usuwac, na ktory juz nie wchodzimy!
Jeśli chcecie, żeby jakiś temat skasować bądź przenieś to wystarczy poprosić mnie na PW to to zrobię bez problemu ;-)
Tak jak w temacie. Na ile lekarz może wypisac takie zwolnienie i czy jezeli jestem w 19 tyg ciązy ma prawo mi wogole odmowic jego wypisania?
No bo własnie bylam dzis u lekarza i mi odmówił. zastanawiam sie czy mial do tego prawo skoro teraz od pierwszego dnia ciazy mozna iść na zwolnienie lekarskie...
Ja poprzednią ciążę byłam na zwolnieniu odkąd się tylko dowiedziałam o niej do rozwiązania. Czytałam, że chodzisz na NFZ. Jak chcesz mieć L4 to musisz niestety się wykosztować i iść do ginekologa prywatnie :-)
Pewnie moderator zrobił porządek
A zrobił